نان چایی؛ شیرینی سنتی قزوین
نان چایی شیرینی سنتی قزوین می باشد که به سادگی و بسیار آسان قابل آماده کردن می باشد که در این مطلب دستور تهیه آن را برای شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای شیرینی نان چایی
- آرد به میزان لازم
- کره ۱پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- پودر قند ۱ پیمانه
- ماست ۱ قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر ۱ دوم قاشق چایخوری
- هل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه. ۱ عدد تخم مرغ کامل و ۲ تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم. (دو تا سفیده اضافه است)
۲. ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم . در انتها آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد. خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم.
۳. خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد میپاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه قرار میدیم تا بپزه.
ارسال نظر