دفاعیه نصیرزاده از اساسنامه فوتبال
مدیرعامل باشگاه ماشین سازی که در مرحله تدوین اساسنامه حضور داشته به دفاع از آن میپردازد.
ایلنا: هوشنگ نصیرزاده، به عنوان یکی از تدوینکنندگان اساسنامه فدراسیون فوتبال از تأکید اساسنامه به جمعآوری ۱۰ امضا از سوی کاندیداها دفاع میکند: «یکی از کارهای خوبی که انجام میشود و نمیتوان از آن ایراد گرفت، گرفتن ۱۰ امضا است.
به دلیل اینکه رئیس فدراسیون باید رأی دو سوم از ۷۵ نفر را به دست بیاورد، به افراد گفته میشود آیا میتوانند نظر ۱۰ نفر را جلب کنند تا بعداً وقت مجمع تلف نشود. اگر هر کسی میتوانست ثبتنام کند، خیلیها برای ثبتنام میآمدند، چون میخواستند برای خودشان اعتبار بگیرند و مدتی خودشان را در اذهان عمومی به عنوان کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال جا بزنند ولی الان با توجه به قید و بندی که وجود دارد، باید نظر ۱۰ نفر را جلب کنند.»
مدیرعامل باشگاه ماشینسازی تأکید میکند: «صداوسیما، رسانهها و همه افرادی که در این مورد صحبت میکنند مرتکب اشتباه میشوند که این موضوع در اساسنامه آمده، در حالی که اساسنامه تا ماده ۸۴ به پایان میرسد. این آئیننامه اجرایی اساسنامه است که به آخر اساسنامه چسبیده و مصوب هیأت رئیسه است و همه به اشتباه فکر میکنند که در اساسنامه آمده، در صورتی که در اساسنامه نیست که شما ۱۰ امضا جمع کنید. ایرادی که به این شرایط میگیرند، این است که اگر عضو هیأت رئیسه فدراسیون باشید، سابقه کار در ورزش تلقی نمیشود که این خندهدار است.»
او همچنین توضیح میدهد: «اساسنامه در تاریخ ۴ دیماه ۹۰ مصوب شد و ۸ روز بعد هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال این شرایط را گذاشت و میتوانستند این شرایط را در این مدت تغییر دهند.» نصیرزاده میگوید: «گاهی مواقع گفته میشود چرا آقای ایکس و فلان فوتبالیست مشهور رئیس فدراسیون فوتبال نشد. توانمندی جسمی؛ توانمندی ذهنی نمیآورد. من اگر وزنههای زیادی بلند کرده و طلا گرفتهام، به مفهوم این نیست که میتوانم رئیس فدراسیون باشم. مدیریت یعنی اداره تشکیلات جایی که انسانها در آن کار میکنند. باید آن مجموعه را گردانده باشیم و این مدیریت منابع انسانی است. پس این استدلالها برای من درست نیست.»
ارسال نظر