خاطره بازی برای شجاع؛ همان تیم و دروازهبان!
شجاع خلیلزاده باز هم توانست مقابل الاهلی گل بزند.
وبسایت نود: شجاع خلیلزاده، مدافع پرسپولیس راه گلزدن به الاهلی را خوب بلد است. مدافعی که زیاد گل میزند اما آخرین گلش در آسیا به همین تیم و همین دروازهبان بود. اما این بار با گلی بسیار زیباتر و با یک ضربه آکروباتیک در میان مدافعان پرتعداد الاهلی، العویس را مقهور کرد.
دروازهبانی که در بازی قبلی مقابل پرسپولیس در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان دوسال گذشته هم درون دروازه ایستاده بود و گلی که دریافت کرد تا مدتها سوژه فضاهای مجازی بود. در آن بازی هم پرسپولیس دوبار توانست دروازه العویس را باز کند و گل دوم را منشا برای سرخپوشان به ثمررساند.
البته این بازی با بازی قبلی یک تفاوت اساسی داشت. در این بازی تا دقایق ابتدایی نیمه دوم پرسپولیس دو گل را زده و سه امتیازش را قطعی کرده بود برخلاف بازی قبلی که یک گل دقیقه ۷۱ و یک گل دقیقه ۸۳ یک کامبک به یادماندنی را برای شاگردان برانکو ثبت کرد.
نظر کاربران
الاهلی با سی و هفت گل خورده ضعیف ترین خط دفاع لیگ عربستان رو داره، بردن این تیم ضعیف افتخار نداره، بالاخره باز به کاشیما میخورید و نایب قهرمان میشید.خخخخخ
توو تبریز با آنتونی بمب افکن و اکبر آرپیچی زن منتظر پرسپوخلیس هستیم.پذیرایی مفصلی توو تبریز ازتون میکنیم.
به پوخلیسیها نصیحت میکنم تبریز نیان.
پاسخ ها
جالبه خودتون میدونبن مادوباره به فینال اسیا میریم چیزی که حتی توی خواب هم نمیتونید ببینید تصورش سخته براتون ترترها
خرشانسپلیس به معنای واقعی! دو تا تیر زدن و چند موقعیت دیگه هم داشتن که لنگ خرشانس شانس آورد!
عجب تیمی را شکست داد واقعا شاهکار کرد !
مرسی بچه ها
شجاع علی بود
بلاخره حق به حق دار رسید اگه داورای قبلی درست داوری میکردن الان با۷امتیاز صدربودیم آبروداری کردین ممنون
هواداران ارتش سرخ همه با هم یه کمپین برا حمایت از عادل فردوسی پور راه بندازیم لطفاً کمک کنید