پشت پرده منصرف شدن منشا از زدن پنالتی
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره ضربه پنالتی از دست رفته این تیم در داربی ۸۹ توضیح داد.
سایت رسمی باشگاه استقلال: وینفرد شفر سرمربی استقلال در خصوص ضربه پنالتی دیدار مقابل پرسپولیس توضیحاتی ارائه کرد. او درباره این ضربه گفت: ما یک استخر کوچک از بازیکنانی داریم که میخواهند پنالتی بزنند. در طول مسابقه و تحت فشار بسیار، گاهی اوقات بازیکنان باید تصمیمات انفرادی بگیرند و در این مسابقه نیز بازیکنان تصمیم گرفتند.
او افزود: در جلسه قبل بازی گفته بودم در این مسابقه منشأ نباید پنالتی بزند به این دلیل که دروازهبان پرسپولیس پنالتی زدن او را میشناخت. من از مهدی رحمتی خواستم تا به نقطه پنالتی برود و به منشأ یادآوری کند که او نباید پنالتی بزند و او هم همین کار را کرد.
در نشست خبری نیز اشاره کردم که متوجه صحبت رحمتی و پاتوسی نشدم که برداشتهای اشتباهی از این جمله صورت گرفت و رحمتی تنها پیام من برای منشا را برد.
سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: از دست دادن پنالتی بسیار ناراحت کننده است و شکست در دربی حتی بسیار بیشتر ناراحت کننده است. خیلی خوب این را میدانم که هوادارانمان بسیار غمگین و ناراحت هستند. ما باید بسیار ناراحت باشیم و هستیم اما باید برای بازی بعدی هم خودمان را آماده کنیم. هنوز کار ما در این فصل به پایان نرسیده است.
نظر کاربران
برو کیسه بکش کیسه کش به تو هم میشه گفت مربی تو مربا هم نیستی بی بخار
کاش میدادن این میزد تا عیارش مشخص میشد
حرف اضافی نزنین کلا رو مخ ین با این بازی
هرکس دیگه ای هم میزد از ترس بیرانوند میزدش اوت!! خخخخخ
پاسخ ها
بر بابا
قائدی تحفه ازتیم اخراج شود نادان.
اره شوفور جون هنوز کارتون به پایان نرسیده حتما قهرمان میشوی
خخخخ دروغ سیزده استقلال قهرمان شد
عجبببب
هههههههه استقلال بااااخت
اقای رحمتی با تمام احترامی که برات غائلیم اما وقتشه که دیگه از تیم ما جدا شی.
دیگه بدرد تیم بزرگ استقلال نمیخوری
برا آروم کردن طرفدارا کیسه دروغ میگی چرا کنفراس خبری بعد بازی نگفتی این حرفارو
حالا ک گند زدین مصاحبه کردین میخواین جمش کنین
خدا لعنتت کنه شفر با این طرز بازی کردن تیمت ،باقری اسماعیلی وسهرابیان ،دیروز چیکار کردن چرا از کریمی شجاعیان طارق و ازهمه مهمتر ازحسینی استفاده نکردی ؛دارم از دیروز اتیش میگیرم ،از هرچی تیم بالای جدول بود که باختین برین گمشین بابا یکم از گل محمدی یاد بگیر خاک تو سر اسماعیلی
این شفر چقد بی مخ هست ....
پنالتی را قبل بازی تعیین میکنند که کی بزنه ... تا دعوا بین بازیکنان جهت زدن پنالتی صورت نگیره...