تصاویر عجیب از صف بلیت فوتبال در ویتنام!
این تصاویر طرفدارانی است که برای خرید بلیت مسابقات لیگ و جام ملی این کشور مشتاقانه در صف ایستاده اند!
ورزش سه: این تصاویر طرفدارانی است که برای خرید بلیت مسابقات لیگ و جام ملی این کشور مشتاقانه در صف ایستاده اند!
در شرایطی که فوتبال در بیشتر دنیا تعطیل است و چند کشور نیز با تدابیر بهداشتی شدید و بدون حضور تماشاگران، مسابقات را برگزار میکنند اما در یک کشور فوتبال راه عادی و پیش از کرونای خود را میرود؛ ویتنام!
ویتنامی ها که به شدت طرفدار ورزش فوتبال هستند، هفته گذشته برای تماشای دیدار حساس «نام دینه» و «هوانگ ژیا لای» مجوز حضور در ورزشگاه را دریافت کردند و مشتاقانه به باجه های باشگاه میزبان رفتند تا بلیت مسابقه را تهیه کنند. باتوجه به علاقه شدید طرفداران به تماشای بازی از نزدیک، صف های طولانی در مقابل باجه بلیت فروشی به وجود آمد و حتی ویدیوها نشان میدهد که برخی از هواداران برای خرید بلیت درگیر هم شده اند!
بازی های لیگ ویتنام که حالا تیم ملیاش در جام ملت ها از فوتبال این کشور آبروداری کرد، از روز ۱۶ خرداد آغاز خواهد شد و احتمالا دوباره صف هایی به این شکل برای خرید بلیت به وجود خواهد آمد. نکته جالب این که مسئولان فوتبال ویتنام برای ایجاد فاصله فیزیکی نیمی از بلیت ها را فروختند اما در بازی جام ملی نیز طرفداران در کنار یکدیگر نشستند و فاصله فیزیکی را رعایت نکردند. البته آن ها ملزم به استفاده از ماسک و دستکش برای ورود به ورزشگاه هستند.
وبسایت Zing تصویری از بلیت فروشی در این کشور را منتشر کرده که با واکنش جالب طرفداران فوتبال مواجه شده است. یکی از آن ها نوشته: جای تعجب ندارد! طرفداران تیم «نام دینه» بسیار پرشور هستند و برای تماشای بازی تیمشان هرکاری میکنند!
در کشور ویتنام هیچ مورد فوتی به علت کرونا گزارش نشده و تنها نزدیک به ۳۵۰ مبتلا وجود داشته است.
نظر کاربران
مردم ویتنام یک جنگ ۲۰ ساله با امریکا را تجربه کرده اند ، کرونا که جای خود دارد .
فکر کنم مردم ویتنام به دلیل اینکه کشورش ۲۰ سال درگیر جنگ خانمانسوز با امریکا بوده و طی این مدت بمباران های شیمیایی سرزمینشان را درو کرده در مقابل کرونا واکسینه شده اند .
صبر کنین تا لیگ خودمون شروع بشه تا ببینین بدتر از ویتنام هم وجود داره
ویتنام بعد از جنگ،چند سال پیش بعد از با آمریکا رابطه اقتصادی برقرار کرد و الان یکی از کشورهای اقتصادی جنوب شرقی آسیا به شمار میره و نیروی کار ارزان و تورم پایین خیلی از شرکتهای بزرگ اروپایی و آمریکایی رو به ویتنام کشونده