فاجعه فوتبال آسیا یا فوتبال تهاجمی؛ ۷۴ گل در ۱۶ بازی
رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که این روزها در سراسر جهان پیگیری می شود در هفته ای که گذشت با یک آمار جالب در قاره آسیا روبرو شد.
ورزش سه: ۳۲ تیم آسیایی در شانزده مسابقه طی روزهای گذشته در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف یکدیگر رفتند. نکته جالب اما این است که در این رقابت ها ۷۴ گل میان تیم ها رد و بدل شده است.
پرگل ترین مسابقه این هفته از رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بازی تیم ملی ایران و کامبوج بود که ایران با نتیجه ۱۴ بر صفر به پیروزی رسید. اما در پانزده دیدار دیگر نیز بازی های پرگلی وجود دارد و نکته قابل توجه این است که از ۷۴ گل رد و بدل شده در این مسابقات ۷۲ گل را تیم های برنده و تنها ۲ گل را تیم های بازنده به ثمر رسانده اند. در بازی های این هفته فقط یک مساوی وجود داشت که آن بازی تیم های کویت و اردن بود که به تساوی بدون گل رسید. بنگلادش هم تنها میزبانی بود که در این هفته بازی را به میهمان خودش قطر دو بر صفر واگذار کرد.
این موضوع هر چند شاید در ظاهر یک آمار خوشحال کننده برای فوتبال آسیا به حساب بیاید چرا که میانگین ۴.۷ گل زده در هر مسابقه یک آمار فوق العاده را در ارائه فوتبال تهاجمی و زیبا نشان می دهد اما در عمل چیزی جز اختلاف سطح زیاد میان تیم های آسیایی نیست. میانگین گل های زده تیم های برنده در هر مسابقه ۴.۵ گل در هر بازی است که آماری جالب به حساب می آید. البته که اگر ۱۴ گل بازی تیم های ایران و کامبوج را از این تعداد کم کنیم میانگین با افت مواجه خواهد شد.
با این وجود اما برتری قاطع تیم های مطرح فوتبال آسیا برابر حریفان کوچکتر شاید بیش از هر چیز بیانگر حقیقت اختلاف سطح فوتبال آسیا باشد. با وجود تلاش هایی که برای گسترش فوتبال در قاره کهن شده اما هنوز تیم های کوچکتر به اندازه ای رشد نکرده اند که بتوانند معادلات صعود به جام جهانی را تحت تاثیر قرار بدهند.
نتایج ۱۶ مسابقه آخر مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲-آسیا:
ژاپن ۶- ۰ مغولستان
کره جنوبی ۸- ۰ سری لانکا
چین ۷- ۰ گوام
ازبکستان ۵ - ۰ یمن
قطر ۲- ۰ بنگلادش
ویتنام ۱- ۰ مالزی
ایران ۱۴- ۰ کامبوج
سوریه ۲- ۱ مالدیو
قرقیزستان ۷ -۰ میانمار
عمان ۳ -۰ افغانستان
عراق ۲ -۰ هنگ کنگ
اردن ۰ -۰ کویت
لبنان ۲ -۱ ترکمنستان
امارات متحده عربی ۵ -۰ اندونزی
عربستان سعودی ۳ -۰ سنگاپور
استرالیا ۵-۰ نپال
نظر کاربران
اینطوریه که علی دایی شد اقای گل جهان.قبلا اکثر مربیدن تیم ملی پرسپولیسی بودن بهمه میگفتن توپ بدین دایی وفقط دایی گلزنی میکرد .الان اینطور نیست تمام بازیکنان اجازه دارن گل بزنن دقیقا مثل بازی با کامبوج
پاسخ ها
تنهایی فکر کردی!؟ مگه اروپا تیم ضعیف نداره؟ همین هفته نتایج 6 صفر داشتن، مگه مسی و رونالدو جلوي کامبوج اینقدر گل میزنند؟ علی دایی یکی بود که صد سال ديگه لنگه اش پیدا نمیشه و امثال شما از بخل و حسد دارید میسوزید! اگه عمرت به دنیا باشه میبینی که نه سردار و نه طارمی به 30 گل نمی تونن برسن
رضا لنگی کجای کاری سردار سی رو رد کرد تو بازی کامبوج
اسيا داغونه
اگر نخواهیم خودمان رو گول بزنیم! مسلما فاجعه هست چون همیشه تا اونجایی که من بیاد دارم فقط بین 5 تا 7 تیم فوتبال واقعی در منطقه آسیا وجود داره و اغلب همون ها هم تو رقابت دو گروه آخر مقدماتی جام های جهانی حضور دارند و به جام جهانی هم صعود می کنند و مابقی برای خالی نبودن عریضه میان تو مسابقات شرکت کنند و فقط تا اونجایی که خاطرم هست فوتبال کویت هم قبلترها مثل عربستان قوی بود که البته خیلی وقته دیگه تو سطح اول آسیا نیستند و احتمالا بخاطر دخالت های داخلی هست و بجاش عراق یا ازبکستان اومدن سطح بالاتری. من فقط از چین در عجبم که با این همه جمعیت چرا نتوانستند یک تیم 22نفره قوی لااقل در سطح قاره آسیا داشته باشند حالا در دنیا که پیشکش!
فاجعه هست
اختلاف سطح فوتبال در اسیا همانند زندگی ما در ایران است
پاسخ ها
علی دایی مادرزادگلزن بود شما کیسه کشا فقط به درد توپ جمع کنی میخورین بدبختای فلک زده
کشورهای ضعیف تر فوتبال آسیا باید رو آمادگی جسمانی خودشون خیلی بیشتر کار کنن، علت زیاد گل خوردنشون مشکل فیزیکی و ترس از تیمهای بزرگ هست
مسی کجا و دایی کجا اگه دایی الان بازی میکرد در حد علیپور افتضاح بود