قویترین زنانی که با سرنوشت مبارزه کردند
زنان موجودات ظریف و حساسی هستند که در زندگی به عشق و توجه زیادی نیاز دارند. اما با این وجود بیشتر زن ها زمان مواجه شدن با مشکلات قدرت روحی و استقامت زیادی از خودشان نشان می دهند تا به شادی واقعی در زندگی برسند.
دختری که با ۱۸ عمل جراحی اکنون به عنوان جراح مشغول به کار است
کودی هال دختر بریتانیایی با یک ضایعه جلدی بسیار شدید به دنیا آمد. پزشک ها والدین او را کاملا نا امید کردند و اعتراف کردند که هیچ کاری برای رفع مشکل او نمی توانند انجام دهند. بنابراین تمام خانواده با کمک همدیگر هزینه اولین جراحی او را زمانی که تنها ۱ سال داشت جمع آوری کردند.
کودی تا سن ۱۴ سالگی زیر تیغ ۱۸ عمل جراحی رفت و در تمام این دوره یک زندگی بسیار عادی و با بهترین رتبه ها در مدرسه داشت. برای کودی کنترل موقعیتش کمی سخت بود اما هرگز به دیگران اجازه مسخره کردن و خندیدن به خودش را نداد.
کودی اکنون در بخش جراحی بیمارستان Kettering General مشغول به کار است و ازدواج موفقی داشته است. او در بزرگ ترین روز زندگی اش می گوید "می خواهم به مردم نشان دهم که همیشه پایان خوشی در راه است"
ملاله یوسف زی فعال حقوق بشر پاکستانی ادامه تحصیل زنان در کشورهای مسلمان را ممکن ساخت
ملاله یوسف زی یک قهرمان و الگوی واقعی برای زنان دنیاست. او پس از انتشار مطالب وبلاگش برای بی بی سی در رابطه با وضعیت زنان تحت رژیم طالبان که دختران را از ادامه تحصیل و رفتن به مدرسه منع می کنند معروف شد.
او پس از چندین بار تهدید به مرگ از یک حمله تروریستی جان سالم به در برد. شجاعت و اشتیاق او باعث شد به خیلی از اهدافش برسد. او اکنون در ۲۰ سالگی جوان ترین برنده جایزه نوبل است. ملاله به عنوان دانشجوی آکسفورد هنوز هم به حمایت از تحصیل زنان مسلمان می پردازد و سرانجام یک مدرسه برای زنان پناهنده سوریه ای تاسیس کرده است.
اولین دختری که با سندروم داون در مسابقه زن شایسته شرکت کرد
میکایلا هلمگرن نخستین دختری است که با سندرم داون در مسابقه زن شایسته شرکت کرده و برنده جایزه اسپریت اوارد در این رقابت شده است.
میکایلا علاقه زیادی به رقص و ژیمناستیک دارد و فعالیت های زیادی در امور خیریه می کند. مردم می گویند لبخند، اشتیاق، سادگی و اراده او مسری است و الهام بخش کسانی است که دچار اختلالات رشدی هستند.
این زن برای مراقبت از کهنسالان ۹ شغل متفاوت دارد
سارا مور تصمیم گرفت از شهر بزرگی که در آن زندگی می کند خارج شود و به یک جزیره اسکاتلندی که بیشتر کهنسالان در آن ساکن هستند نقل مکان کند. شجاعت سارا به قدری است که سخت ترین کارها را در این جزیره انجام می دهد. او در یک زمان چندین شغل (نگهبان، کنترل کننده ترافیک هوایی، آتش نشان، چوپان، شورا) را با هم انجام می دهد. از جمله مدیریت حمل و نقل در فرودگاه، اجرای حفاری در زمین های زراعی، و گشت در اطراف فانوس جزیره نیز به عهده اوست.
سارا از تصمیمی که گرفته است پشیمان نیست و هرگز دلش برای زندگی گذشته اش تنگ نمی شود. ساکنین جزیره به او علاقه زیادی دارند و مهربانی اش را تحسین می کنند.
از بی خانمانی تا دانشگاه هاروارد
لیز موری لحظات سختی را در طول زندگی گذرانده است. پدر و مادر او گرفتار اعتیاد بودند و لیز در مدرسه مورد آزار و اذیت قرار می گرفت. اما سرانجام سرنوشتش را تغییر داد. خانواده لیز زمانی که ۱۵ سال داشت پس از مرگ مادرش به یک پناهگاه بی خانمان ها منتقل شدند. لیز مدت ها در خیابان ها تنها بود و روی نیمکت ها می خوابید.
هیچ کس انتظار این که چنین داستانی پایان خوشی داشته باشد نداشت. اما لیز با سرنوشتش مقابله کرد و با بهترین رتبه ها از دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شد. او از پدر مریضش که علاقه به ادبیات را در او ایجاد کرده بود مراقبت کرد. لیز اکنون یک نویسنده با استعداد و سخنران انگیزه ای است که به مردم یاد می دهد خودشان را باور داشته باشند، از هر فرصتی بهترین استفاده ها را ببرند، و تمام موانع را از سر راه خوشححالی بردارند.
نظر کاربران
عالی بود لطفا از این موارد بیشتر بذارین تا برای زنان و دختران مخاطبتون محدودیت ها قابل عبور جلوه کنه....
کاش از زنانی که در پشت دیوارها از چه کسانی پرستاری می کنند یادی می شد تا قهرمانان پنهان هم معرفی شوند و چه قهرمانانی ما از زنان در ایران داریم .