رونمایی رسمی از مدل جدید تیم ملی
کیروش پس از جام جهانی، نشان داده مربی پراگماتیستی است و بر اساس شرایط، سبک بازی تیمش را کاملا تغییر میدهد.
ورزش سه: کیروش پس از جام جهانی، نشان داده مربی پراگماتیستی است و بر اساس شرایط، سبک بازی تیمش را کاملا تغییر میدهد.
ایران مقابل یمن علاوه بر نتیجه، در مالکیت توپ هم نمایشی یک طرفه داشت و بیشتر از ۷۰ درصد مسابقه، صاحب توپ بود. آماری که با سبک بازی تیم ملی در سالهای اخیر و به خصوص جام جهانی، تفاوت زیادی دارد.
تیم ملی در بازیهای پیش از جام جهانی و خود جام، کاملا روی پرس و ضد حملات تمرکز کرده بود و جزو تیمهایی بود که کمترین میزان مالکیت توپ را داشتند.
کیروش در جواب انتقادها، اعتقاد داشت این سبک بازی بر اساس شرایط و بازیکنان تیم ملی انتخاب شده و مربی دفاعی نیست. او پس از جام جهانی کاملا سبک بازی تیمش را برای جام ملتها تغییر داد و نشان داد بیشتر از هر چیز، یک مربی عملگراست و بر اساس شرایط، روش بازی تیمش را انتخاب میکند.
ایران جام جهانی روسیه را با ۳۶ درصد مالکیت مقابل مراکش، ۳۰ درصد مقابل اسپانیا و ۳۲ درصد مقابل پرتغال تمام کرد. بلافاصله پس از جام جهانی، روش بازی تیم ملی برای بازی مقابل تیمهای کوچکتر در جام ملتها عوض شد و ایران، حالا تبدیل به تیمی دقیق در مالکیت توپ و ارسال پاسهای صحیح شده است.
بجز دو بازی دوستانه با فلسطین و قطر پشت درهای بسته، تیم ملی ۴ مسابقه پیش از جام ملتها برگزار کرد. بر اساس آمار متریکا ایران مقابل ازبکستان ۶۷.۵ درصد، مقابل بولیوی ۶۴ درصد، مقابل مقابل ترینیداد ۶۶ درصد و مقابل ونزوئلا ۶۱ درصد مالکیت توپ داشت. یعنی در تمام این بازیها، بیشتر از ۶۰ درصد مالکیت در اختیار ایران بود. تیمهایی که سطوح مختلف، میتوانستند شبیهسازی سطح رقبای ایران در جام ملتها باشند.
ازبکستان در رنکینگ فیفا بین تیمهای آسیایی در رده چهاردهم ایستاده و هم سطح رقبای ایران تا یک چهارم نهایی است، بولیوی در رنک ۵۹ فیفا یعنی در حد تیم پنجم آسیاست و قبل از نیمه نهایی ایران حریف بزرگتری نخواهد داشت و ونزوئلا، از تمام حریفان ایران در جام ملتها رنک بالاتری دارد و تیم ۳۱ رینکینگ فیفا محسوب میشود.
ترینیداد هم مثل ازبکستان، با رنک ۹۲ میتواند حریفان دور گروهی و یک هشتم نهایی را شبیه سازی کند. ایران مقابل تمام حریفان، توانست روند مالکیت بیشتر از ۶۰ درصدی را حفظ کند. دیشب و در اولین بازی مقابل ضعیفترین حریف جام ملتها هم تیم ملی با ۷۰ درصد این آمار را بهتر کرد.
در تمام این بازیها بجز ونزودلا، آمار پاسهای صحیح تیم ملی بیشتر از ۸۰ درصد بود و مقابل ونزوئلا قویترین حریف دوستانه ایران، میزان پاسهای صحیح ۷۷.۵ درصد بود. تعداد پاسها هم از ۵۵۰ پاس عبور میکرد و فقط مقابل ونزوئلا تیم ملی ۴۵۰ داد و البته با همین تعداد پاس هم مالکیت برتری نسبت به حریف داشت.
نمایش ایران مقابل یمن، رونمایی از سبک جدید تیم ملی در بازیهای رسمی بود. تیمی که مقابل ضعیفترین حریفش، یک طرفهترین نمایش ممکن را داشت و حالا باید همین روند را قدم به قدم، مقابل تیمهای بزرگتر قاره هم جلو ببرد. کاری که در بازیهای دوستانه، نشان داد توانایی انجامش را دارد.
نظر کاربران
کیروش عشقه
به امید قهرمانی تیم ملی ایران
خداروشکرکه یمن روبردیم تا کیروش بهترین مربی دنیابشه .ترینیدادوتوباگو و...مگه فوتبال سطح بالای دارندکه میگیم بالای۶۰درصدمالکیت توپ داشته.همه مردم میخوان ماقهرمان شیم که ان شاءالله بشیم.ولی خواهاشا با بردتیم های ضعیف جوگیرنشیم
کیروش کاری کرده واقعا من اصلا با تیم ملی حال نمیکنم اصن هیچگونه حسی به بازی ها تیم ملی ندارم