۹۴۷۱۴۸
۲ نظر
۵۰۰۴
۲ نظر
۵۰۰۴
پ

نامه سازمان بازرسی به تیم‌ها ربطی به مسائل امنیتی ندارد

قوه‌قضائیه ارتباط نامه ارسالی درباره سفرهای خارجی باشگاههای فوتبال را با مسائل اپنیتی تکذیب کرد.

خبرگزاری تسنیم: سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد در پی انتشار خبری در رسانه ها مبنی بر نامه سازمان بازرسی کل کشور به تیم های باشگاهی مبنی بر لغو اردوهای خارجی به دلیل بحث‌های امنیتی،‌ بدین وسیله اعلام می گردد سازمان بازرسی از ابتدای سال به تمام تیم های باشگاهی پیشنهاد کرده بود که در راستای صرفه جویی ارزی، اردوهای آمادگی خود را حتی الامکان داخل کشور برگزار کنند. حتی در خصوص خرید البسه تیم نیز توصیه شده از تولیدات داخلی استفاده نمایند.

در خصوص باشگاه سپاهان هم در مکاتبه با این باشگاه، بر این موضوع توصیه شده و نامه سازمان بازرسی هیچ ارتباطی با بحثهای امنیتی نداشته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دروغگو

  • بدون نام

    عجب!!!!! پس چرا تا دیروز خبری نبود؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج