جزییات انجام تست کرونا در لیگ برتر
سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد که هزینه انجام تستهای کرونا از عوامل تیم فوتبال بر عهده باشگاهها است، گفت: هیچ گونه مماشاتی در حوزه نظارت بر اجرای دستورالعمل تهیه شده در این رابطه نخواهیم داشت.
خبرگزاری ایسنا: سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی اعلام کرد که هزینه انجام تست های کرونا از عوامل تیم فوتبال بر عهده باشگاه ها است، گفت: هیچ گونه مماشاتی در حوزه نظارت بر اجرای دستورالعمل تهیه شده در این رابطه نخواهیم داشت.
رضا سعیدی در خصوص انجام تست کرونا از سوی باشگاه های فوتبال، اظهار کرد: دستورالعمل مربوطه در این خصوص تدوین و به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ ابلاغ شد اما مقوله اجرای تست کرونا و ارزیابی ها بر عهده تیم ها خواهد بود.
وی ادامه داد: به طور کلی یکبار قبل از شروع تمرینات تمام ارکان تیم ها، تست PCR انجام می دهند و با شروع مسابقات نیز در بازه های زمانی پنج روزه تست کرونا مدنظر قرار می گیرد که جمعا باید از اعضای هر تیم ۱۰ بار تست کرونا انجام شود.
هزینه انجام تست کرونا چقدر می شود؟
سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه هزینه انجام تست بر عهده باشگاه ها است، تاکید کرد: امکان تامین اعتبار مبالغ مربوط به تست های کرونا برای تیم ها از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی وجود ندارد، هرچند در حال رایزنی هستیم تا از مبادی مربوطه کیت های ارزان قیمت تری را تهیه کنیم اما نمی توانیم در این زمینه وعده مشخصی بدهیم.
سعیدی با اشاره به اینکه برخی تیم ها توانسته اند کیت رایگان تهیه کنند، گفت: این مسئله به مجموعه پزشکی باشگاه ها بستگی دارد؛ باید بدانیم که هزینه PCR آزاد حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است اما تیم های ورزشی معمولا می توانند کیت ها را از مراکز بهداشت تهیه کنند و قیمت ها از این طریق کاهش یافته و انجام هر تست به حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش می یابد.
هر تیم لیگ برتری ۱۰ بار باید تست کرونا بگیرد
وی در مورد اینکه هزینه انجام ۱۰ مرتبه PCR آزاد برای هر همه عوامل تیم ها تا پایان لیگ برتر حدود ۲۵۰ میلیون تومان خواهد بود، اظهار کرد: برای لیگ ۲ و ۳ هنوز هیچ تصمیم دستورالعملی تهیه نشده است و دستورالعمل مربوطه صرفا برای تیم های لیگ برتر و لیگ یک فوتبال ایران است.
سخنگوی فدراسیون پزشکی ورزشی افزود: در مورد لیگ برتر حتی با احتساب انجام تست PCR به صورت آزاد که حدود ۲۵۰ میلیون تومان برآورد شده است شاهد هزینه سنگینی نیستیم و به نظر می رسد که در این خصوص مشکلی وجود نداشته باشد، در عین حال باید توجه داشته باشیم که قراردادهای تیم های لیگ برتری بالا بوده و بعید است که باشگاه ها نتوانند به صورت کلی ۲۵۰ میلیون تومان برای سلامت بازیکنان خود در طول ۲ ماه هزینه کنند.
رایزنی برای تیم های کم بضاعت لیگ یکی
سعیدی با تاکید بر اینکه مقوله سلامت از هر چیزی مهم تر است و مدیران باشگاه ها باید منابع مالی را مدیریت کرده و انجام تست کرونا را در شرایطی که بحران ناخواسته ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت جدی مدنظر قرار دهند، اظهار کرد: در خصوص لیگ یک فوتبال ایران نیز که بضاعت مالی کمتر می تواند یک پیشنهاد این باشد که با وزارت بهداشت رایزنی کنیم تا بتوانیم کیت هایی با یارانه دولتی به تیم هایی که به بضاعت مالی کمتری دارند اختصاص دهیم.
وی با تاکید بر اینکه نظارت انجام تست های کرونا به صورت جدی از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی، مدنظر قرار می گیرد، گفت: این نظارت از سوی افسران کنترل سلامت فدراسیون پزشکی ورزشی که به صورت خاص در سراسر کشور آموزش دیده اند انجام می شود و هیچ گونه مماشاتی در این راستا نخواهیم داشت.
فدراسیون پزشکی ورزشی فعالیت پلیسی انجام نمی دهد
سعیدی ادامه داد: در عین حال تاکید می کنیم که فدراسیون پزشکی ورزشی فعالیت پلیسی انجام نمی دهد و بحث نظارت و اعلام وضعیت را در دستور کار قرار داد هرچند گزارش های مربوطه را به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اعلام می کند و باید بدانیم هر گونه برخورد لازم باشد باید از سوی این دو مجموعه انجام شود.
ارسال نظر