جمعیت ایران به ۳۵ میلیون نفر خواهد رسید!
دبیر ستاد جوانی جمعیت گفت: اگر نرخ جمعیتی کنونی ادامه یابد، پیشبینی میشود که در سال ۱۴۳۰ جمعیت ایران به حدود ۵۰ میلیون نفر کاهش یابد و در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر برسد!
خبرگزاری تسنیم: دبیر ستاد جوانی جمعیت گفت: اگر نرخ جمعیتی کنونی ادامه یابد، پیشبینی میشود که در سال ۱۴۳۰ جمعیت ایران به حدود ۵۰ میلیون نفر کاهش یابد و در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر برسد! در حالی که کشور همسایه ما، افغانستان جمعیتی حدود ۲۵۰ میلیون نفر خواهد داشت.
امروز جمعه ۱۷ اسفند ماه، جمعی از دانشجویان و جوانان کشورمان در غرفه ستاد جوانی جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گرد هم آمدند.
این نشست به منظور آشنایی بیشتر جوانان با فعالیتهای ستاد و ترویج فرهنگ افزایش جمعیت برگزار شد.
دکتر مهتاب رضیئی، دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با لحنی دوستانه و صمیمی به سخنرانی پرداخت و به جوانان حاضر در جلسه توضیحاتی درباره روند فعالیتهای ستاد ارائه داد.
وی با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در ترویج فرهنگ افزایش جمعیت، از آنها خواست تا به عنوان سفیران این فرهنگ در جامعه عمل کنند.
دکتر رضیئی با اشاره به چالشهای جمعیتی کشور بر لزوم همکاری و مشارکت جوانان در این زمینه تأکید کرد و گفت: "شما جوانان میتوانید با ایدهها و انرژی خود، به تغییر نگرشها و فرهنگ جامعه در زمینه جمعیت کمک کنید. "
این نشست با استقبال گرم جوانان همراه بود و آنها با اشتیاق به طرح سؤالات و تبادلنظر پرداختند. در پایان، دکتر رضیئی از جوانان خواست تا با همفکری و همکاری، به ترویج فرهنگ افزایش جمعیت بپردازند و در راستای آیندهای روشنتر برای کشور گام بردارند.
این رویداد نشاندهنده عزم و اراده جوانان کشور برای مشارکت در مسائل اجتماعی و جمعیتی است و امید میرود که با همکاریهای بیشتر، گامهای مؤثری در این راستا برداشته شود.
دکتر مهتاب رضیئی، دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سخنانی به بررسی اهمیت ازدواج و زایش در زندگی بشر پرداخت و با اشاره به اینکه ازدواج از ابتدای خلقت موضوعی اساسی در حیات انسان بوده است، گفت: "بشر همواره به دنبال رفاه، درمان و افزایش طول عمر خود بوده و یکی از مهمترین دغدغههای او از ابتدای خلقت تا به امروز و در آینده، اصل زنده ماندن و بقای حیات است. "
رضیئی ادامه داد: "انسان همواره در تلاش است تا یادگاری از خود به جا بگذارد و فرزندانی که از خود به یادگار میگذارد، یکی از مهمترین دلایل این تلاش است؛ چرا که انسان همواره به دنبال این است که در خاطرهها به یاد بماند. '"
وی همچنین به نقش زنان در این فرآیند اشاره و تصریح کرد: "زنان به عنوان موجوداتی برگزیده شدهاند تا بتوانند موجودی را در درون خود به دنیا بیاورند. این موضوع نشاندهنده اهمیت زایش و تولید نسل در نزد خداوند است و زنان را به تفکر در مورد این مسئولیت مهم ترغیب میکند. "
رضیئی تأکید کرد که ازدواج و زایش همواره موضوعاتی چالشبرانگیز در تاریخ بشر بوده و این چالشها همچنان ادامه دارد.
دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سخنانی به بررسی چالشهای جمعیتی و پیری در ایران و سایر کشورهای جهان پرداخت و با اشاره به تغییرات سیاستهای جمعیتی در کشورهایی مانند چین، گفت: "چین که یکی از پرجمعیتترین کشورهای جهان است، در گذشته به افرادی که باردار بودند، توصیه میکرد که بچه دوم را سقط کنند، اما اکنون تحت شرایط خاصی اجازه به دنیا آمدن بچه دوم را میدهند، چرا که این کشور نیز با بحران کاهش جمعیت مواجه است. "
رضیئی ادامه داد: "کشورهای دیگری مانند سنگاپور و کشورهای آسیای جنوب شرقی نیز مدتهاست که با بحران جمعیت روبهرو هستند و جهان به سمت پیری و کهنسالی پیش میرود. در طول تاریخ، جمعیت به طور مداوم افزایش یافته است، مگر در زمانهایی که بیماریهای واگیردار و طاعون باعث کاهش جمعیت شدند. اما اکنون بدون وجود اپیدمی خاص، با کمبود و کاهش جمعیت مواجه هستیم. "
وی افزود: "این کاهش جمعیت به دلیل انتخاب والدین است که تمایل به داشتن فرزند ندارند. در ایران، پنجره جمعیتی که شامل دهه شصتیها میشود، در حال بسته شدن است. این دهه، بالاترین نرخ جمعیت را داشته و اکنون به دلیل سیاستهای کنترل جمعیت، به تدریج در حال کاهش است. "
رضیئی هشدار داد: در ۵ سال آینده، ایران از این پنجره جمعیتی خارج خواهد شد و به زودی به یکی از پیرترین کشورهای جهان تبدیل خواهد شد؛ این روند نیازمند توجه و برنامهریزی جدی است تا از پیامدهای منفی آن جلوگیری شود.
دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ادامه سخنان خود به چالشهای جمعیتی و توسعه در ایران اشاره کرد و گفت: "کشور ما در شرایطی قرار دارد که به جای اینکه ابتدا توسعه یابد و سپس با پیری جمعیت مواجه شود، ابتدا با بحران پیری روبهرو خواهد شد و این در حالی است که هنوز به مرحله توسعه نیافته است. "
وی افزود: "اگر نرخ جمعیتی کنونی ادامه یابد، پیشبینی میشود که در سال ۱۴۳۰ جمعیت ایران به حدود ۵۰ میلیون نفر کاهش یابد و در سال ۱۴۸۰ به ۳۵ میلیون نفر برسد! در حالی که کشور همسایه ما، افغانستان، با جمعیتی حدود ۲۵۰ میلیون نفر مواجه خواهد بود. "
رضیئی تأکید کرد: این وضعیت به دلیل تغییر سبک زندگی و لایف استایل مدرن است که فردیتگرایی و سرعت در آن حرف اول را میزند؛ این تغییرات باعث شده که افراد بیشتر به پیشرفتهای فردی خود توجه کنند و از پیشرفتهای جمعی و اجتماعی غافل شوند. "
وی هشدار داد: این تغییرات میتواند کشور را با چالشها و بحرانهای زیادی مواجه کند و نیازمند توجه و برنامهریزی جدی برای مقابله با این مسائل است.
رضیئی بر لزوم توجه به سیاستهای جمعیتی و اجتماعی تأکید کرد تا از پیامدهای منفی این روند جلوگیری شود.
نظر کاربران
جمعیت کمتر زندگی بهتر
خداروشکر
چه بهتر
فدای سرمون
رشد جمعیت چه مردم از گرسنگی داره میمرن من دو جوان دارم سن ازدواج شان رد کرده با چه تشکیل زندگی بده
شعار فرزند کمتر زندگی بهتر کجا رفت چی شد
پوشک بچه دونه ای ۱۷۰۰۰تومن
سرلاک بچه ۳۵۰تا ۴۰۰هزار تومن
بیکاری گرونی دلار وغیرو
با این وضعیت میخاین جوانهای
ایرانی ازدواج کنن
مسکن که دیگه هیچ
خب کنکاش کنید ببینید علت چیه
فقر
گرانی
عدم ثبات بازار اقتصادی
یا مشکلات زناشویی
شما بفکر فقر وفلاکت وتورم مردم باشید
به لطف سیاست های اقتصادی و فشار مالی روی دوش مردم اینجوری شده
فرزند کمتر افغان بیشتر
ایشالا به صفر برسه
الحمدلله که جمعیت به زیر ۵٠ میلیون می رسد! قطعاً هم باید به زیر ۵٠ میلیون برسد!
