۹۰۸۵۴۹
۵ نظر
۵۰۰۸
۵ نظر
۵۰۰۸
پ

حضور مدیرعامل پرسپولیس در منزل کودک فوت شده

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با حضور در مراسم درگذشت زنده یاد عماد صفیاری که در استادیوم آزادی جان باخت به پدر و مادر این کودک تسلیت گفت.

خبرگزاری فارس: به نقل از روابط عمومی باشگاه پرسپولیس، محمد حسن انصاری فرد شب گذشته به منزل خانواده عماد صفیاری کودکی که دیروز در ورزشگاه آزادی جان باخت رفت و پس از اینکه مطلع شد پدر و مادر و بستگان آنمرحوم برای مراسم شام غریبان در مسجد محله حضور دارند، به محل برگزاری این مراسم رفت.

انصاری فرد در این ملاقات ضمن عرض تسلیت و آرزوی صبر و شکیبایی برای بازماندگان، مراتب ابراز همدردی خود و باشگاه و خانواده بزرگ پرسپولیس را اعلام داشت. پدر زنده یاد عماد صفیاری که در ورزشگاه آزادی غرفه دارد درباره چگونگی برق گرفتگی در میان داربست نصب شده توضیحاتی داد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدارحمتش کنه ولی استقلالی بود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      مهم‌ نیست
      خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده

    • بدون نام

      مهم‌ نیست
      خدا رحمتش کنه و به خانواده اش صبر بده

  • زینب

    کی گفت پرسپولیسه بعد چه فرقی میکنه پرسپولیسه باشه یا استقلالی؟ مگه عیب داره تسلیت بگیم

  • دختر پرسپولیسی ★★★

    خدا رحمتش کنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج