یوزهای ایرانی در پی شکار گوزنهای سریع
حریف تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا، نماینده کشور ژاپن است، تیمی که مانند نماینده ایران مسیری سخت و تقریبا غیرممکن را طی کرد و به ممکنهای زیبای فوتبال رسید.
فرهیختگان: حریف تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا، نماینده کشور ژاپن است، تیمی که مانند نماینده ایران مسیری سخت و تقریبا غیرممکن را طی کرد و به ممکنهای زیبای فوتبال رسید.
بازیکنانی شیفته فوتبال برزیل با مکتبی نیمقرنی از فوتبال آغشته به تلاش و همت مضاعف که در وبسایت رسمی خود از برگ برنده تیم فوتبال باشگاهش این چنین مینویسد: «کاشیما در عرصه بازیهای قارهای کوچکترین فرقی با تیم ملی ژاپن ندارد و بازیکنان غیربومی این تیم نیز به خوبی بر این نکته مهم واقف هستند که پرچم کاشیما آنتلرز، پرچم تیم ملی ژاپن است.»
باید به خوبی این نکته مهم زیر ذرهبین اهالی رسانه قرار بگیرد، فرصت زیاد نیست و قرار هم بر فرهنگسازی دو هفتهای نیست، این فرهنگ در میان مردم ایران نهادینه شده و امید میرود در دو بازی رفت و برگشت، تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس تهران، نماینده واقعی ایران باشد. بازیکنانش، مربیانش و مدیرانش همه و همه سربازان یک تیم ملی باشند و حتی بازیکنان مهم غیربومی این تیم خود را زیر سایه یک پرچم مقدس و مهم بدانند.
به تماشای نماینده ژاپن برگردیم، تیمی که در سال ۱۹۴۷ تاسیس شده و قدمت ۷۱ ساله آن توان زیادی برای طعنه زدن به نماینده سرخ و ریشهدار غرب آسیا ندارد، استادیوم ۴۰ هزار نفری آن نیز به فرض رعایت همه نکات استاندارد و درنظر گرفته شده برای بازی فینال در جهنم آزادی، هیچ توانی برای رویارویی احساسی با کاسه معماری شده و زیبای غرب تهران نداشته و ندارد.
این تیم در آخرین نمایش قابل رویت و دارای ارزش تاکتیکی، برابر سوون سامسونگ کرهجنوبی تن به تساوی۳ -۳ داد و در نهایت راهی فینال شد. آنها قطعا از محدودیتهای پیشآمده برای طرف ایرانی آگاه هستند اما این را هم خوب میدانند که مربی پرسپولیس مدتهاست که دیگر نگران کمبود بازیکن نیست و این مشکل را با سلاح مهمی به نام غیرت بازیکنان و همقسم شدن آنها برای تلاش در راه قهرمانی حل کرده است.
در هر حال سرعت کاشیما یک نکته مهم است، چیزی که «فاکس نیوز» آسیا در اولین مورد آن را ذکر میکند و مینویسد: «کاشیما آنتلرز تیم کاملی است و یکی از فاکتورهای مهم این تیم، سرعت است.»
آنها نیمه اول بازی رفت فینال را برای خود بهعنوان آخرین فرصت قهرمانی توصیف کردهاند و در وبسایت رسمی این تیم در گزارش پایانی بهعنوان پیشبازی فینال نوشته شده است: «اگر در نیمه اول کار را تمام نکنیم، باید تن به عذابی سخت در استادیوم آزادی تهران بدهیم، کار نباید به نیمه دوم بازی رفت بکشد!»
این یعنی دو بازی ۹۰ دقیقهای که هیچ تفاوتی بین اولین دقیقه بازی رفت و آخرین دقیقه بازی برگشت وجود ندارد و مردان برانکو باید ثانیه به ثانیه برای قهرمانی در قاره کهن بجنگند و هرگز حتی در صورت تحمیل گل، میدان را خالی نکنند و ناامید نشوند.
کاشیما در گروه هشتم رقابتها، با «سوون» سامسونگ، «سیدنی» افسی و «شانگهای» گرینلند همگروه شد و مقتدرانه کار را به سود خود به پایان رساند. در مرحله یکهشتم از سد تیم شانگهای SIPG گذشت در یک چهارم نیز توانست در مجموع دو بازی رفت و برگشت بر تیم تیانجین غلبه کرده و راهی مرحله نیمهنهایی شود. ژاپنیها در این مرحله نیز از سد سوون سامسونگ گذشته تا به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یابند.
یوما سوزوکی مهاجم ۲۲ ساله این تیم با پیراهن شماره ۹ بدون شک بهترین بازیکن مهرهای و کلیدی برای این تیم محسوب میشود. مشخص است که برانکو برای مهار این ستاره تاثیرگذار برنامهریزی کرده و قرار نیست مهار او را به دست سرنوشت بسپاریم.
وبسایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز در گزارش خود در بخش بررسی تاکتیکی دو تیم راهیافته به فینال لیگ قهرمانان آسیا نوشته است: «خصیصه مهم نماینده ژاپن تعداد بالای پاسهای صحیح است، این تیم در ارائه پاس و موقعیتسازی بسیار مقتدر و با برنامه دیده میشود و بسیاری از پاسکاریها در این تیم کاملا تمرین شده و مدرسهای به نظر میرسد.»
گوزن مقدس معبد کاشیما شکار خوبی برای یوزهای ایرانی خواهد بود اگر همه چیز روی ریل منطق، همت و امید پیش برود. در این دو بازی رفت و برگشت، مردان برانکو سربازان ایران هستند و ایرانیان به داشتن چنین مردانی در فینال لیگ قهرمانان آسیا به خود میبالند.
نظر کاربران
از کلمه یوز بدم میاد ایران همیشه نمادش شیر بوده و خواهد بود بنویس شیرهای ایرانی در پی شکار گوزن های ژاپنی