۷۶۶۶۲۷
۸ نظر
۵۰۰۹
۸ نظر
۵۰۰۹
پ

تنهایی‌های یک مرد «عادل»

مي‌گويند برنامه ۹۰ آبروي تلويزيون ايران را حفظ كرده است؛ پربيننده‌ترين برنامه صدا و سيما به گواه مخاطبان روزهاي تلخ و شيرين بسياري را پشت سر گذاشته اما روحيه مطالبه‌گري خود را حفظ كرده است.

روزنامه قانون: مي‌گويند برنامه ۹۰ آبروي تلويزيون ايران را حفظ كرده است؛ پربيننده‌ترين برنامه صدا و سيما به گواه مخاطبان روزهاي تلخ و شيرين بسياري را پشت سر گذاشته اما روحيه مطالبه‌گري خود را حفظ كرده است. برنامه‌اي كه عادل فردوسي‌پور، مجري آن است و همواره در سطحي بالاتر نسبت به بسياري از برنامه‌ها راه خود را ادامه مي‌دهد.

آنچه درباره برنامه ۹۰ مي‌توان نوشت اينكه اين برنامه فارغ از جريان‌سازي‌ها جزو كم حاشيه‌ترين برنامه‌هاي تلويزيوني بوده و اخبار كمي درباره پشت صحنه آن در رسانه‌ها منتشر مي‌شود. در ساليان گذشته اين برنامه راه درست خود را ادامه داده و جزو برنامه‌هايي است كه بيشترين تعداد پيامك دريافتي را دارد.

بيشترين تصميمات در فدراسيون فوتبال نيز پس از اين برنامه گرفته مي‌شود و به نظر مي‌رسد تعريف دقيق رسانه را مي‌توان برنامه ۹۰ دانست. اين برنامه كه از برنامه‌هاي خارجي الگو گرفته، روند مناسبي را در افشاگري آغاز كرد و بسياري از فسادهاي فوتبال را از بين برد، پليدي‌ها را پاك كرد و خاطرات متعددي ساخت.

هنوز بسياري از كارشناسان و فوتباليست‌ها دوست دارند روزي ميهمان اين برنامه تلويزيوني شوند و با وجود آنكه مخاطبان صدا و سيما به دليل گسترش فضاي مجازي روز به روز كمتر مي‌شوند اما اين برنامه مقبوليت عمومي دارد و مورد توجه مردم قرار مي‌گيرد. برنامه‌اي كه سال‌هاست دوشنبه شب‌هاي فوتبال‌دوستان را مي‌سازد و براي آن‌ها آيتم‌هاي جذابي را تهيه كرده است.

فردوسي‌پور در ساليان گذشته با تغيير و تحولاتي كه در ريتم برنامه ۹۰ انجام داده، آن‌ را مطابق با سليقه مخاطبان پيش مي‌برد و البته آزمون و خطاهاي مختلفي را نيز در اين راه انجام داده است. به عنوان مثال آيتم‌هايي مانند دوربين ۹۰ كه ويديوهاي مخاطبان را دريافت مي‌كرد، صداي ۹۰ كه سوالات مردم را مطرح مي‌كرد و به آن پاسخ مي‌داد، ايران ۹۰ كه به نقاط كمتر ديده شده ايران سفر مي‌كرد و جذابيت‌هاي فوتبالي شهرها را به نمايش مي‌گذاشت و موزيك ۹۰ كه از آهنگسازان درخواست مي‌كرد موسيقي‌هاي مختلفي براي برنامه بسازند از اين برنامه حذف شده و جاي خود را به آيتم‌هاي ديگر داده است.

آيتم‌هايي مثل ۹۰ درجه،‌ آناليز و لژيونرها نيز كه مدت‌ها به شكل‌هاي مختلفي در اين برنامه به نمايش در مي‌آمدند با تغيير در ظاهر خود، به جذاب‌ترين بخش‌هاي اين برنامه تبديل شده و مخاطبان ويژه خود را دارند. علاوه بر اين‌ها فردوسي‌پور همواره تلاش كرده در مناسبت‌هاي مختلف از چهره‌هاي غيرفوتبالي استفاده كند و تنوعي در برنامه‌اش بدهد. چهره‌هايي مثل محسن تنابنده، احمد مهران‌فر، سروش صحت، رامبد جوان، حبيب رضايي، شهاب حسيني و جناب خان از جمله شخصيت‌هايي هستند كه در برنامه ويژه ۹۰ حاضر شده و درباره مسائل مختلفي صحبت كرده‌اند.

هوش بالاي عادل فردوسي‌پور باعث شده برنامه ۹۰ جذاب‌ترين برنامه صدا و سيماي ايران باشد، آبروي تلويزيون را حفظ كند و بر كم شدن تعداد مخاطبانش سرپوش بگذارد. بسياري از مديران فعلي و پيشين تلويزيون ايران به اين برنامه مي‌نازند و آن را در زمره افتخارات خود قرار مي‌دهند.

اما اين روزها جدايي محمد حسين ميثاقي از برنامه ۹۰،‌ حاشيه جديدي را براي اين برنامه به همراه داشته و اتفاقاتي را در پشت صحنه به وجود آورده كه در پرونده امروز به آن مي‌پردازيم. پربيننده‌ترين برنامه تلويزيون ايران بدون شك به راه خود ادامه خواهد داد حتي اگر چهره‌هاي محبوب از آن جدا شوند، قهرمان اين برنامه عادل فردوسي‌پور است؛مجري اي كه نشان داده مخاطب را مي‌شناسد و مي‌داند براي بالا رفتن كيفيت برنامه خود بايد چه كند.

اختلافات بنيادين عادل با مدير شبكه سه

تغيير و تحول در سازمان صدا و سيما به امري بديهي تبديل شده، در سال هاي اخير بارها مديران از شبكه‌اي به شبكه ديگر تغيير مكان داده‌اند و همچنان شايعاتي درباره تغيير و تحولات شنيده مي‌شود. جابه‌جايي‌هايي كه به طور عمده با هدف بهبود كيفيت برنامه‌هاي تلويزيوني انجام مي‌شود اما گاه اتفاقاتي را باعث مي‌شود كه عجيب است.

همه آن‌ها كه برنامه ۹۰ را پيگيري مي‌كنند، مي‌دانند كه علي اصغر پورمحمدي، يكي از حاميان اصلي برنامه ۹۰ بود اما او به طور ناگهاني به عنوان قائم‌مقام سازمان انتخاب شد تا رييس پيشين سازمان بسيج صدا و سيما به عنوان جايگزين او انتخاب شود.

حضور علي فروغي در شبكه سوم سيما با انتقاداتي همراه بود اما آنچه باعث شد نامش بيش از پيش مطرح شود، واكنش او به پخش نشدن آيتم مربوط به احتمال تباني نساجي در ديدارهاي سال گذشته خود با برخي از تيم‌هاي ليگ يكي بود. ماجرا اين بود كه عادل فردوسي‌پور يكي از برنامه‌هاي ۹۰ را زودتر به پايان برد تا اعتراض خود را به فشارها عليه پخش آيتم مربوطه نشان دهد.

انتقادات خبرگزاري برنا از اين موضوع واكنش تند فروغي را در پي داشت و او در اين باره پستي را در اينستاگرام منتشر كرد و نوشت: « دلیل اصلی نپرداختن به اتفاقات مشکوک فوتبال و پرونده مشکوک به تبانی در لیگ (که البته این‌طور نبوده)، فشار جدی برخی مسئولان دولت برای نپرداختن به این موضوع در سطوح مختلف سازمان است. به عبارت بهتر خبرگزاری رسمی دولت در حالی رسانه ملی را محکوم به بایکوت در این موضوع در فوتبال می‌کند که دلیل اصلی تجدید نظر رسانه ملی در پرداختن به این موضوع، درخواست مصرانه و فشار‌های مقامات دولتی تا دقایقی مانده به آنتن بوده است.

حالا سوال اینجاست که چطور می‌شود که دولت موضوعی را از صداوسیما مطالبه کند و بعد از اجابت درخواستش، رسانه رسمی آن مجموعه، به دلیل اجابت تقاضای همان مجموعه تخریب و توهین را در دستور کار خود قرار دهد؟! این تفاوت در سیاست‌های اعمالی و اعلامی، برای چیست؟». شنيده‌هاي «قانون» البته نشان مي‌دهد فروغي نيز در پخش نشدن اين آيتم نقش داشته و او دستور مستقيم داده تا آيتم مربوط به تباني نساجي روي آنتن نرود.

اختلافات او با فردوسي‌پور نيز از همين جا آغاز شده و گفته مي‌شود اختلافات بنيادين اين دو نفر باعث شده مجري محبوب برنامه‌هاي تلويزيوني در گفت‌وگو با اطرافيانش، گلايه‌هايي را درباره فروغي بكند. ماجراي جدايي محمدحسين ميثاقي از برنامه ۹۰ نيز به هيزم اختلافات اين دو نفر آتش زده و به آن شدت بخشيده است. جالب است بدانيد اطرافيان فردوسي‌پور ترجيح مي‌دهند

در اين باره سكوت كنند و تنها به گفتن يك جمله اكتفا مي‌كنند: «اختلافات اساسي دارند». به هر ترتيب به نظر مي‌رسد سليقه علي فروغي از سليقه فردوسي‌پور كه سال‌هاست محبوب‌ترين برنامه تلويزيوني را مي‌سازد، فاصله بسياري دارد. از سوي ديگر فردوسي‌پور نشان داده در مقابل فشارها ايستادگي مي‌كند و اجازه دخالت به هيچ‌كس را در برنامه‌اش نمي‌دهد. او تا امروز ايستادگي كرده اما مشخص نيست در روزهاي آينده روي آنتن در اين باره صحبتي نكند، اتفاقي كه پيش از اين نيز بارها رخ داده است.

جدايي از يار و همراه قديمي

محمدحسين ميثاقي، گزارشگري است كه در سال‌هاي گذشته به يار غار عادل فردوسي‌پور تبديل شده و در برنامه‌هاي مختلف با او همراه بوده است. ميثاقي به دليل تسلط به زبان انگليسي و شور و هيجاني كه در اجراهاي خود دارد همواره مقبوليت خوبي در عام مردم دارد و حتي برخي اعتقاد دارند او دومين گزارشگر محبوب ورزشي تلويزيون است.

زندگي فعلي ميثاقي بدون شك حاصل شانس و تيزهوشي مجري برنامه ۹۰ است. فردوسي‌پور توانايي‌هاي ميثاقي را از گزارشگري بازي‌هاي شيرين فراز كرمانشاه انتخاب كرد و به تدريج او را در بيشتر برنامه‌هاي تلويزيوني جا داد؛ به طوري‌كه اين مجري توانمند اجراي برنامه فوتبال ۱۲۰ را با تهيه كنندگي عادل فردوسي‌پور در شبكه ورزش روي آنتن برد و موفق بود.

با شروع فصل جديد برنامه ۹۰ اما خبري از محمدحسين ميثاقي نبود؛ درحالي‌كه اين دو نفر در ساير برنامه‌ها مثل فوتبال برتر مشكلي با يكديگر نداشتند و همكاري مي‌كردند. همين موضوع باعث شد شايعاتي درباره جدايي ميثاقي از فردوسي‌پور شكل بگيرد؛ شايعه‌اي كه با سكوت مجري برنامه ۹۰ همراه بود اما از سوي ميثاقي تكذيب شد.

او در اين باره گفته بود: «مگر می‌شود آدم با رفیق و همکار و استاد خودش که سال های زیاد با او کار و زندگی کرده است، قطع همکاری کند و از او جدا شود؟ بارها و بارها از نقشی که عادل فردوسی‌پور و حمایت‌هایش در زندگی من داشته صحبت کردم؛ به هیچ عنوان از برنامه نود جدا نشده‌ام. منتهی به خاطر مشغله کاری دیگر نمی‌توانم مثل گذشته برای گزارش‌های مختلف کار کنم».

اين اما پايان ماجرا نبود، شايعاتي در اين باره به گوش‌مان رسيده كه نشان مي‌دهد با وجود تكذيب ميثاقي، اصل خبر درست است. عادل فردوسي‌پور پيش از اين نيز وقتي با جواد خياباني به اختلاف خورد، ترجيح داد سكوت كند و هرگز درباره اختلافش با او صحبتي نكرد. خياباني البته بارها اين موضوع را تكذيب كرد اما بسياري از هواداران مي‌دانند اين دو نفر با يكديگر اختلاف اساسي دارند و به قولي آبروداري مي‌كنند.

ماجراي اختلاف محمدحسين ميثاقي با فردوسي‌پور نيز از سوي نزديكان عادل تاييد شده است. برخي از آن‌ها معتقدند اصل اختلاف به دخالت‌هايي مربوط مي‌شود كه علي فروغي، مدير شبكه سه سيما پشت پرده همه آن‌هاست. گفته مي‌شود فروغي با وعده‌هايي كه به ميثاقي داده، او را از برنامه ۹۰ جدا كرده و اجراي برنامه فوتبال برتر را به او سپرده است.

برخي ديگر نيز ماجراهايي را مطرح مي‌كنند كه چون تاييد نشده‌اند، ذكر آن‌ها اخلاقي نيست اما آنچه قطعي به نظر مي‌رسد اينكه فردوسي‌پور و ميثاقي اختلافاتي دارند و اين ماجرا ممكن است به قيمت پايان همكاري اين دو نفر باشد؛ هرچند كه مجري برنامه ۹۰ همچنان در اين باره سكوت مي‌كند و حرفي درباره دلايل اختلافاتش نخواهد زد.

جالب است بدانيد فردوسي‌پور حتي به دوستان نزديكش نيز درباره دلايل اختلاف با ميثاقي حرفي نزده و ترجيح مي‌دهد در اين باره سكوت كند و آن را به زمان بسپارد. هرچند كه ميثاقي در آخرين گفت‌وگوي خود قول اجراي چند آيتم را داده اما به نظر مي‌رسد تا زماني‌كه اختلافات حل نشود، او به برنامه ۹۰ باز نمي‌گردد.

عادل در مقابل بي‌عدالتي

«می‌خواهم یک چیزی بگویم که هم شما و هم بچه‌های شبکه احتمالا شوکه می‌شوید اما امشب برنامه را نیم ساعت زودتر تمام می‌کنیم چون واقعا برای این بحث نیم ساعت زمان گذاشته بودیم اما همچنان این تصاویر اجازه پخش ندارد».

اين صحبت‌هاي عادل فردوسي‌پور روي آنتن زنده تلويزيون بود. اشاره مجري برنامه به آيتم‌هاي مربوط به تباني نساجي در ليگ يك و فشارها براي پخش نشدن اين آيتم‌ها بود. او البته در طول تاريخ برنامه ۹۰ آيتم‌ها و گفت وگوهاي مختلفي داشته كه اجازه پخش پيدا نكردند و البته برخي از آن‌ها نيز نه در برنامه ۹۰ بلكه در برنامه‌هاي ديگر فردوسي‌پور اجازه پخش نداشتند.

گاه فردوسي‌پور تحت فشار قرار گرفت و مجبور به واكنش شد و گاه سعي كرد سكوت كند. به هر ترتيب بررسي موارد مختلف نشان مي‌دهد مديران شبكه سه با تصميمات عجيب خود همواره سنگ در مسير عادل انداخته‌اند و هرگز از گرفتن تصميمات عجيب و غريب دريغ نكردند.

درگير نشويد!

وزير امور خارجه ايران در شب‌ يلداي سال ۹۴ ميهمان برنامه ۹۰ بود و گفت‌وگويي ضبطي با او انجام شد اما هرگز اجازه پخش پيدا نكرد. براساس آنچه آن روزها مطرح شد، اين گفت‌وگو را شخص فردوسي‌پور با ظريف هماهنگ كرده بود و مديران در جريان آن نبودند؛ بنابراين اجازه پخش ندادند.

شنيده مي‌شود ظريف كه مخالف انجام اين مصاحبه بود، اعتقاد داشت گروهي اجازه پخش گفت‌وگوي مذكور را نخواهند داد اما فردوسي‌پور اصرار داشت مجوز‌هاي لازم را خواهد گرفت.

در نهايت نيز به جواد ظريف اعلام مي‌شود گفت‌وگوي او با فردوسي‌پور اجازه پخش پيدا نكرده، وزير امور خارجه كشورمان نيز در پيامكي به مجري برنامه ۹۰ مي‌نويسد: « «شنیدم فشار آوردند، از طرف من هیچ نگران نباشید، پخش نشدن مصاحبه اصلا برای من مهم نیست. بی جهت درگیر نشوید». توجيه مديران شبكه اين بود كه اين مصاحبه فوتبالي نيست و به همين دليل اجازه پخش ندارد. به هر ترتيب گفت‌وگوي فردوسي‌پور و ظريف براي هميشه به آرشيو رفت و هرگز پخش نشد.

مدل موهايش خوب نيست!

كارلوس پويول، مدافع با سابقه و محبوب تيم‌ملي اسپانيا حدود دو ماه پيش ميهمان برنامه ۲۰۱۸ بود. اجرا و تهيه‌كنندگي اين برنامه را عادل فردوسي‌پور بر عهده داشت، پويول به تهران آمد و تهران‌گردي كرد اما نتوانست در برنامه حاضر شود. گفته مي‌شود اتفاقاتي كه پس از حضور فيگو در برنامه ۹۰ رخ داد و افشاگري‌ها درباره مبلغ دريافتي او باعث شد مديران شبكه سه اجازه حضور پويول را در برنامه ۲۰۱۸ ندهند.

آن‌ها بيان كرده بودند مدل موهاي پويول عجيب است و اجازه نمي‌دهند او به برنامه برود. اتفاقي كه بازتاب جهاني پيدا كرد و واكنش فردوسي‌پور را نيز به همراه داشت. او در اين باره گفت: « قرار بود پویول به برنامه ما بیاید و الان هم در هتل است. باوجود تلاش‌های زیاد امکان حضورش در برنامه ما فراهم نشد. فقط می توانم بگویم متاسفم و از این بابت عذرخواهی می کنم». پس از او نيز ساموئل اتوئو، ميهمان اين برنامه بود كه اجازه حضور در برنامه را پيدا نكرد و باعث قهر فردوسي‌پور شد.

ممنوع‌التصويرش كنيد

انتقال تيم‌هاي تهراني به شهرستان‌ها باعث شد برخي از تيم‌هاي ريشه‌دار نابود شوند. راه‌آهن هرگز به سطح اول فوتبال بازنگشت، پاس در همدان ماند و نابود شد و پيكان به قزوين رفت و برگشت. اما نفت تهران تنها باشگاهي بود كه با پيگيري‌هاي فردوسي‌پور از تهران خارج نشد و البته پس از چند سال از بين رفت.

نماينده استان مركزي در حالي پيگير اين انتقال بود كه به سد محكم فردوسي‌پور خورد و نتوانست درخواست خود را عملي كند. اما او در واكنش به اين اتفاقات بيكار ننشست و درخواست ممنوع‌التصويري عادل را داد. وي در اين باره نوشت:‌ «فردوسی پور به مردم اراک و نمایندگان استان اهانت کرده و باید عذرخواهی کند در غير اين صورت از شکایت و پیگیری این موضوع کوتاه نمی‌آییم و اگر برنامه نود بازهم بحث واگذاری تیم نفت تهران به استان مرکزی را مطرح کند و نظر سنجی راه بیندازد، این بار از فردوسی پور به دادگاه کارکنان دولت شکایت می کنم تا برود آنجا جواب دهد.

این آقا با لحن تمسخر آمیزی به شعور مردم اراک توهین کرد و با پخش تصاویر جعلی، امکانات فوتبال استان را تحریف کرده است تا جو عمومی را برهم بزند؛ در حالی‌که آدم‌های فوتبالی از سابقه و امکانات خوب این شهر اطلاع دارند، ایشان چه حقی دارد که تصمیمات دولت را زیر سوال ببرد؟

دولت دلش خواسته امتیاز تیمش را بدهد استان ما چه اشکالی دارد؟ به چه دلیل این‌کار را یک شو تبلیغاتی برای رای جمع کردن نمایندگان می داند، به فرض اينكه این نظر درست باشد به این مجری چه ربطی دارد؟». او در ادامه درباره درخواست ممنوع التصویر شدن فردوسی پورگفت: «بله این موضوع را مطرح کرده ایم و او صلاحیت اجرای برنامه زنده را ندارد! مگر اینکه از مردم اراک و نمایندگان استان در همان برنامه نود عذر خواهی کند».

اتفاقي كه تا آستانه تعطيلي ۹۰ پيش رفت و فردوسي‌پور اعلام كرد اگر حق و حقيقتي باشد، به مقابل دوربين مي‌آيد. او يك هفته بعد دوباره برنامه‌اش را ساخت و هرگز ممنوع‌التصوير نشد.

جدا شده‌هاي ۹۰ چه سرنوشتي داشتند؟

چند چهره مهم در سال‌هاي اخير از برنامه ۹۰ حذف شده‌اند، هرچند كه برخي از آن‌ها هنوز به اين برنامه دعوت مي‌شوند اما ديگر تمايلي به حضور در اين برنامه ندارند. چهره‌هايي كه پس از جدايي، راه ديگري را در پيش گرفتند اما هرگز موفق نشدند و برخي از آن‌ها نيز در مقاطع مختلف عليه فردوسي‌پور جبهه گرفتند.

محبوبيت عادل هيچگاه اجازه نداد صحبت‌هايي كه عليه او مطرح مي‌شود، جايگاهي در بين اخبار داشته باشد اما به هر حال نگاهي به اين اسامي نشان مي‌دهد آن‌ها پس از جدايي،‌ هرگز به موفقيت نرسيدند.

علي خسروي: كارشناس داوري جنجالي كشورمان سال ها به عنوان كارشناس داوري در برنامه ۹۰ حاضر مي‌شد اما اختلافات او با فردوسي‌پور باعث شد در سال‌هاي اخير هرگز به اين برنامه دعوت نشود و مجري اين برنامه تصميم گرفت از كارشناسان جوان‌تر استفاده كند.

خسروي در طول اين سال‌ها بارها درباره فردوسي‌پور موضع گرفت اما هرگز واكنشي از سوي مقابل دريافت نكرد. البته او تنها نبود و برخي از كارشناسان مثل رضا غياثي نيز به اين برنامه دعوت نمي‌شوند تا جوانگرايي فردوسي‌پور در بين كارشناسانش ادامه پيدا كند.

هوشنگ سيار: درگيري او با علي خسروي و مطرح كردن ماجراي «گنديده» در نهايت باعث شد او جايي در برنامه ۹۰ نداشته باشد. سيار كه شغل اصلي‌اش پزشك بود به راه خود ادامه داد و جز در موارد معدود، هرگز پيرامون داوري صحبتي نكرد. او چند سال پيش با خسروي آشتي كرد و در جمع مخالفان عادل قرار گرفت.

كارشناسان فني: امير حاج‌رضايي، حميدرضا صدر و مجيد جلالي از جمله افرادي بودند كه در ساليان گذشته به عنوان كارشناس فني در برنامه ۹۰ حاضر مي‌شدند. حذف اين بخش و تصويري شدن آن در قالب يكي از آيتم‌ها (آناليز) باعث شد اين كارشناسان نيز جايگاه خود را در برنامه از دست بدهند و اظهارنظر آن‌ها در رسانه‌هاي ديگر منتشر شود.

البته هر چند ماه يك بار از حاج‌رضايي دعوت مي‌شود تا درباره موردي خاص صحبت كند اما او جايگاه هميشگي خود را در برنامه ۹۰ از دست داده است. براساس شنيده‌هاي «قانون»، حميدرضا صدر نيز در تصميمي جالب قيد صدا و سيما را زده و جز در مواردي محدود، در ساير برنامه‌ها شركت نمي‌كند.

گزارشگران: مزدك ميرزايي، بهزاد كاوياني، مهدي محمدپور، رضا جاوداني و برخي ديگر از گزارشگران ورزشي راه خود را از عادل فردوسي‌پور جدا كردند و در برنامه ۹۰ حاضر نشدند. مزدك ميرزايي رفاقت خود را بافردوسي‌پور حفظ كرده اما گلايه‌هاي او از برخورد تلويزيون در دوران جام‌جهاني باعث شده حضورش در برنامه ۹۰ نيز كم‌رنگ‌تر از هميشه شود.

كاوياني در واليبال، جمله‌ تكراري «يك روز آرزو داشتيم يك ست از كره‌جنوبي بگيريم» را تكرار مي‌كند و قيد فوتبال را زده، رضا جاوداني برنامه فصل گذشته فوتبال برتر را اجرا مي‌كرد و اين روزها برنامه‌اي در صدا و سيما ندارد و مهدي محمدپور نيز كه تخصصش حضور در رختكن تيم‌ها با دوربين روشن بود، با حضور نسل‌هاي جوان به تدريج حذف شد.

او آخرين‌بار در برنامه ۹۰ حاضر شد و درباره دردسرهاي گزارشگري خاطراتي را تعريف كرد. جاي خالي اين گزارشگران اما هرگز به چشم نيامد زيرا بهادر اميري، رضا يونسيان، نيما تاجيك و نويد استاد رحيمي در سال‌هاي اخير با حضور پررنگ‌شان كيفيت برنامه را بالاتر برده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عادل راه ر خودشوگم کرده نوددیگه مثل سابق یک برنامه بیطرف نیست

  • پرویز

    این برنامه نود فقط نقش یک سوپاپ اطمینان را در ورزش ایران بازی می کند همه بر این امر واقف هستند که برنامه نود مخرب فوتبال ایران است گاها با نظرسنجی های مهندسی شده نظرات فدراسیون نشین ها را به ورزش این کشور تحمیل می کند مثل ابقای کی روش دلال بعد از جام ملت های آسیای پیشین بعنوان سرمربی فوتبال ایران البته شخص عادل هم یک فرد فرصت طلب و رانت خوار می باشد که لطمات زیادی به فوتبال ایران زده است لطفا درج فرمابید

  • بدون نام

    بله ایشان هرکارشناسی روکه برخلاف نظرات کیروش حرف بزنه حذف میکنه ولواینکه اون کارشناس افرادموجهی مثل حاج رضایی وجلالی باشه درمجموع فردوسی پورمخالفان کیروش روسرکوب میکنه واین یعنی مافیا وفساد

  • بدون نام

    واقعا کیفیت برنامه به نظر شما الان بالاست؟ جز معمولی ترین و بی سر و صدا ترین برنامه های تلویزیون شده عادل فردوسی پور اگر تا این حد خود بزرگ بینی و غرور نداشت و احساس نمیکرد همه چیز تمامه این اتفاق ها واسش رخ نمیداد وقتی همه از کنار یه نفر میرن مشکل از اونا نیست مشکل از اون فرده که کاری کرده همه ترکش کنن لابی و مافیا همینه

  • TNT2

    اخه رئیس بسیج چطور مدیر شبکه شده ؟ میشه همین دیگه که پویول رو واسه موهاش نمیگذارند بیاد برنامه90یا لوگوی تیم رم و سانسور میکنند.. و..... خوب شما که میبینید این اقا اصلا مدیر نیست و داره ابروی یک مملکت و با کارهاش میبره اخراجش کنید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اقای فردوسی پور تا زمانی مانند اسمش عادل بود که با پدیده ای مثل کیروش اشنا نشده بود تا قبل از این اشنایی لااقل خود من عادل هرچی درمورد باشگاها تیم ملی وفساد در فوتبال رو مطرح میکرد چشم بسته قبول میکردم حتی هجمه هایی که در مورد باشگاه محبوبم پرسپولیس گرفت ولی از زمانی که کاملا حامی کیروش شده عادل اون عدالتشو رو از دست داده خوب چند نکته خیلی مهم برنامه های جنجالی که علیه پرسپولیس در شب قبل از بازی های مهم وحساس این تیم چه در جام باشگاها وچه در لیگ کاملا مشخص بود که با همکاری کیروش برای تخریب برانکو وپرسپولیس انجام میشده خوب این بحث ها وبه قول ایشون روشنگری ها رو اقای فردوسی پور میتونستند به هفته ای دیگه یا بعد بازی های پرسپولیس مینداختند که در اون شرایط حساس روح وروان وتمرکز بازیکنان به سمت وسویی دیگری نرود متاسفانه عادل که ما خیلی دوسش داشتیم وخیلی عادل میدونستیمش با کیروش دستشون تو یه کاسه است برای نابود کرد نام وبازیکنان وهواداران ملیونی پرسپولیس امیدوارم عادل فردوسی پور به همون چیزی که قبل از کیروش بود برسه ومثل قبل محبوب هواداران دوتا تیم بشه کار سختی نیست اقای فردوسی پور ما از شما میخواهیم خودت باشی نه کیروشی پور

    • TNT2

      اها نیست کیروش با امکانات کم 8سال فوتبال نابود شده مارو نیاورد تو صدر اسیا....گربع صفتی تا چه حد ؟ یعنی هر کس طرفدار کیروش بود ادم بدی هستش جمع کن این اخلاق و بی چشم و رو بودن تا گه حد؟

  • بدون نام

    عادل مرد عادل با کیروش مرد عادل د اوج ناعدالتی به سر میبره فقط به خاطر کیروش و مسائل مالی.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج