سلفی بازیهای رهبر کاتولیکهای جهان!
پاپ فرانسیس Pope Francis، رهبر کاتولیکهای جهان، یکی از معدود رهبران مذهبی دنیای غرب هست که علاقه زیادی به عکسهای سلفی دارد.
پاپ فرانسیس دویست و شصت و ششمین رهبر کلیسای کاتولیک و رهبر کاتولیکهای جهان است که در دنیای رسانهها، به عنوان یک رهبر مذهبی سلفی باز نیز شهرت دارد. آقای پاپ، یک شخصیت مذهبی مشهور و علاقمند به عکسهای سلفی میباشد که در اکثر قریب به اتفاق سفرهای او به کشورهای مختلف جهان، این امر صورت میگیرد. خلاصه، موج سلفی بازی، فقط مربوط به شخصیتهای هنری و ورزشی و فرهنگی جهان نیست. موج سلفی بازی، اکنون به راهبران سیاسی و مذهبی جهان نیز رسیده و از کاخ سفید تا واتیکان، سلفی بازیهای اینترنتی جریان دارد و البته پر مخاطب و با مخاطبان زیادی نیز همراه است.
پاپ، همواره علاقمند است که در شرایط مختلف عکس بگیرد و خیلی، جایگاه خاص خود را در نظر ندارد. برایش مهم نیست که یک زن، در شهر رم، بزغاله ای بر روی دوش وی قرار میدهد یا این که چند دختر بچه در کنار وی در واتیکان، با او سلفی بگیرند! به هر حال، شخصیت آقای پاپ، شخصیت ژورنالیستی سلفی باز در دنیای امروز واتیکان است که جالب توجه هست. پاپ, همواره در مصاحبههای خود, علاقهمندیاش را به سلفی گرفتن نشان داده و معتقد است که سلفی گرفتن, به او حس پدر بزرگی میدهد.
تا کنون، سلفیهای افرادی مختلفی را در سرویس چهرههای پرتال برترینها معرفی کردیم که از آن میتوان، به سلفیهای کیم کارداشیان، انجلینا جولی، تیلور سویفت، جان کری، مدونا و هیلاری داف، اشاره کرد. همه این افراد، در دنیای سلفیها، با مخاطبان زیادی همراه شده است و به ویژه وقتی تصاویر آنها در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود، موج سلفی گرایان و سلفی بازها، با لایک ها و فالووها و توییت ها، آنان را همراهی میکنند.
در این گفتار، به بررسی سلفیهای آقای پاپ میپردازیم که شاید کم تر، در رسانهها دیده شده باشد. نشریه تلگراف، چاپ انگلیس، بارها آقای پاپ را "سلفی پاپ" Papal selfie میخواند که نخستین پاپ جهان میباشد که تصاویر سلفی میگیرد و منتشر میشود. نخستین تصاویر سلفی آقای پاپ، در سال ۲۰۱۳ انداخته شده است که تا امروز، ادامه دارد و به نظر میرسد در سالهای آینده نیز، موج سلفی بازیهای آقای پاپ، بیش تر از قبل شود. این سلفی، در میدان سنت پیتر مشهور واتیکان در شهر رم ایتالیا انداخته شده است.
با ما همراه باشید با سلفیهای آقای پاپ سلفی باز!
(سلفی با عروس و دامادها که به صف ایستادند با آقای پاپ، سلفی بگیرند)
(سلفی پاپ در شرق آسیا)
(یک سلفی در تایلند)
(سلفی با یک روزنامه نکار اهل کره جنوبی)
(سلفی خندان آقای پاپ سلفی باز با جوانان کره ای)
(پاپ سلفی باز در آغوش طرفداران و سلفی بازها)
(یک سلفی با طرفداران شرقی خندان)
(سلفی پاپ با مادر و کودکش خندانش- کودک، چه نگاهی به پاپ سلفی باز انداخته!!)
(پاپ در محاصره آیفون های سلفی بازها)
(پاپ در حلقه سلفی بازهای مذهبی شرق آسیا)
(کاریکاتور- وقتی پاپ از خودش سلفی میگیرد!)
(سلفی پاپ، با تیم فوتبال معلولین ایتالیا)
(سلفی پاپ با یک روزنامه نگار اهل بولیوی- آیا آقای پاپ در حال فوت کردن هست؟)
(سلفی در شرایط بغرنج!)
(سلفی با یک مادر خندان و یک کودک ناراضی)
(سلفی راننده آقای پاپ- سباستین گونزالز در پایتخت پاراگوئه)
روزنامه دیلی میل، این سلفی را بهترین سلفی پاپ دانسته است که در جولای 2015 گرفته شد
(بازتاب سلفی پاپ در رسانهها - جولای ۲۰۱۵)
پاپ فرانسیس (Franciscus) (زادهٔ ۱۷ دسامبر ۱۹۳۶ در بوینس آیرس، آرژانتین، با نام اصلی خورخه ماریو برگولیو (به اسپانیایی: Jorge Mario Bergoglio)) رهبر سریر مقدس؛ حکومت مرکزی کلیساهای کاتولیک جهان، است. او از سال ۱۹۹۸ بعنوان سراسقف بوینس آیرس بخدمت پرداخت و در سال ۲۰۰۱ مقام کاردینالی را از پاپ ژان پل دوم دریافت کرد. برگولیو در سال ۲۰۱۳ به جای بندیکت شانزدهم به عنوان پاپ انتخاب شد و لقب فرانسیس را برای خود برگزید. وی اولین عضو فرقهٔ یسوعی، اولین اهل قارهٔ آمریکا و پس از گرگوری سوم سوری، اولین غیر اروپایی است که به این مقام میرسد. فرانسیس ایتالیایی، اسپانیایی و آلمانی را به روانی سخن میگوید.
فرانسیس بعنوان پاپ کمتر از پیشینیان خود به تشریفات میپردازد و شمایی که از خود در رسانهها تصویر کرده، بی پیرایگی و سادگی است. برای نمونه؛ در شبِ گزینشش بعنوان پاپ بجای استفاده از اتومبیل ویژه پاپ با اتوبوس و به همراه دیگر کاردینالها به هتل برگشت. به هر حال، پاپ هفتاد و هشت ساله را باید سلفی بازترین پاپ سالهای اخیر دانست. البته، در زمان پاپ ژان پل دوم، اینترنت و سلفی بازی، به اندازه امروز، گسترده نبود. پرتال پاپ در نشانی http://w2.vatican.va/content/benedict-xvi/en.html قرار دارد. توییتر آقای پاپ نیز در نشانی twitter.com/popebenedictxiv قرار دارد.
نظر کاربران
چه باحاله
به نظر منم خیلییی آدم با حالیه
دمش گرم
خیلییی مردمیه
این یعنی نزدیکی به همه قشر جامعه