۲۳۶۷۴۶
۴ نظر
۵۰۴۲
۴ نظر
۵۰۴۲
پ

معماران عصر دیجیتال

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل

دکتر اریک اشمیت شصت ساله، امروزه به عنوان یک مدیر موفق و میلیونر شهیر دره سیلیکون کالیفرنیا به شمار می‌رود که بسیاری از موفقیت‌های غول اینترنت، مدیون برنامه ریزی‌های جاه طلبانه اوست.

مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها: سرویس چهره‌های پرتال برترین‌ها، امروز نیز در سلسله گفتارهای معماران عصر دیجیتال، نگاهی خواهد داشت به زندگی یکی از برترین کارآفرینان دیجیتال امروز، یعنی اریک اشمیت. تا سال ۲۰۱۱ میلادی، اریک اشمیت، نقش بسزایی در تجاری سازی و موفقیت محصولات و خدمات گوگل به عنوان رییس هیات مدیره و مدیر اجرایی گوگل ایفا کرد و به ثروت نجومی و شهرت بسیار بالایی دست یافت.


گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اریک اشمیت، یکی از جنجالی‌ترین رهبران عصر دیجیتال بوده است)

البته، زندگی خصوصی آقای اشمیت هم مانند زندگی تجاریش جالب توجه هست و روابط گسترده جنسی وی با زنان غربی، همواره سوژه رسانه‌ها شده است. موضوعی که سبب شد تا اشمیت، اکانت اینستاگرام خود را ببندد. روابط متعدد اریک اشمیت با زنان در امریکا، ما را به یاد دیالوگ ماندگاری از مایکل داگلاس هنرپیشه مشهور هالیوود در فیلم وال استریت می‌اندازد که می‌گفت: پول، هیچ وفت نمی‌خوابد!

به هر حال، گوگل، غول جست و جوی اینترنت که اواسط دهه نود میلادی توسط لری پیج Larry Page و سرگئی برین Surgey Brain، دانشجویان کارخانه کارآفرین (Spin-off University) استانفورد آمریکا متولد شد، دهه نخست قرن بیست و یکم را تحت فرماندهی و راهبری مردی سپری کرد که بسیاری از موفقیت‌های وی، مدیون راهبری جاه طلبانه و پشتکارهای اشمیت و برخی از همکارانش مانند دکتر ماریسا مایر Marisa Mayer هست. زندگی ماریسا را چند روز پیش در همین سرویس مورد بحث قرار دادیم. اریک اشمیت با همکاری کارکنان خلاقش در گوگل، توانست در سال‌های فرماندهی گوگل، پرتالی که یک موتور جست و جوی معمولی بود را تبدیل به یک سرویس دهنده تمام عیار خدمات اینترنتی کند که از نقشه تا خودروی بدون راننده (Google Self-driving Car) را در اختیار جامعه میلیونی مخاطبانش قرار دهد.

اریک اشمیت، تنها یک مدیرعامل نبود، بلکه وی، یک کارآفرین و تئوریسین موفق دنیای دیجیتال می‌باشد که خدماتی که امروزه میلیون‌ها نفر روزانه از گوگل می‌گیرند، مرهون راهبری‌های هوشمندانه اریک بوده است. اریک، یک دانشمند هست و این دانش را به خوبی به قولی خارجی‌ها، تجاری سازی commercialize کرده است. دانشی که دنیای صفر و یک‌ها را به دنیای دیجیتالی برای کاربران وب تبدیل کرد و گوگل را بخش جدایی ناپذیری از زندگی صدها میلیون نفر نمود.
گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(دکتر اشمیت خندان، یکی از تئوریسین‌های محیط دیجیتالی خلاق گوگل بوده است)

برای همین است که می‌توان اریک اشمیت را در باشگاه کارآفرینان دیجیتالی جهان قرار داد و از وی، به عنوان یکی از معماران عصر دیجیتال نام برد. یکی از ویژگی‌های جاه طلبانه آقای اشمیت، رفتار سازمانی خلاق وی می‌باشد که تلاش کرد تا در سازمان یادگیرنده گوگل، نهادینه و توسعه دهد. خلق فضای نوآورانه حامی خلاقیت و کارآفرینی، موضوعی هست که اشمیت در دوران دانشجویی خود یاد گرفته بود و توانست آن را در اپل، به صورت موفق پیاده سازی و همان را با مدل‌های جدید کسب و کار، در غول جست وجوی اینترنت، گوگل نیز اجرا کند.

درباره رفتار سازمانی اریک اشمیت، در چند سال اخیر کتاب‌ها و مقالات زیادی تألیف و منتشر شده است که اکثر آن ها، به ظرفیت‌های فرصت آفرین و هوشمندانه وی در راهبری کسب و کار چند بعدی و کاربر پسند گوگل، اشاره کرده‌اند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(کتابی درباره اریک اشمیت و رهبران گوگل)

یکی از کتاب‌های جدیدی که اریک اشمیت نوشته هست: How Google Works نام دارد که با همکاری جاناتان روزنبرگ، مدیر بخش محصولات گوگل، وارد بازار نشر شده است. یک وب سایتی تحت این نام نیز در نشانی http://www.howgoogleworks.net بعداً در دسترس علاقمندان قرار گرفت. اشمیت، رمز موفقیت گوگل را در 3 عنصر می‌داند:

Build teams,
Companies and corporate cultures
Around people "smart creative.

تیم بسازید
فرهنگ‌های مشارکتی را توسعه دهید
با کمک افراد خلاق و هوشمند

موضوعی که اشمیت به آن اشاره می‌کند یعنی فرهنگ کار مشارکتی و استفاده از کارگران و کارمندان دانش محور خلاق، موضوعی هست که در سال 1959 میلادی،، پیتر دراکر فقید، درباره Knowledge worker اشاره نمود.
گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(فرمول گوگل برای موفقیت - کتاب جدید اشمیت با تحلیل نیویورک پست - ۲۰۱۴)

اریک اشمیت در سال ۱۹۵۵ در آمریکا به دنیا آمد. وی در سال ۲۰۰۱ به عنوان مدیر عامل شرکت گوگل انتخاب شد. اشمیت دارای مدرک لیسانس الکترونیک از دانشگاه پرینستون، فوق لیسانس الکترونیک در زمینه شبکه‌های کامپیوتری از دانشگاه برکلی و مدرک دکتری در زمینه مدیریت توسعه نرم‌افزار از دانشگاه برکلی است. دانشگاه برکلی آمریکا، یکی از پایتخت‌های فناوری جهان است که بزرگان زیادی را در عرصه فناوری و کسب و کار آنلاین به دنیا معرفی کرده است. برکلی، هاروارد و استانفورد، 3 پایتخت آدم سازی در حوزه فناوری ایالات متحده هستند که موفقیت فناوری اطلاعات این کشور، مرهون تلاش‌های خلاقانه و پشتکار هوشمندانه فارغ‌التحصیلان مشهور این سه مرکز دانشگاهی مانند زاکربرگ فیس بوک، لری پیج گوگل و ده‌ها تن دیگر هست.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اریک اشمیت همواره یکی از مدافعان سر سخت پروژه‌های گوگل بود)

دکتر اشمیت، در 1983 به شرکت سان مایکروسیستمز پیوست. در همان شرکت مدیریت بخش‌های مختلفی را بر عهده گرفت. در 1997 اشمیت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت Novell شد. در 2001 لری پیج و سرگی برین، بنیانگذاران گوگل وی را به عنوان مدیرعامل گوگل برگزیدند. شاید یکی از هوشمندانه‌ترین رفتارهای موسسان گوگل، آوردن آقای اشمیت به این شرکت بود تا ظرف یک دهه، بتواند گوگل را به بالاترین سطح فناوری در دنیای دیجیتالی امروز برساند. غول جست وجوی وب، امروزه از یوتیوب و جی میل و از گوگل مپ تا شهرهای هوشمند در ساید والک، همه و همه در حال پیش روی هست و برگ‌های برنده زیادی در دست دارد. بخشی از این موفقیت‌ها را، بزرگان فناوری جهان، در تلاش‌های اشمیت و ماریسا ایر، خلاصه می‌کنند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(دیدار اشمیت با باراک اوباما در سال ۲۰۰۸ میلادی)

اشمیت عضویت در هیئت مدیره شرکت اپل را نیز در پرونده خود دارد. اریک اشمیت در سال 2013 به همراه بیل ریچاردسون، فرماندار سابق ایالت نیومکزیکو به کره شمالی سفر کرد. در فوریه 2013 شرکت گوگل اعلام کرد اشمیت قصد فروش 2.5 میلیارد دلار از سهام خود در این شرکت را دارد. تا سال 2012، مجله فوربس، اشمیت را با 7.5 میلیارد دلار سرمایه به عنوان صد و سی و هشتمین فرد پولدار جهان معرفی کرد. این که چرا معماران عصر دیجیتال، اکثراً میلیاردر یا میلیونر هستند و بعضاً جوان، پرسشی هست که در گفتارهای بعدی به آن اشاره می‌کنیم. اما به هر حال، آقای اشمیت، فردی هست که در آینده، وی را یکی از تاریخ سازان نیمه نخست قرن بیست و یکم در دهکده جهانی اینترنت قلمداد خواهند کرد. همان نقشی که گاندی، نهرو، ماهاتیر محمد، الیزابت دوم، نلسون ماندلا و مارتین لوترکینگ، در هند و مالزی و فرانسه و آفریقای جنوبی و ایالات متحده ایفا کردند و تاریخ ساز جامعه امروز این کشورها شدند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اشمیت، لری پیج و سرگئی برین- در خودروی بدون راننده گوگل)

اگر امروز، گوگل را می‌توان یکی از میراث‌های عصر دیجیتال دانست، چنین ظرفیتی را باید در یک دهه فعالیت گسترده و خلاقانه اشمیت جست وجو کرد. البته اشمیت، بر خلاف استیو جابز و لری پیج و حتی جیف بزوس، رهبر آمازون، زندگی خیلی ساده ای ندارد و علاقمند به تجمل گرایی هست. اریک اشمیت رئیس هیئت مدیره گوگل با سرمایه ۱۰٫۲ میلیارد دلاری‌اش در زمره ثروتمندترین بازیگران صنعت تکنولوژی دنیا قرار دارد. این فرد به خاطر سبک زندگی تجمل گرایانه و مهمانی‌های پر زرق و برقی شهرت دارد که هر از چندگاه در کشتی ۷۲ میلیون دلاری‌اش برگزار می‌کند. اما اشمیت همه ثروت خود را هم به ریخت و پاش اختصاص نمی‌دهد و برای پایدار ماندن زندگی لوکسش سعی دارد تا آنجا که می‌تواند املاک و مستغلات خریداری کند. موضوعی که اخیراً در گزارش پرتال بیزینس اینسایدر نیز مورد اشاره قرار گرفت.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(گزارش بیزینس اینسایدر از خانه ۷۲ میلیون دلاری اریک اشمیت)

اریک اشمیت رییس هیات مدیره شرکت گوگل که پیش‌تر عضو هیات مدیره اپل هم بود می‌گوید به دلایل درستی اپل را ترک کرد، چراکه از نظر اپل بین آیفون واندروید جنگی در جریان بود. اشمیت بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱ رییس مدیرعامل گوگل بود و در همین حال بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ هم رییس هیات مدیره اپل هم بود که بعد از آن استیوجابز این مسئولیت را برعهده گرفت.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(رهبران گوگل بر روی جلد مجله تایم)

امروزه آیفون و آی‌پد رقبای مستقیم موبایل‌های اندرویدی هستند اما زمانی که اشمیت به اپل پیوست دو شرکت کمترین درگیری و رقابتی با هم داشتند. اپل در تجارت سخت‌افزار بود و گوگل در حوزه جست و جو فعالیت می‌کرد. با این حال ماجرا طی چندسال دو شرکت را به دو رقیب جدی هم تبدیل کرد و به خصوص استیو جابز که بارها گوگل را به دزدیدن ایده iOS متهم کرد. به هر حال داستان اریک اشمیت و استیو جابز در شرکت اپل، در سال 2009 و 2011 میلادی به پایان رسید. اما هر دو، از معماران عصر دیجیتال به شمار می‌روند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(همکاری اریک اشمیت با استیو جابز در اپل از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ میلادی)

همان طور که قبلاً گفته شد، فعالیت چند ساله اشمیت در گوگل سبب شد تا پروژه‌های زیادی در این شرکت در عرصه‌های مختلف جست وجو تا واقعیت افزوده و گوگل لنز و خودروهای بدون راننده، تعریف و تجاری سازی شود. البته، همواره چگونگی تولید پول این پروژه‌ها از پرسش‌های جدی تحلیلگران و سرمایه‌گذاران گوگل بوده است؛ سوالاتی که نشان از عدم ارائه توضیحات کافی از سوی گوگل دارد. البته گوگل، با رهبران آمریکا روابط دوستانه خوبی داشته و دارد.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اشمیت، کاندولیزا رایس و جرارد کوهن)

ولی اریک اشمیت بارها در همایش‌های و کنفرانس‌های خبری، با دفاع دوباره از این پروژه‌ها می‌گوید که کم‌کردن تصادفات (از طریق خودروهای بدون راننده) یا ثبت قند خون از طریق اشک چشم (از طریق لنزهای هوشمند) مواردی هستند که در نهایت عمر و موفقیت گوگل را نسبت به دیگران چند برابر می‌کنند. البته این موارد، بارها سوژه طنر رسانه هاشده و کاریکاتورهایی از رهبران گوگل را ارائه کردند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(کاریکاتوری از رهبران گوگل)

او گفته بود که بیشتر شرکت‌ها در نهایت شکست می‌خورند، چون آن‌ها تنها در یک کار بسیار خوب هستند. اما روی پروژه بعدی خود فکر نمی‌کنند، طرح و برنامه‌هایشان را گسترش نمی‌دهند، خود را وارد یک چالش مداوم نمی‌کنند و بر روی پلتفرم تولیدی خود پروژه‌های جدید نمی‌سازند. آن‌ها هر بار کمی پیشرفت می‌کنند و گوگل متعهد است که راه آن‌ها را نرود. ما به این درک رسیده‌ایم که تغییرات تکنولوژی باید انقلابی باشند و نه تکاملی." به گفته اشمیت استراتژی گوگل، تمرکز بر مواردی است که نه تنها برای امروز کاربرد دارد، که برای نسل بعدی نیز مفید خواهد بود. اشمیت برای تأیید ادعای خود به یک تحقیق علمی اشاره می‌کند. بر اساس این تحقیق یک نفر از هر سه نفر تا پایان عمر خود به بیماری دیابت (قند خون) مبتلا خواهد شد. این، در واقع هوشمندی اشمیت و نگاهش به آینده را نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد، گوگل را یک شرکت برای آینده خواهد کرد. آینده ای که جمعیت کره زمین پیر تر می‌شود و نیازهایش با نیازهای فعلی فرق خواهد کرد.

ارتباط اشمیت با اپل همچنان برقرار هست و اخیراً، تیم کوک و اریک اشمیت، استارت آپ جدیدی را راه اندازی کرده‌اند که به استارت آپ حمامی! معروف شده است. تیم کوک، مدیر عامل اپل و اریک اشمیت، مدیر اجرایی گوگل در یک استارت آپ واقع در درهٔ سیلیکون سرمایه گذاری کرده‌اند. این استارت آپ در زمینهٔ ساخت دوش‌های حمام فعالیت می‌کند. براساس گزارش منتشر شده توسط نیویورک تایمز این استارت آپ که نِبیا (Nebia) نام دارد موفق شده دوش‌هایی را تولید کنند که ۷۰ درصد در مصرف آب صرفه جوبی می‌کند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(تصویر ایندکس پرتال شرکت نبیا، تولید کننده سر دوشی‌های صرفه جو)

در یک استحمام معمولی قریب به ۷۵ لیتر آب مصرف می‌شود در حالی که نبیا میزان کل آب مصرفی در زمان استفاده از سر دوش‌های این کمپانی را ۲۲ لیتر عنوان کرده است. سر دوش‌های نبیا آب میزان مصرف آب را از طریق پخش کردن قطرات آب با فشار بالا بسیار کاهش می‌دهد، در حالی که با استفاده از محصول این کمپانی سطح تماس آب با بدن نیز در مقایسه با سر دوش‌های معمول بسیار بیشتر است. برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره جدیدترین محصول این معمار عصر دیجیتال به نشانی http://nebia.com مراجعه کنید.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(تصاویر هیات مدیره شرکت جدیدی که اریک اشمیت و تیم کوک راه اندازی کرده‌اند)

تحلیلگران اعتقاد دارند که هر حرکت اریک اشمیت و همکارانش در حوزه فناوری، بسیار حساب شده هست و این میلیاردر دانشمند رایانه، معمولاً بدون مطالعه پروژه ای را اعلام و تجاری سازی نمی‌کند. بنابراین ناگفته پیداست که اشمیت، برنامه‌های ویژه ای برای راه‌های هوشمندانه صرفه جویی در آب و رعایت محیط زیست دارد. موضوعی که در شرکت ساید والک گوگل که به توسعه شهرهای هوشمند توجه دارد نیز، می‌تواند مرتبط باشد. البته گوگل، اخیراً از کنسرسیوم آلفایت صحبت می‌کند که اریک اشمیت نیز، در این بازی جدید دخیل هست.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(ساختار سازمانی گوگل آلفابت که اشمیت هم د راین بازی جای دارد)

بعضی‌ها معتقد هستند که گوگل با تأسیس آلفایت، به فکر راه اندازی یک امپراطوری جهانی هست که البته، تئوریسین‌ها و نخبه‌های بسیاری در این راه دارد. آلفابت شرکتی است که مجموعه‌ای از شرکت‌ها را اداره می‌کند.» الفابت قرار نیست ارتباطی با مصرف‌کننده‌ها داشته باشد،‌ این شرکت در واقع به عنوان یک ضد برند طراحی شده است تا تلاش‌ها برای توسعه محصولات و خدمات را هدایت کند. درست مانند شرکت جنرال الکتریک،‌ الفابت قرار است بیشتر به مدیریت داخلی و مالکیت شرکت‌ها بپردازد.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(دکتر اریک اشمیت همواره از حرکات دست برای تأثیر بیش تر بر روی مخاطب استفاده می‌کند)

پس گوگل چه می‌شود؟ گوگل قرار نیست جایی برود! تقریباً تمام آن چیزی که شما تا الان از گوگل در اختیار داشته‌اید سر جایش می‌ماند،‌ تنها قرار است گوگل به عنوان یک شرکت سبک‌بال‌تر شود؛ در واقع حتی بعد از این تغییر هم گوگل یکی از بزرگ‌ترین و سودآورترین شرکت‌های دنیا خواهد بود که به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری ادامه خواهد داد،‌ تنها تغییر این است که آلفابت، شرکت بزرگ‌تری خواهد بود! آیا چیزی برای من تغییر می‌کند؟ جواب منفی است! اغلب سرویس‌هایی که مشتری‌های معمولی گوگل از آن‌ها استفاده می‌کنند،‌ چیزهایی مثل یوتیوب،‌ جی میل، گوگل مپ اندروید،‌ گوگل فوتو و مانند آن‌ها همچنان توسط گوگل اداره خواهند شد و به کارشان هم ادامه می‌دهند.

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(تصویر ایندکس پرتال رسمی گوگل آلفایت با حضور اریک اشمیت)

قرار است لری پیج، مدیرعامل فعلی گوگل،، مدیرعامل آلفایت شده و سرگئی برین، رییس شرکت آلفابت باشد،‌ «اریک اشمیت» مدیر اجرایی آلفابت خواهد بود،‌ «روت پورت» مدیر مالی آلفابت خواهد بود. «دیوید سی دروموند» مدیر حقوقی و امنیتی آلفابت می‌شود و «امید کردستانی» مدیر ارشد کسب و کار شرکت گوگل،‌ هم‌زمان مشاور شرکت الفبا و گوگل خواهد بود. اطلاعات بیشتر در باره آلفایت و اقدامات جاه طلبانه آقای دکت راشمیت را می‌توانید در نشانی https://abc.xyz دنبال کنید.

یک واقعیت مهم

اقدام اخیر گوگل در حالی انجام می‌شود که شرکت‌هایی مانند آمازون و فیس‌بوک به سرعت از کسب و کارهای اصلی خود دور می‌شوند. آمازون مهم‌ترین مرجع خرده‌فروشی جهان در ماه گذشته بوده است و فیس‌بوک از دو برنامه وابسته‌اش،‌ واتس‌آپ و اینستاگرام بیشتر از خود شرکت پول درآورده است. اما به هر حال شرط‌بندی روی کسب و کارهای اصلی برای شرکت‌ها همیشه مخاطره‌آمیز بوده است.

این‌ها بخشی از زندگی آقای اشمیت بود که در ادامه، مروری مصور خواهیم داشت بر زندگی این شخصیت برتر عصر دیجیتال. اریک را در توییتر به نشانی https://twitter.com/ericschmidt دنبال کنید. بیش از 1.7 میلیون نفر، فالوور توییتر رسمی آقای اشمیت هستند.


گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اریک اشمیت و شیمون پرز - رییس رژیم صهیونیستی)

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اریک اشمیت در بنیاد علمی و پژوهشی بیل کلینتون رییس جمهور سابق آمریکا)

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(اریک اشمیت در حال رقص گانگام استایل)

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(دیدار تاریخی و جنجالی رهبر گوگل از کره شمالی- دانشگاه Kim Il Sung University)

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(دیدار اشمیت با نخست وزیر انگلیس - دیوید کامرون)

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل
(کشتی تفریحی کوچک اشمیت که همواره جنجالی بوده است)

در ویدئو زیر، اشمیت درباره گوگل صحبت می‌کند و چرا این که گوگل از اپل امن تر است



جملات طلایی اشمیت

گشتی در زندگی دکتر اشمیت، رهبر موفق گوگل

• نسل جدید بچه‌ها به سرعت با گوشی‌های همراه آخت می‌شوند و آن را به راحتی به کار می‌گیرند.

• این روزها همه چیز سیار شده و از هر هشت دقیقه استفاده از تلفن همراه هفت دقیقه‌اش صرف استفاده از برنامه‌های همراه و app ها می‌شود.

• برنامه‌های همراه مربوط به شبکه‌های اجتماعی و به خصوص فیس بوک از جمله پرطرفدارترین برنامه‌های همراه هستند.

• گوگل بعدی هم در راه است و ممکن است گوگل فعلی را به‌رغم همه خلاقیت‌هایش از میدان به در کند.

• گوگل آینده ممکن است هیچ شباهتی به گوگل امروزی نداشته باشد و احتمال دارد فردی در یک پارکینگ اتومبیل روی ما اسلحه بکشد. من این را می‌دانم، زیرا ما خودمان سال‌ها قبل در یک گاراژ بودیم.

• تغییر از جایی می‌آید که شما اصلاً انتظارش را ندارید.

• گوگل بعدی کارهایی را که گوگل می‌کند، انجام نمی‌دهد. همان طور که ما کارهایی را که AOL انجام داد، انجام ندادیم.

• آینده ایستا نیست و این همان فرآیند خلاقیت است.

• در آینده تعداد بسیار زیادی آیپی آدرس، ابزارها، حسگرها و پوشیدنی‌ها و اشیای مختلفی وجود خواهد داشت که شما خواهید توانست با آن‌ها وارد تعامل شوید، بی آنکه آن‌ها را مستقیماً لمس کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رعنا

    روابط با کیا داشته؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      فضولی مگه شما؟ خوب داشته دیگه . :) عیب داره؟

  • رویا

    روابط جنسی اشمیت!؟!؟!؟ راست میگید؟

  • بدون نام

    اشميت داره كِيف ميكنه اينا اافتادن جون همديگر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج