کدام خوراکیها ویتامین C زیادی دارند؟
با ورود به فصل سرما بسیاری از ما به بیماریهایی همچون سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبتلا میشویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعیِ این بیماریهاست اما با برخی اقدامات نیز میتوان علائم یا حتی دفعات ابتلا به این عفونتهای ویروسی را کاهش داد.
یورو نیوز: بی تردید تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونتهاست. حتما زیاد به گوشتان خورده است که اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدنتان کاهش مییابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه میکند و سریعتر بهبود مییابید.
همانطور که میدانید یکی از راههای موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی ویتامین ث در برنامه غذایی روزانه است و این ویتامین میتواند به کاهش مدت زمان سرماخوردگی کمک کند.
برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع تامین ویتامین ث نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمیروند. بسیاری از خوراکیهای دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و میتوانند به سلامت بدن کمک کنند.
پرتقال با ۵۳.۲ میلیگرم و گریپفروت با ۳۱.۲ میلیگرم ویتامین ث در هر ۱۰۰ گرم، از منابع شناختهشده این ویتامین به شمار میروند. اما جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمهای میتوانید نیاز روزانه ۴۰ میلیگرمی ویتامین ث بدن خود را تأمین کنید.
علاوه بر فلفل دلمهای زرد، خوراکیهایی مانند توتفرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیبزمینی نیز از منابع خوب ویتامین ث محسوب میشوند.
ویتامین ث همراه با ویتامین د، روی (زینک) و پتاسیم، نقش قابلتوجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. با این حال از آنجا که بدن قادر به ذخیره ویتامین ث نیست، لازم است روزانه آن را مصرف کنید.
ارسال نظر