آشنایی با تماشاچی خبرساز؛ لشکر یک نفره کامبوج
سوای از شکسته شدن قفل ورود به ورزشگاه برای بانوان همین طور به ثمررسیدن ۱۴ گل، حضور یک تماشاگر کامبوجی و شوق او برای تشویق تیم محبوبش برجذابیت های جدال ایران-کامبوج افزوده بود.
ورزش سه: سوای از شکسته شدن قفل ورود به ورزشگاه برای بانوان همین طور به ثمررسیدن ۱۴ گل، حضور یک تماشاگر کامبوجی و شوق او برای تشویق تیم محبوبش برجذابیت های جدال ایران-کامبوج افزوده بود.
در میان ده ها هزار هوادار حاضر در ورزشگاه آزادی که حضورشان تحت الشعاع ورود زنان به سکوها برای تماشای بازی ملی، آن هم بعد از چهار دهه، قرار گرفته بود، ایستادن یک تماشاگر کامبوجی مقابل پرچم بزرگ این کشور و تشویق این تیم با طبل زدن و بلندگو باعث شد تا بسیاری در پی شناخت ویژه ترین تماشاگر بازی باشند، مردی خستگی ناپذیر که ناامیدی در وجودش حتی بعد از خوردن گل چهاردهم دیده نمی شد تا بدون توقف صدای تشویقش در آزادی با آن بلندگوی کوچک به گوش برسد.
اما این تماشاگر ویژه کیست؟ در پاسخ به این سئوال سایت kohsantepheapdaily گزارش کاملی منتشر کرد و مدعی شد تنها کامبوجی حاضر در ورزشگاه آزادی که بیشتر از بانوان ایرانی جلب توجه کرد کسی نیست جز پسر رئیس فدراسیون فوتبال کامبوج که در بیشتر سفرهای برون مرزی به عنوان حامی کاپری ها(لقب کامبوج) همراه با کاروان این تیم دیده می شود.
این سایت کامبوجی با اشاره به شجاعت مثال زدنی تنها طرفدار این کشور در تهران نوشت: «آنها که از تلویزیون تماشاگر بازی با ایران بودند مدام این سئوال را می پرسیدند واقعا یک هوادار می تواند در میان ده ها هزار هوادار حاضر در ورزشگاه حامی تیم محبوبش باشد و روحیه بدهد؟ آن هم بعد از خوردن 14 گل از میزبان که دیگر روحیه ای برای کسی نگذاشته بود! اما هیچ کدام از این مشکلات جلوی تماشاگر کامبوجی را نگرفت و او با طبلی در یک دست و بلندگویی در دست دیگر به تشویق تیمش پرداخت آن هم جلوی پرچمی بزرگ از کامبوج».
سایت kohsantepheapdaily در ادامه به معرفی این تماشاگر پرداخت: «او فرزند ژنرال سائو سوخا است، رئیس فدراسیون فوتبال کامبوج. رونیت سوخا یک افسر ارشد نظامی است که ما در کامبوج از داشتن چنین فرزند راستینی برای ملت کامبوج به خود می بالیم. کامبوج در حالی در زمین چمن با ایرانی ها جنگید که عملا شانسی برای شلیک شوت به دروازه میزبان نداشت و ایران در طول 90 دقیقه بی وقفه دروازه کامبوج را زیر فشار گذاشته بود و مدام گلزنی می کرد. بازی ای که در نهایت با نتیجه 14-0 به سود ایران به پایان رسید و سه امتیاز این بازی را نصیب ایرانی ها کرد اما با این وجود تنها تماشاگر کامبوجی مردانه ایستاد و برای سربلندی کشورش روی سکوها جنگید».
اما رونیت سوخا جذاب ترین تماشاگر ورزشگاه آزادی در پایان شکست تراژیک مقابل ایران گفتگوی کوتاهی انجام داد و مدعی شد در بازی برگشت منتظر ایران و طرفدارانش در پنوم پن است.
*در تمام مدت داشتی کامبوج را تشویق می کردی، در ایران زندگی می کنی؟
نه من با تیم سفر کردم و به تهران آمدم.
*حتی در هنگام پنالتی هم خوشحالی نکردی، فکر می کردیم در آن لحظه شادی مفرطی داشته باشی؟
نه مشکلی نیست. بعضی وقت ها شکست می خورید آن هم به شکل بد اما سعی می کنید بهترین کار را انجام بدهید.
*نظرت راجع به تیم ایران چیست؟
ایران در حال حاضر بهترین تیم آسیا است و دیدید که چه نمایشی داشت.
*کیسوکه هوندا، نظرت در مورد او چیست. می تواند روی فوتبال کامبوج تاثیر بگذارد؟
بله او می تواند روی تیم ما تاثیر مثبت بگذارد و ما به کار او ایمان داریم و تا جایی که بتوانیم از او افکارش حمایت می کنیم.
*می دانی بازی با کامبوج روز مهمی برای فوتبال ایران بود؟
بله، روزی بود که بانوان ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را پیدا کردند. بالاخره توانستند یک بازی رسمی را تماشا کنند و به نظر من حس فوق العاده ای بود برای آنها.
*از جو ورزشگاه لذت بردی؟
کاملا". مردم ایران مهمان نواز و بسیار مهربان هستند از همین رو خاطره خوبی برایم ساختند .
*پس به ایران خوش آمدی.
مرسی حتما در کامبوج شما را می بینم.
نظر کاربران
پس اقازاده هستن وظيفه دارن از تيم حمايت کنند که باباش برکنار نشه
پاسخ ها
کامبوج کشور فقیری است و اگر اشتباه نکنم ۲۰ سال پیش اولین پله برقی در یک مرکز فروش در پایتختش نصب شده بود و برای مدتی شده بود یکی از جاذبه های گردش گری مختص افراد بومی
ای ول مرد . کاشکی یکم فرزندان مسولین ما هم یاد می گرفتند