برگزاری اولین تمرین پرسپولیسیها در اردوی ترکیه
تیم فوتبال پرسپولیس، اولین تمرین خود در اردوی ترکیه را صبح امروز (پنجشنبه) برگزار کرد.
خبرگزاری تسنیم: تیم فوتبال پرسپولیس که اردوی آمادهسازی پیش فصل خود را در ترکیه برپا کرده است، صبح امروز (پنجشنبه) و از ساعت ۹:۴۵ نخستین تمرین خود را دنبال کرد. پرسپولیسیها شب گذشته وارد کمپ اردویی گرین پارک کارتپه شدند.
* این تمرین در هوایی مهآلود و بارانی و در زمین شماره 3 این مجموعه، انجام شد که شرایط آب و هوایی طراوت خاصی را در تمرین ایجاد کرده بود.
*شایان مصلح، مدافع چپ پرسپولیس که مصدوم بود از این تمرین به جمع سرخپوشان ملحق شد.
*محسن خلیلی بازگشت مصلح به تمرینات گروهی را اعلام کرد، اما احسان حسینی و حسین ماهینی همچنان تحت نظر کادر پزشکی قرار دارند.
*در این تمرین بازیکنان ابتدا به گرم کردن پرداختند و سپس کارهای ترکیبی و استقامتی را در زمین انجام دادند.
*طبق برنامه، دروازهبانهای پرسپولیس به صورت اختصاصی تمرینات خود را زیر نظر مربی دروازهبانها پشت سر گذاشتند.
*بخشی از تمرین تاکتیکی سرخپوشان، تمرین 5 به 2 و پس از آن مرور تاکتیک پرسینگ در دو گروه بود که بازیکنان زیر نظر کادرفنی این تمرینات را انجام دادند.
ارسال نظر