۷۱۳۴۸۰
۲ نظر
۵۰۰۱
۲ نظر
۵۰۰۱
پ

برزای: از نیمکت نشینی ناراحت نیستم

بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: از نیمکت‌نشینی در استقلال ناراحت نیستم و پوشیدن پیراهن استقلال افتخار بزرگی است.

خبرگزاری میزان: بهنام برزای در مورد شرایط فعلی خود در تیم فوتبال استقلال پس از مصدومیتش، اظهار داشت: رفته رفته با پشت سرگذاشتن مصدومیتم به آمادگی رسیده‌ام و بدون هیچ مشکلی می‌توانم برای استقلال به میدان بروم. خیلی خوشحالم که توانستیم با قهرمانی در جام حذفی هدیه شیرینی به هوادارانمان بدهیم.

وی افزود: از اتفاقی که برای هوادار استقلال در بازی با خونه‌به‌خونه رخ داد خیلی ناراحت شدم و امیدوارم که دیگر شاهد چنین حوادث ناراحت کننده‌ای نباشیم.

بازیکن تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص اینکه مدت‌ها است در این تیم نیمکت‌نشین شده است، تصریح کرد: از نیمکت‌نشینی در استقلال ناراحت نیستم و پوشیدن پیراهن استقلال افتخار بزرگی است. تلاش می‌کنم تا به روز‌های اوج بازگردم و هرزمان که شفر صلاح بداند در ترکیب قرار خواهم گرفت.

برزای در پایان در مورد بازی فردای استقلال و ذوب‌آهن در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا خاطرنشان کرد: بازی خیلی سختی با ذوب‌آهن داریم و از اینکه تنها یک تیم به مرحله بعد صعود می‌کند ناراحت هستم. فردا با تمام قوا به میدان خواهیم رفت تا سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • لالی خوزستان

    برو بابا تو هیچی بارت نیست خاهشن برو جا باز بشه برای یه بازیکن دیگه اگا از امید هم بیارن بهتره تو است

    پاسخ ها

    • حامد از تالش

      ب
      خیلی بی انصافی.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج