۱۵۰۹۰۹۵
۲۵۲
۲۵۲
پ

طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی، خوشمزه و آسان

هات داگ مرغ یک نوع فینگرفود خوشمزه و محبوب است که می‌توانید آن را با سالم‌ترین مواد اولیه، در خانه آماده کنید.

فرارو: هات داگ مرغ یک نوع فینگرفود خوشمزه و محبوب است که می‌توانید آن را با سالم‌ترین مواد اولیه، در خانه آماده کنید.

2547761_773

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این هات داگ خوشمزه ابتدا باید سینه مرغ را با ادویه‌های مختلف چرخ کنید تا ترکیبی یکدست ایجاد شود. در ادامه پودر سوخاری را به آن اضافه و خوب ورز دهید.

مواد هات داگ را در سلفون بریزید و بپیچانید و محکم گره بزنید. هات داگ‌ها را در فریزر قرار دهید و بعد در آب جوش بریزید و برای چند دقیقه بجوشانید.

بعد از این که هات داگ‌ها آماده شدند، آن‌ها را در روغن سرخ کنید. رسپی این فینگرفود خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای هات داگ مرغ خانگی برای ۴ نفر

سینه مرغ کامل ۱ عدد

آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۲ قاشق چای‌خوری

پودر پیاز ۲ قاشق چای‌خوری

پودر کاری ۱ قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز ۲ قاشق چای‌خوری

پودر آویشن ۲ قاشق چای‌خوری

نمک ۲ قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری

روغن به مقدار لازم

مرحله اول: مرغ و ادویه‌ها را میکس کنید

برای شروع باید سینه مرغ بدون استخوان را خرد کنید و همراه با ادویه‌ها در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب ترکیب کنید تا مرغ کاملا له شود و ادویه‌ها به خورد آن بروند.

مرحله دوم: آرد سوخاری را اضافه کنید

در این مرحله باید مرغ میکس شده را در یک کاسه بریزید و بعد آرد سوخاری را به آن اضافه کنید.

در ادامه یک دستکش به دست کنید و مواد هات داگ را خوب مخلوط کنید تا آرد سوخاری به طور یکدست با آن مخلوط شود.

مرحله سوم: مواد هات داگ را رول کنید

به اندازه ۱۰۰ گرم از مواد هات داگ را جدا کنید. یک سلفون را به اندازه مناسب برش دهید و روی میز بگذارید.

در ادامه مواد هات داگ را در سلفون بریزید و بعد آن را به صورت لوله‌ای بپیچید و در انتها ۲ طرف سلفون را محکم گره بزنید تا شکل آن شبیه به سوسیس‌های آماده شود. این کار را برای همه هات داگ ها تکرار کنید.

به خاطر داشته باشید که در این مرحله باید مواد را به دقت در سلفون بریزید و محکم گره بزنید تا در زمان پخت از هم نپاشند.

مرحله چهارم: هات داگ‌ها را در فریزر قرار دهید

در این مرحله باید هات داگ‌ها را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سفت شوند.

مرحله پنجم: هات داگ‌ها را بجوشانید

یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.

در ادامه هات داگ‌ها را از فریزر خارج کنید و در آب در حال جوش بیندازید.

حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا هات داگ‌ها در آب بپزند و بعد آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله ششم: هات داگ‌ها را سرخ کنید

صبر کنید تا هات داگ‌ها کاملا خنک شوند، سپس سلفون دور آن‌ها را جدا کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

هات داگ‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و همراه با گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو داخل نان بگذارید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه هات داگ مرغ خانگی

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن هات داگ مرغ خانگی اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای مزه‌دار کردن هات داگ مرغ می‌توانید به جای پودر سیر از مقداری سیر رنده شده استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن این هات داگ مرغ خانگی می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید یا مقدار ادویه‌ها را به سلیقه خودتان کم یا زیاد کنید.

بعد از ریختن مواد هات داگ در سلفون، آن را محکم گره بزنید تا مواد در زمان پخت از سلفون خارج نشوند.

در زمان رول کردن سوسیس هات داگ خانگی باید آن را به خوبی هواگیری کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از مقداری زردچوبه برای رنگ بخشیدن به هات داگ خانگی استفاده کنید.

برای درست کردن این هات داگ خوشمزه می‌توانید از مقداری سیب زمینی و تخم مرغ آبپز شده نیز استفاده کنید. اضافه کردن سیب زمینی و تخم مرغ به انسجام بیشتر هات داگ کمک می‌کند.

در برخی رسپی‌ها برای درست کردن هات داگ مرغ خانگی از مقداری سس مایونز نیز استفاده می‌شود.

اضافه کردن مقداری پنیر گودای رنده شده یا پنیر پیتزا طعم بی‌نظیری به این هات داگ با مرغ می‌بخشد. در این روش باید پنیر را داخل مواد هات داگ قرار دهید.

برای جلوگیری از وا رفتن هات داگ خانگی باید مواد را به خوبی ورز دهید و بعد در فریزر بگذارید تا منسجم شود.

به منظور افزایش ماندگاری هات داگ‌ها بهتر است آن‌ها را به مدت یک ماه در فریزر قرار دهید.

برای درست کردن هات داگ مرغ و قارچ باید از مقداری قارچ خرد شده و تفت داده شده استفاده کنید.

انتخاب ادویه‌ هات داگ سلیقه‌ای است، اما برای مزه دار کردن آن معمولا از ترکیب پودر سیر، تخم گشنیز پودر شده، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه، پودر پیاز، آویشن، پودر آویشن و ادویه کاری استفاده می‌شود.

برای نگهداری از این هات داگ‌ها باید آن‌ها را به صورت سرخ نشده در فریزر قرار دهید. مدت زمان ماندگاری این هات داگ خانگی در فریزر حدود یک ماه است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج