۱۳۳۳۳۴۷
۱۷۷۵
۱۷۷۵
پ

بزرگ ترین ساختمان اداری جهان رکورد پنتاگون را شکست

این ساختمان که از ساختمان پنتاگون در آمریکا بزرگ تر است و رکورد بزرگ ترین ساختمان اداری جهان را زده است، محل تجمیع صنعت الماس هند در شهر صورت در استان گجرات خواهد بود و ۷.۱ میلیون فوت مربع مساحت دارد.

عصر ایران: برای بیش از ۸۰ سال ساختمان وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون= پنج ضلعی) بزرگ ترین ساختمان اداری جهان بود، اما هندی ها در حال افتتاح ساختمانی اداری در ایالت گجرات هستند که از ساختمان پنتاگون بزرگ تر است و از ماه نوامبر سال جاری میلادی عنوان بزرگ ترین ساختمان اداری جهان را از آن خود خواهد کرد.

1604398_704

به نقل از سی ان ان، این ساختمان که " صورت دایموند بورس" نام دارد، در شهر "صورت" که به عنوان پایتخت الماس و جواهرات دنیا مشهور است و در استان گجرات  در غرب هند واقع شده است.

"Surat Diamond Bourse" (صورت دایموند بورس) محل استقرار بیش از 65 هزار متخصص الماس هندی خواهد بود. 

این مجموعه وسیع 15 طبقه ای که بیش از 35 هکتار زمین را در بر می گیرد، برای تجمیع صنعت الماس هند ساخته شده است و دارای مجموعه ای از 9 ساختار مستطیلی به هم پیوسته است که از یک ستون مرکزی سرچشمه می گیرد.

1604399_618

این ساختمان 7.1 میلیون فوت مربع مساحت دارد که آن را بزرگتر از پنتاگون، مقر وزارت دفاع ایالات متحده، که بیش از 80 سال عنوان بزرگ ترین ساختمان اداری جهان را در اختیار داشت، می کند.

تکمیل این پروژه حدود 4 سال به طول انجامید که شامل 2 سال تاخیر مربوط به دوران همه گیری کووید-19 بود.

بر اساس گزارش سی ان ان،  این ساختمان اواخر امسال (2023) به طور رسمی توسط نارندرا مودی نخست وزیر هند افتتاح خواهد شد و میزبان اولین ساکنان آن در ماه نوامبر خواهد بود.

ماهش قدهاوی، مدیرعامل این پروژه به سی‌ان‌ان گفت که فضای اداری این مجموعه باعث صرفه‌جویی در وقت و منابع مردمی می‌شود که هر روز برای کار مجبور بودند به بمبئی سفر کنند.

او گفت: "...بعضی از مردم مجبورند روزانه تا 4 ساعت وقت بگذارند تا از خانه‌های خود به محل کارشان بروند و دوباره به خانه بازگردند."

این ساختمان توسط شرکت معماری Morphogenesis (مورفو جنسیس) مستقر در دهلی نو طراحی شده است. 

1604400_192

قدهاوی در مورد پیشی گرفتن این ساختمان از پنتاگون گفت که این هدف اولیه ساخت این مجتمع بزرگ نبوده است و اندازه پروژه بر اساس تقاضای واقعی تعیین شده است.

این ساختمان پیشرفته دارای ویژگی هایی از جمله طراحی با هدف کاهش 50 درصدی مصرف انرژی است و در این زمینه واجد شرایط دریافت رتبه "پلاتینیوم" از شورای ساختمان سبز هند است.

این ساختمان دارای یک سیستم "خنک کننده تابشی" است که آب خنک را در زیر طبقات خود به گردش در می آورد که باعث کاهش دمای داخلی می شود. 

علاوه بر این، انرژی مناطق مشترک داخل ساختمان از خورشید تامین می شود و دفاتر از طریق یک راهروی مرکزی طولانی به هم متصل می شوند، شبیه طرح ترمینال فرودگاه. 

این ساختمان 4700 فضای اداری و 131 آسانسور را در خود جای می دهد. این پروژه با هزینه ای بالغ بر 32 میلیارد روپیه هند ساخته شده است. هر دلار آمریکا معادل 82 روپیه هندی است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج