در اینستای ستاره های خارجی چه خبر است؟ (۷۹)
در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیده ای از عکس های چهره های محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
شاید «جیسون استتهام» قیافه خشنی داشته باشد، اما در بخش هایی از فیلم «سریع 8» که منتشر شده اند نشان داده که قطعا پدر خوبی خواهد شد.

«وین دیزل» با این عکس گفت که برای مراسم های مختلف افتتاحیه فیلم «سریع 8» به خیلی جاهای دنیا سفر کرده است، اما افتتاحیه جهانی این فیلم در نیویورک یک چیز دیگر است!

کمتر پیش می آید که «برد پیت» در مراسم های افتتاحیه و امثال آن شرکت کند ولی هفته گذشته در افتتاحیه «شهر گمشده ز» حضور پیدا کرد.

«هیو جکمن» در کنار «جیک جیلنهال» و «آنالی اشفورد» که این روزها در کنار هم نمایش «یکشنبه در پارک با جورج» را در برادوی روی صحنه می برند.

«اسکارلت جوهانسون» دست در دست همسر سابقش «رومن دوریاک» که تنها یک ماه از درخواست رسمی طلاقش از او می گذرد، در یک مراسم افتتاحیه شرکت کرد. قاعدتا هرچقدر هم که «اُپن مایند» باشید پس از جدایی چند ماهی وقت لازم ندارید تا با چنین چیزی کنار بیایید؟!


«اکتاویا اسپنسر» و «کریس ایوانز» در کنار «مک کنا گریس» ستاره کوچک فیلم «با استعداد»؛ فیلمی با بودجه هفت میلیون دلاری به کارگردانی «مارک وب» و نویسندگی«تام فلین» که تا کنون نزدیک به پانصد میلیون دلار فروش داشته است.



«راک» در افتتاحیه جهانی «سریع ۸» نیازی ندیده با پوشیدن کت و شلوار خودش را اذیت کند و به عضله ها و خنده پر انرژی اش برای بردن دل حاضرین و خوب البته غایبین اکتفا کرده است.

یعنی این همه پلیس برای حفاظت از «السا پاتاکی» و دوستانش اینجا جمع شده اند یا این اتفاق تصادفی بیش نیست؟!

«دایانه کروگر» اگر دور چشم هایش را هم ماسک سیاه می گذاشت می توانست مستقیما برود سر صحنه فیلمبرداری و نقش یک اسکلت را بازی کند.

«سلنا گومز» با این عکس از استقبال گسترده ای که از مجموعه تلویزیونی «13 دلیل برای این که...» صورت گرفته تشکر کرده است.

«ویکتوریا بکهام» با یکی از لباس هایی که برای «تارگت» طراحی کرده است، روی جلد مجله «ال».

رابطه دوستانه «دیوید بکهام» با پسرهایش واقعا می تواند برای هر پدری الگو باشد.

«چنینگ تیتوم» که این روزها موتورسواری را به طور جدی و حرفه ای دنبال می کند از مربی هایش با این عکس تشکر کرد.

«لیدی گاگا» به عنوان چهره تبلیغاتی جواهرات برند «تیفانی اند کو» جلوی دوربین رفت.

این قیافه ای که از «مدونا» می بینید پس از یک نبرد دشوار و یا بیماری مرگبار نیست، فقط هنگ اُور صبح یکشنبه و تنبلی ناشی از آن است که در چهره او موج می زند.

«جاستین تیمبرلیک» با این عکس به هوادارانش خبر داد که در فستیوال موسیقی پیلگریمیج که 23 و 24 سپتامبر در ایالت تنسی برگزار خواهد شد اجرا خواهد داشت.

اینجاست که باید به «جرد لتو» گفت: شما صورتی کی بودی؟!




«جرد پادالکی» و پسر کوچولوهایش که حالا با به دنیا آمدن «اودت» کوچولو قطعا باید وقت بیشتری برای آنها بگذارد تا مادرشان بتواند با خیال راحت از نوزاد تازه از راه رسیده اش مراقبت کند.


«آریانا گرانده» هم بلد است گاهی به طور کامل لباس بپوشد.



«دمی لواتو» این عکس را به بهانه روز جهانی بهداشت به اشتراک گذاشته و گفت مواظب جسم و ذهنتان باشید تا آنها هم مواظب شما باشند!



«آلیشیا کیز» با این عکس در آغوش مادری که او را با سختی و مشقت بزرگ کرده است گفت عجیب است که هنوز زنان بیست درصد کمتر از مردان حقوق می گیرند و با اشاره به کمک هایی که رفع این مشکل می تواند به زن ها بکند از همه خواست در برابر این نابرابری بایستند.

«دریک» مثل همیشه خسته، همراه با دوستانی بی اعصاب.

مثل این که «فارل ویلیامز» این روزها دیگر خیلی هم «هپی» نیست.

«کریس رونالدو»، عینک طلایی، گردنبند شَنل، برق لب و دیگر هیچ!

درست است که «نیکی جم» در دنیای موسیقی لاتین برای خودش کسی است، اما «لوئیس سوارز» هم نشان داده مرد زن و زندگی است، آدم ناخودآگاه انتظار دارد با چهره های موجه تری رفت و آمد کند!


از شلوار «نیمار» ایراد نگیرید تو را به خدا! جوان است دیگر، تیمش هم که دیشب باخته، گناه دارد!

«نورگول یشیل چای» و «متین اکدولگر» که در سریال معروف به «ماه پیکر» در کنار هم ایفای نقش کرده اند دوستان خوبی نیز برای هم هستند.


«بوراک توزکوپاران» در میدان سن مارکوی شهر ونیز با استایلی کاملا توریستی.

«مصطفی صندل» در سفر به دومینیک برای شرکت در مسابقه «Survivor».



«کانگ مین هیوک» به صورت معکوس.

سلفی «جی سو» و بچه ها در حال دور دور.

انگار «او سه هون» موقع گرفتن این عکس زیاد حال و حوصله نداشته و فقط محض همراهی با دوستانش این ژست را گرفته است.




در برازندگی و خوش پوشی «کریس» هیچ شکی نیست، اما گزینه های خیلی بهتری را می توانست به جای این عینک انتخاب کند.


لباس های هندی خیلی بیشتر از شلوار گرم کن های پاره و پوره به «شاهد کاپور» می آیند.

«پریانکا چوپرا» در حال لذت بردن از حس خاله شدن.

همه خاندان «باچان» برای گرفتن این عکس سلفی دور هم جمع شده اند.

«هریتیک روشن» توصیه کرده هروقت نمی دانید چه بپوشید رنگ مشکی بهترین گزینه می تواند باشد، البته به شرط آن که سبکش با چیزی که خود هریتیک پوشیده فرق داشته باشد.


نظر کاربران
خدارو شکر طلسم شکستی برترینهایه عکس از اریانا گراند گذاشتی
یعنی مطلبی نیست که شما توش قربون صدقه ی راک نرید! :)
ممنون و خسته نباشید!
عاشق راک شدیا:)
ترکیه اخر بزار لطفا
معلومه در برازندگی و خوش پوشی کریس هیچ شکی نیست خیلی ام زیبا
آخه راک کاریزماتیک و دوست داشتنیه.
مرسی خانم فانی
این مطلب ترکوندیآا یکی از اکسو ک خعلی قدیمی بود هیچ ولی کریسش خوب بید :))
17:04
اگه دقت کنید از اکسو دوتا بود سهون وکریس شاید شما کریس رو عضوی از از اکسو حساب نکنید ولی ما اکسو الا تا ابد اکسو رو ۱۲نفره میبینم
kris Tao luhan xiumin lay Chen
suho chanyeol Kai baekyhun D.O sehun ✳♥ WE ARE ONE ♥✳
عاشق شاهرخ خانم
خیلی خوب بود این سری. ترکیه هم عالی بود با اوزجان و نورگل و مصطفی.
ممنون.
اتفاقا با اینکه طرفدار هنرمندای کره ای نیستم ولی کلا بیشتر از ستاره های ترکی دوسشون دارم ....بانمکن به دل میشینن....برعکس اونا
چقدر این راک خوووبه:) عشقه اقا عشق:)
عالی بود,ممنون
مـــمــنــون که از بوراک و نیمار و مسی عکس گذاشتید