کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز
مرکز آمار ایران گزارش داد: در مهرماه امسال ۳۸۷۶۰ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد کاهش یافته است.
دانشجو: نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مهر سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضهشده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲، جمعاً ۳۸۷۶۰ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ١٩٬٦٥٦ تن، ۵۰.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٤٬٧٣١ تن، بز و بزغاله با ٣٬٣٢١ تن، و سایر انواع دام با ۱۰۵۲ تن، بهترتیب ٣٨ درصد، ٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲، با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۰ درصد، برای بز و بزغاله ١٤ درصد، برای گاو و گوساله ٢٢ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ٢٧ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ٥٤ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (شهریور) در حدود ٢ درصد کاهش داشته است.
ارسال نظر