جمعیت ایران ۳۰ میلیون نفر واتباع افغانی ۷۰ میلیون یعنی ایرانی اسیر دست افغانی ها خواهد شد خطر افعانی هاجدی است جدی بگیرید
بجای بیان علت به داستان سرایی میپردازند! افغانها کارگرتولیدمیکنند، ایرانی دوست ندارد مثل یک کشورعقب مانده به آنهانگاه شود!
وقتی نمیشه زندگی کرد حالا هی آمار بدین
بجای هزینه برای آمار و ارقام راهی برای مصیبت معیشت پیدا کنید آقایون که سرشون تو برفه و از جای دیگه خبر ندارن
والا به این اوضاع مملکت که بیکاری مستاجری و دلار و...۱۴۰۴ نصف میشه جمعیت
به نظر شما علت این رشد منفی جمعیت چیه،شما که علامه دهری
دقیقا درست گفتین
این ماحصل سیاستهای غلط خودتون هست
به نظر خودتون مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه تا اون موقع ایرانی باقی مونده باشه
خودمون دادائمابا این فقر گرونی تحریم .......هر روزمون مثل جهنم هست بچه بیاریم که اونم عذاب بکشه تو این جهنمی که واسه ملت درست کردن
مسئولان اقتصاد ورفاه مردم کشور را فراهم کنند وهزینه زندگی وفرزند آوری را کمتر کنند جمعیت هم افزایش خواهد یافت
چنان وضعی درست کردیدادم ازخودشم سیره ارزویمرگ میکنه چه برسه بخادبچه داربشه والامن دخترم 17سالشه میگه بمیریم راحت شیم چیه این زندگی
بهتر حداقل بقیه زندگی میکنند مثل ما از زنده بودن و بی پولی بی شغلی رنج نکشند هر چه کمتر زندگی بهتر
بهتر،حداقل اونهائی که میمانند خوب زندگی میکنندومثل ماآرزوی مرگ نمکنند
شب میخابیم صبح بلندمیشیم فقیر وفقیرترمیشیم پس مرگ براین زندگی،خدایافقط ترامپ میتونه مارونجات بده،،الهی آمین
ما باز هم رکورد می زنیم!
شما همین ۸۰ میلیون و گرسنه وبدبخت وفلک زده کردید بعد ادعا دارید بشیم ۲۵۰ میلیون اونموقع دیگه باید همدیگرو بخوریم افغانستان ببین چقدر از شما بیشتر پیشرفت داده خودشو که طرف جرات میکنه بچه میاره اما شما چی جز اینکه پدر مادر رو شرمنده بچه کردید و بچه بخاطر فقر از پدر مادر متنفره و فرار میکنه هست مگه
1430تیبای اچ وی پلاس
به درکککککک
جمعیت ایران ۳۵ مليون جمعیت افغانی ۴۰ مليون واقعا که
به عمل کار برآید --به سخندانی نیست
شما از کدام ایران صحبت میکنید و اینکه شما با این مغز زنگ زده تان در کدام نیم کره کشور ایران زندگی میکنید که با درد مردم بیگانه اید
وقتی افغانیها که تمام کارها رو قروق کردن بیرون کنید کار و ازدواج برای جوانان بیشتر و فرزند میارن و جمعیت زیادتر میشه پس شما اولین کار فقط اخراج اتباع افغانی هس
آخرش ایران را نابود میکنند خدا وکیلی به فکر ایران باشید اگر ایران برایتان ارزش دارد
بهتر فرزند کمتر زندگی بهتر
همین کردستان عراق تمام خدمات درمانی رایگان هست
وام ازدواج باز پرداخت ۲۰ سال
مسکن ارزان خودرو ارزان ثبات اقتصادی با دوام
مسولان کشور ما همین چند قلم و درست کنن من حاضرم صبح تا شب بچه تولید کنم
تا اون سال ایرانی دیگه وجود نداره فقط شده کشور افغان وعرب
نگران نباشید فعلاعلی الحساب بیست میلیون افغانی وارد کرده ایم که هرکدام سالی دوبچه در میکنند وچند سال دیگر ایرانی الاصل ها ۳۰ میلیون وافغانی ها ۸۰ میلیون خواهند شد