۱۴۸۳۷۷۴
۴ نظر
۵۳۹
۴ نظر
۵۳۹
پ

برخورد جدی با مقصران ماجرای بیمارستان نگاه

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد که با قصورکنندگان ماجرای بیمارستان نگاه تهران یعنی مسئول فنی و ۲ فردی که در مورد استریلیزاسیون وسایل اتاق عمل اهمال‌کاری کردند، برخورد جدی خواهد شد.

خبرگزاری ایسنا: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد که با قصورکنندگان ماجرای بیمارستان نگاه تهران یعنی مسئول فنی و ۲ فردی که در مورد استریلیزاسیون وسایل اتاق عمل اهمال‌کاری کردند، برخورد جدی خواهد شد.

1938550_361

سلمان اسحاقی در توضیح جلسه کمیسیون بهداشت و درمان گفت: این جلسه با حضور وزیر بهداشت برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان تشکیل شد که اغلب نمایندگان سوال‌کننده از پاسخ‌های وزیر بهداشت قانع شدند و برخی از نمایندگان هم برای رفع مشکلات تا پایان سال مهلت دادند.

وی توضیح داد: یکی از سوالات در مورد ماجرای بیمارستان "نگاه" بود که وزیر بیان کرد، ۴۸ ساعت بعد از وقوع این حادثه، بیمارستان نگاه بررسی‌های لازم را انجام داده و دانشگاه و وزارت بهداشت با تشکیل کمیته اضطرار در حال پیگیری این موضوع هستند. اکنون پرونده در دستگاه قضا است و منتظر پاسخ نهایی هستیم. با قصورکنندگان یعنی مسئول فنی و ۲ فردی که در مورد استریلیزاسیون وسایل اتاق عمل اهمال‌کاری کردند، برخورد جدی خواهد شد؛ بر این اساس نماینده سئوال‌کننده از توضیحات وزیر قانع و خواستار پیگیری جدی این موضوع تا رسیدن به نتیجه نهایی شد.

اسحاقی اضافه کرد: سئوال دیگر درباره کمبود دارو در کشور بود که مسئولان نباید این موضوع را پنهان کنند؛ در این‌باره وزیر بهداشت خبر خوشی داد مبنی‌بر این‌که رهبر معظم انقلاب با تخصیص یک‌میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حوزه بهداشت، درمان و سلامت مردم موافقت کردند که این امر، بیانگر پیگیری‌های جدی ایشان است و ۷۰۰ میلیارد دلار آن به حوزه دارو اختصاص می‌یابد. نمایندگان سوال‌کننده در مورد وضعیت دارو به وزیر تا پایان سال مهلت دادند.

وی گفت: طبق اعلام وزیر بهداشت، در جلسه سران قوا مقرر شده، مبلغ ۲۵ همت از مطالبات تامین اجتماعی به‌صورت مستقیم به حساب دانشگاه و وزارت بهداشت بابت مطالبات دارو واریز شود. وزیر بر عدم موفقیت دارویار اشاره و بیان کرد که بودجه دارویار در سال گذشته ۷۴ همت بوده که محقق نشده و همچنین از محل هدفمندی هم تنها ۳۰ همت محقق شده است.

اسحاقی ادامه داد: بر اساس اظهارات وزیر بهداشت، باید به کمبود دارو توجه و ذخایر استراتژیک را کنترل کنیم. ۳۷۰ قلم دارو شامل افزایش قیمت شده که در حوزه تزریق و قطره‌های چشمی بوده و کمبودهای دارویی بیمارستانی در گذشته ۵۷ قلم بوده که با افزایش قیمت به ۱۲ قلم رسیده است؛ وزیر بهداشت وضعیت بحرانی دارو را پذیرفت و بیان کرد که در بحث دارو ۳۳ همت به شرکت‌های دولتی و ۶۳ همت به شرکت‌های خصوصی بدهکار هستند.

وی گفت: بحث زیرمیزی هم یکی از سوالات مطروحه توسط نمایندگان سوال‌کننده بود و وزیر بهداشت در این رابطه پاسخ داد، اگر بیمه‌ها تکالیف خودشان را به درستی انجام دهند و کارانه‌ها به‌روز و همچنین حق و حقوق پزشکان دیده شود، می‌توان این پدیده را تا حدود زیادی مدیریت کرد. در این رابطه نماینده سوال‌کننده از توضیحات وزیر قانع شد. دو نماینده هم از طرح سوال از وزیر انصراف دادند.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آرمان

    سهل انگاری.اهمال کاری قابل قبول نیست.باعاملان ومدیربینمارستان برخوردجدی شود.تادیگرازاین خبرهانشنویم

  • مسعود

    برخورد جدی یعنی چشم در مقابل چشم که درس عبرتی بشه برای دیگران

  • بیتا

    اره برخورد شدید کردین مسئولین بیمارستان گفتن مگه چی شده دیه شو میدیم

  • احمدی

    700میلیارد دولار مطمئن هستید ؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج