مادران و دختران در سینمای ایران +عکس
یکی از پدیدههای جالب در سینمای ایران، حضور دخترانی بر پرده سینما است که مادرانشان نیز سینماگر بودهاند
برترین ها: یکی از پدیدههای جالب در سینمای ایران، حضور دخترانی بر پرده سینما است که مادرانشان نیز سینماگر بودهاند. پدیدهای که شاید با حمیده خیرآبادی و زری خوشکام آغاز شد و تا این سالها ادامه یافته است.
لیلا حاتمی
زری خوشکام
حمیده خیرآبادی
ثریا قاسمی
با بازی در فیلم آرامش در حضور دیگران ساخته ناصر تقوایی به سینما راه یافت. ثریا قاسمی در ۲۴ فیلم سینمایی و ۳۲ مجموع تلویزیونی نقشآفرینی کرده است. ثریا قاسمی با سریالهای پربیننده تلویزیونی "قصه عشق" و "تلخ وشیرین" در پیش از انقلاب به شهرت دست یافت.
منیژه حکمت
از تهیه کنندگان و کارگردانان ایرانی است. اولین فیلم وی فیلم "زندان زنان" بود و پس از آن فیلم "سه زن" و "لالایی" را ساخت. منیژه حکمت مادر پگاه آهنگرانی است.
پگاه آهنگرانی
او با فیلم "گربه آوازهخوان" به سینما آمد و با "دختری با کفشهای کتانی" به عنوان یک بازیگر نوجوان معرفی شد. پگاه آهنگرانی با فیلم "دربند" موفق به دریافت سیمرغ بلورین در جشنواره فیلم فجر شد.
فرشته طائرپور
فرشته طائرپور تهیهکننده، مدیر تولید، مجری طرح و فیلمنامهنویس است. آینههای روبرو، نخودی و زن دوم را نوشته است و در سال ۱۳۶۷ با فیلم "گلنار" تهیهکنندگی را آغاز کرده است. او مادر غزل شاکری است.
غزل شاکری
با فیلم "ماهی" وارد دنیای سینما شد و در فیلمهایی چون "گلنار" و "وقتی همه خواب بودند" ایفای نقش کرده است. غزل شاکری با بازی در "آینههای روبرو" جوایزی نیز کسب کرده است.
رخشان بنیاعتماد
کارگردان، فیلمنامهنویس و تهیهکننده ایرانی که فیلمهای او در جشنوارههای داخلی و بینالمللی مورد تحسین واقع شده. بنی اعتماد در هفتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز در سال ۲۰۱۴، جایزه بهترین فیلنامه را برای فیلم "قصهها" به دست آورد. مادر باران کوثری تاکنون کارگردانی ۱۴ فیلم را برعهده داشته است.
باران کوثری
او با فیلم "بهترین بابای دنیا" ساخته داریوش فرهنگ نخستین تجربه بازیگری را کسب کرد و در بسیاری از فیلمهای مادرش، رخشان بنیاعتماد نیز نقشآفرینی کرده است. باران کوثری برای فیلمهای "روز سوم" و "خونبازی" سیمرغ بلورین دریافت کرد. "دایره زنگی"، "شب واقعه"، "پستچی سه بار زنگ نمیزند" و "هیچ" نیز از دیگرفیلمهای مطرح این بازیگر هستند.
فهمیه رحیم نیا
فارغالتحصیل رشته هنرهای تجسمی از دانشگاه استراسبورگ فرانسه است. او با تئاتر "ناقاردی" در سال ۱۳۴۸ بر روی صحنه رفت و در تئاتر "سلطان مار" به کارگردانی بهرام بیضایی نیز حضور داشت. فهیمه رحیم نیا با فیلم "تجاوز" در سال ۱۳۴۹ وارد سینما شد و در هفت فیلم نقش آفرینی کرده است. او مادر شقایق فراهانی و گلشیفته فراهانی است.
شقایق فراهانی
از بازیکنان پرکار سینمای ایران است. شقایق فراهانی با فیلم لیلا به سینما آمد و در ۳۶ فیلم سینمایی و ۴ سریال نقش آفرینی کرده است. این بازیگر نقشهایش در فیلمهای "چتری برای دو نفر"، "پروانهای در باد" و سریال "کلاه پهلوی" را ماندگار میداند.
پروین قائم مقامی
مادر بهاره رهنما در ۴ فیلم سینمایی و شش مجموعه تلویزیونی ایفای نقش کرده است.
بهاره رهنما
کارشناس حقوق قضایی از دانشگاه آزاد و بازیگر سینما و تئاتر است. در ۲۶ فیلم و ۱۸ تئاتر نقش آفرینی کرده است. جالب اینکه پریا قاسمخانی، دختر بهاره رهنما نیز تجربه حضور در تئاتر "پنجرهها" و فیلم سینمایی "بانو" را دارد.
نظر کاربران
حالا به موضوع انشائ اون دوران فکر می کنم که موضوعش این بود :
گیرم پدرت بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل!!!!!
پس چاقی تو خانواده ی رهنما ارثیــه :||
پاسخ ها
شما هم صبر کن بچه دار بشی بعد ببینیم سایزت چطور میشه !!!
چاقي هيچ ربطي به بچه دار شدن نداره اون هم با داشتن فقط يك بچه، مگه خواننده ها و هنرپيشه هي خارجي بچه دار نميشن مثل جنيفر لوپز يا انجلينا جولي
از بهاره رهنما و بازی مادرش متنفرم
پاسخ ها
متنفر باش و از این متنفر بودن بمیر!
از خانم لعیا زنگنه چیزی نگفتین مگه دختر خانم ثریا قاسمی نیست؟یعنی من اشتباه میکنم عایا؟؟؟؟؟
البته از گلشیفته هم چیزی گفته نشده
همه فیلمها ونقشهای بهاره رهنما و مادرش دیدنی و دوست داشتنی بوده. خدایی دیگه بی انصافی نکنین.