۷۴۲۳۹۹
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

دی بروین: نشان دادیم که تیم با کیفیتی هستیم

ستاره تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک از پیروزی برابر برزیل خوشحال است و از انگیزه بالای خود و هم تیمی هایش قبل از دیدار برابر فرانسه گفت.

ایسنا: به نقل از اسکای اسپورت، تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک توانست با درخشش ستاره منچسترسیتی برزیل را شکست دهد. جدال حساس تیم‌های ملی فوتبال برزیل و بلژیک در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با پیروزی دو بر یک بلژیک به پایان رسید.

کوین دی بروین، ستاره تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک در این دیدار عملکرد درخشانی از خود نشان داد و توانست به عنوان بهترین بازیکن میدان هم انتخاب شود.

دی بروین بعد از این بازی، گفت‌: از نظر تاکتیکی و فنی بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم به ویژه‌ در نیمه نخست که فرصت‌های زیادی را خلق کردیم و خوشبختانه دو گل هم به ثمر رساندیم اما در نیمه دوم تیم‌ ‌ملی برزیل تاکتیک خود را تغییر داد. آنها بهتر از ما بازی کردند. با این حال ما هم فرصت‌های خوبی داشتیم و می‌توانستیم باز هم به گل دست یابیم.

ستاره تیم‌ ‌ملی فوتبال بلژیک در ادامه‌ صحبت‌های خود، بیان‌ کرد: برزیل در پنج ‌دقیقه آخر سراپا حمله شد. شخصیت واقعی ما مورد آزمایش و محک جدی قرار گرفت و خوشبختانه توانستیم سر بلند بیرون بیایم و نشان دهیم که تیم خوب و با کیفیتی هستیم.

این ستاره بلژیکی منچسترسیتی در پایان سخنان خود، اظهار کرد: در حال‌ حاضر باید با تیمی غیرعادی در نیمه نهایی بازی کنیم. تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه تیم بسیار خوبی نشان داده است . بدون شک در نیمه نهایی با تیم آسانی بازی نخواهی کرد و ما هم آماده این دیدار بزرگ هستیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج