انتقاد تند بانوی مدال آور کاراته از مسئولان
نایب قهرمان بازی های جهانی لهستان در رشته کاراته از برخی کمبودها انتقاد کرد.
ورزش سه: در کنار افتخارآفرینی مردان کاراته کای ایران در سال های اخیر یک نام آشنا در میان بانوان کاراته کا نیز وجود دارد که توانسته در رقابت های مختلف افتخارات مهمی کسب کند. حمیده عباسعلی بعد از قهرمانی در رقابت های آسیایی قزاقستان در بخش کومیته تیمی در بازی های جهانی لهستان به عنوان تنها نماینده ایران در بخش زنان شرکت کرد.
او که تا فینال مقتدرانه پیش رفته بود، با رای داوران برابر حریف ژاپنی شکست خورد تا نایب قهرمان این دوره از بازی ها شود، اگرچه معتقد است حق او و برخی دیگر از کاراته کاهای ایرانی در این مسابقات بالاتر از این بوده است. حمیده عباسعلی بعد از بازگشت از لهستان با خبرنگار ورزش "سه" به گفت و گو پرداخته است.
از نقره جهانی راضی ام
سطح بازی های جهانی لهستان بسیار بالا بود چون این رقابت ها با شرکت کننده های محدود و به صورت سهمیه ای برگزار می شد. به نظرم می توان به آن لقب المپیک کوچک را داد که کسب مدال نقره در آن بسیار با ارزش است. من بعد از برگزاری رقابت ها در ۲ گروه تا نیمه نهایی و سپس فینال بالا آمدم و در رقابت پایانی که خیلی هم نزدیک بود، با رای داوران شکست خوردم. با اینکه می توانستم طلا بگیرم اما از مدال نقره هم راضی هستم.
داوران با ژاپنی ها بودند
با توجه به اینکه المپیک ۲۰۲۰ که در ژاپن برگزار می شود، اولین دوره برگزاری مسابقات کاراته است، ژاپنی ها با اعمال نفوذ در داوری ها می خواستند هر طور شده قهرمان شوند. به گفته کارشناسانی که در لهستان حاضر بودند، داوران به ضرر ما قضاوت کردند و حق کاراته کاهای ایرانی بیشتر از این بود. حق کاراته ایران از ۵ فینالیست بیشتر از یک مدال طلا بود اما همین نتیجه هم با ارزش است.
می توانم در المپیک مدال آور باشم
با اینکه هنوز تا المپیک ۲۰۲۰ فرصت زیادی باقی مانده اما به نظرم از سال آینده باید در رقابت های کسب سهمیه شرکت کنیم. اکثر نفراتی که الان در تیم ملی کاراته حضور دارند، به عنوان نفر اول وزن خود در آسیا مطرح هستند و با این روند امید زیادی به کسب مدال در توکیو داریم. من هم سعی می کنم روند فعلی را حفظ کنم تا در المپیک به هدف نهایی ام برسم. البته سال آینده رقابت های مهم بازی های آسیایی و مسابقات جهانی را در پیش داریم که از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.
نگاه مسئولان تبعیض آمیز است
متاسفانه با اینکه در چند سال اخیر کاراته روند خیلی خوبی در پیش گرفته و فراتر از انتظارات ظاهر شده، شاهد نگاه تبعیض آمیز بوده ایم. کاراته همواره مظلوم واقع شده و می بایست حمایت بیشتری نسبت به این رشته صورت گیرد. دیگر یک رشته المپیکی هستیم و بهانه ای برای اینکه از ما حمایت نکنند، وجود ندارد.
هنوز یک سالن اختصاصی هم نداریم
با اینکه برخی رشته های غیرالمپیکی و حتی ناموفق دارای سالن تمرین اختصاصی هستند، کاراته همچنان از داشتن یک سالن محروم است. به نظرم بیشتر موفقیت هایی که در سال های اخیر کسب شده، به خاطر همت خود بچه های کاراته بوده و مسئولان ورزش حمایت آنچنانی نداشتند. امیدوارم موفقیت های اخیر کاراته باعث حمایت بیشتر مسئولان شود.
ارسال نظر