سالروز پیوستن بکام به لسآنجلس گالاکسی
در سال ۲۰۰۷ در چنین روزی دیوید بکام به تیم فوتبال لس آنجلس گالاکسی آمریکا پیوست.
خبرگزاری فارس: امروز سالروز پیوستن دیوید بکام ستاره بازنشسته دنیای فوتبال و انگلیس به تیم فوتبال لس آنجلس گالاکسی است.
وی در سال ۲۰۰۷ راهی آمریکا شد تا در لیگ ام ال اس به ادامه بازی بپردازد. وی قطعا یکی از بزرگترین بازیکنانی است که راهی این لیگ نه چندان معتبر شد.
بکام فوتبال حرفهای خود را از سن ۱۷ سالگی در باشگاه منچستر یونایتد شروع کرد. او به تیم اول این باشگاه آمد و تا پایان دوران حضور خود ۶ بار قهرمانی لیگ جزیره، ۲ بار قهرمانی جام حذفی انگلستان و نیز لیگ قهرمانان اروپا ۱۹۹۹ را با منچستر کسب کرد.
بکام سپس به رئال مادرید پیوست و در فصل ۰۷-۲۰۰۶ با رئال قهرمان لالیگا شد.
او پس از چهار فصل حضورش در رئال به باشگاه لسآنجلس گلکسی در لیگ برتر فوتبال آمریکا رفت. در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ او دو فصل به آث میلان قرض داده شد.
بکام اولین بازیکن انگلیسی است که توانسته در لیگ چهار کشور مختلف؛ انگلستان، اسپانیا، آمریکا و فرانسه به قهرمانی برسد.
نظر کاربران
گالاکسی؟؟
وای خدا چه خبر مهمی
خجالت بکشید این هم شدخبر
به ملت ایران چه مربوط
من که خبر رو نخوندم فقط این چند جنله نوشتم ڪه به فڪر درد مردم ،گرانی فقر ،مسڪن ،ازدواج ،بیڪاری واشتغال واعتیاد باشید بڪهام یا فلان فوتبالیست چه دردی رو دوا میڪنه