خریداران استقلال و پرسپولیس؛ از واقعیت تا شوآف
داستان خصوصیسازی سرخابیهای پایتخت همچنان ادامه دارد.
خبرآنلاین: هر چند وقت یک بار خبری می آید و خیلی زود هم می رود. "استقلال و پرسپولیس قرار است خصوصی شوند." این جمله به گوش اهالی فوتبال بسیار آشناست و همان اهالی فوتبال هم خوب به یاد دارند که پس از اعلام این خبر، تا به حال هیچ اتفاق موثر و مفیدی در خصوص نیفتاده است.
واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی، موضوع تازهای نیست. در سالهای اخیر بارها و بارها صحبت از این واگذاری به میان آمده و حتی جدی شده اما هرگز به سرانجام نرسیده است. حالا بار دیگر بعد از تصویب طرح واگذاری این دو باشگاه در هیأت دولت، پروسه خصوصیسازی از سر گرفته شده است. قیمتگذاریها انجام شده و قرار است تا پیش از عید مزایده هم برگزار شود.
از همان زمان که این طرح به طور رسمی تصویب شد، مشتریهایی هم برای خرید امتیاز سرخابیها اعلام آمادگی کردهاند که شرکت پیشکسوتان پرسپولیس برای خرید باشگاه پرسپولیس و یک شرکت خودروسازی برای خرید باشگاه استقلال از جدیترین گزینهها بودهاند. در کنار اینها و جدیتر از این دو گزینه البته دو شرکت اپراتور تلفن همراه هم از گزینههای جدی واگذاری امتیاز سرخابیها به حساب میآیند.
در کنار این اشخاص حقوقی که به دنبال خرید امتیاز این دو باشگاه هستند و تردیدهای جدی هم نسبت به حسن نیت و یا صلاحیت آن ها برای این کار وجود دارد، اشخاص حقیقی هم بوده اند که طی این مدت برای خرید این دو باشگاه اعلام آمادگی کرده اند که آخرین شان مجید احتشام زاده،پیشکسوت تنیس روی میز ایران است!
احتشام زاده که سابقه فوتبالی مشخصی ندارد، پس از مراجعه به وزارت ورزش و طی کردن مراحل حضور در مزایده خرید پرسپولیس در این خصوص گفت:« من به نمایندگی از گروهی از دوستانم که در کنار علاقه به باشگاه پرسپولیس، توانایی پرداخت مبالغ خرید و مهمتر از آن اداره باشگاه را دارند، وارد شدم و امروز ثبت نام کردم.
برنامه کامل و مدونی برای اداره اصولی و مدرن باشگاه پرسپولیس داریم و این باشگاه محبوب را تحت استاندارد آلمانی ها به سطوح بالای فوتبال بین المللی خواهیم رساند.»
حسین هدایتی هم که همیشه یکی از مشتریان ثابت پرسپولیس در گذشته بود،به نظر می آید پس از اینکه چند سال پیش اهلیتش توسط نهادهای ذی ربط رد شد و بعد از آن هم گرفتار حواشی دیگری شد، گویا دیگر قصد و امکان ورود به این عرصه را ندارد.
استقلال هم در طی این سال ها که زمزمه خصوصی سازی همیشه جریان داشته است، گاهی مشتریانی به خود دیده. مشتریانی که همیشه با پیشنهادات بزرگ وارد شدند و در انتها به هیچ جا هم نرسیدند.
در دور قبلی مزایده که چند سال پیش برگزار شد، علی فتح الله زاده آمادگی خود و دوستانش را برای خرید استقلال اعلام کرده بود اما در نهایت آب او و وزارت ورزش در یک جوی نرفت تا آن ماجرا منتفی شود.
به تازگی اما فردی نه چندان شناخته شده به نام ایمان ابراهیمی ملقب به ایمان ابرا با بازار گرمی فراوان خود را مشتری خرید استقلال اعلام کرده است. مشتری ای که با وعده ها و سخنانی عجیب و غریب چندی پیش پا به میدان گذشته و به نظر می آید صرفا به دنبال کسب شهرت و معروف شدن در فضای مجازی است.
نام او از پیش فصل امسال و با وعده تقبل پول تمدید قرارداد تیام و جپاروف با استقلال بر سر زبان ها افتاد. هرچند برخلاف وعده هایش نه تیام ماند و نه جپاروف. سپس بحث خرید ۱۰۰ درصد سهام استقلال را پیش کشید، آن هم با شرایطی که در فوتبال ایران عملا غیر ممکن است.
شاید بهترین سخن در واکنش به این اقدامات و حرکات را علی خطیر،معاون باشگاه استقلال مطرح کرد که گفت:« استقلال هیچوقت به مدعیان مجازی فروخته نمیشود.»
نظر کاربران
باز هم کیسه و بازهم بی مشتری بودن این تیم مفلوک و نداشتن مشتری حقیقی
داستان تکراری خود بزرگ پندارها
در مزایده قبلی هم دیدیم که تیم کاج را هیچ بخش خصوصی تمایل به خریدش ندارد
پرسپولیس هم باید به پای بی مشتری بودن تیم حکومتی و بی مصرف کیسه بسوزه
مثل اینه که مردم بگی این سیب سرخ سالم را به شرطی میفروشیم که اون سیب خرابه رو هم بخرید
پاسخ ها
لنگی کدوم مشتری واسه لنگ پیدا شده بجز هدایتی که واسه همه شناخته شده ست،همبن ابرا مگه پول جباروف و نداد؟ادمین ی کم شرف داشته باش،اکه وزیر لنگی بزاره تاج کبیر خیلی خریدار داره اما حیف که وزیر خیلی بیشرفه،اخه لنگ کدوم دارایی و داره بجز بدهی،کدوم افتخاره و داره بجز قهرمانی که با کمک وزیر و داور،فقط کمپ حجازی سه برابر قیمت لنگه