نطق سخنگوی دولت درباره سند همکاری با روسیه
مهاجرانی گفت: در سفر رئیس جمهور به کازان روسیه و در اجلاس بریکس با کشورهای عضو این پیمان گفتگو هایی انجام شد تا این مزیتها به وجود بیاید، هم در راستای استفاده از کریدور شمال-جنوب ایران و هم در راستای قرار گرفتن روسیه به عنوان یک بازار.
مهر: مهاجرانی گفت: در سفر رئیس جمهور به کازان روسیه و در اجلاس بریکس با کشورهای عضو این پیمان گفتگو هایی انجام شد تا این مزیتها به وجود بیاید، هم در راستای استفاده از کریدور شمال-جنوب ایران و هم در راستای قرار گرفتن روسیه به عنوان یک بازار.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: امیدواریم در هفدهم ژانویه شاهد امضا سند جامع همکاریهای دو کشور باشیم. بر اساس گفتگوها و آماده سازیهایی که از قبل انجام شده بود من جمله هم در متن و هم در حاشیه سفر رئیس جمهور ایران به کازان که گفتگوهای تفصیلی با تمامی اعضا صورت گرفت.
وی افزود: شاهد سفر رئیس جمهور به روسیه خواهیم بود که امیدواریم دو موضوع کریدور شمال-جنوب که کارهای آن انجام شده و در حال پیش برد است و دوم طرح انتقال گاز روسیه به ایران که جز موضوعاتی است که به صورت مشخص مورد تاکید و توافق دو طرف بوده اجرایی شود.
سخنگوی دولت ادامه داد: ما در تمامی سفرهای رئیس جمهور به ویژه در سفر کازان روسیه بر ایجاد مزیت برای استفاده از کریدور شمال-جنوب ایران تاکید داشتیم، در تمامی کشورها بخشهای دولتی میتوانند مزیتهایی را برای بخش خصوصی ایجاد کنند تا از مسیری خاص استفاده شود.
مهاجرانی گفت: در سفر رئیس جمهور به کازان روسیه و در اجلاس بریکس با کشورهای عضو این پیمان گفتگو هایی انجام شد تا این مزیتها به وجود بیاید، هم در راستای استفاده از کریدور شمال-جنوب ایران و هم در راستای قرار گرفتن روسیه به عنوان یک بازار. بالغ بر ۴۰ درصد جمعیت جهان در پیمان بریکس قرار گرفته و تبادل کالایی که در این پیمان صورت میگیرد ارزش بسیاری را برای تمام شرکت کنندگان دارد.
سخنگوی دولت در خصوص رفع موانع تجاری برای سرمایه گذاریهای خارجی در ایران، گفت: ما در این خصوص دو دسته کشور داریم یکی کشورهایی که عضو بریکس هستند و تعاملات با آنها ذیل بریکس بررسی میشود و دیگر کشورهایی که عضو بریکس نیستند مانند برخی کشورهای اروپایی. مشخصاً رئیس جمهور دستور دادهاند و کارگروهی تشکیل شده که در مورد سرمایه گذاری و رفع موانع سرمایه گذاری در طرحهای پیشران بررسیهای لازم را انجام دهد.
مهاجرانی افزود: این کارگروه در حال شناسایی موانع است و سعی میکند این موانع را به حداقل برساند، البته میدانیم هر کشوری زمانی که در حال جذب سرمایهگذار است باید یک سری تضامین داشته باشد که این سرمایهگذاری آیا واقعاً به صورت کامل انجام میشود، موضوع بازپرداخت آن چگونه است و کم و کیف اجرای پروژه به چه شکل خواهد بود.
نظر کاربران
اصلا اعتماد به چین روس ممنوع
ایران و روس چه وجه اشتراکی برای امضای سند همکاری ،آنهم بیست ساله دارند.این خوک کثیف چه اندازه ی دیگر باید به ایران عزیز خیانت کندو ضربه بزند تا شما قبول کنید و دشت از ایران کشی بردارید.به پیر ،به پیغمبر سگ آمریکا و حتی اسراییل شرف دارد به روسیه!!!.دیگر خیانت به وطن بس است،مردم هشیارند و اعمالتان را زیر نظر دارند.خلاف نظر مردم نباشید.جلوی ضرر در هر زمان سود است ولی زمان به سرعت میگذرد....یا علی.