مدیرانی که تیمهای فوتسال را فراری دادند
باشگاههای فوتسال درحالی در وضعیت سخت به تیمداری میپردازند که برخی مدیران به جای حمایت، خود باعث فراری دادن این تیمها میشوند.
ایسنا: بعد از انحلال تیمهای فوتسال تاسیسات دریایی تهران و آتلیه قم، کارشناسان دلایل عمده این اتفاق را مشکلات مالی دانستند اما در این میان یک عامل اساسی مورد غفلت قرار گرفته است: سیاست مدیران.
فوتسال جزو معدود رشتههایی است که در آن حضور بخش خصوصی نسبت به دولتیها پررنگتر است اما سیاست متولیان این رشته و نحوه برخوردشان با تیمها چندان جنبه حمایتی ندارد. حتی موارد زیادی بوده که یک مدیر، دلیل اصلی منحل شدن تیم شده است؛ طوری که از چهار رئیس کمیته فوتسال از ابتدا تا امروز، ردپای سه رئیس در فراری دادن تیمها دیده میشود اما در شرایطی که مدیران باشگاهها انتظار حمایت از سوی مسئولان دارند، فراری دادن آنها با در پیش گرفتن سیاستهای غلط باعث میشود این ضربالمثل از زبان باشگاهداران مطرح شود که: مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان.
در ادامه به بررسی چگونگی کنارهگیری تیمها بعد از اختلاف با مسئولان کمیته فوتسال میپردازیم:
شنسای ساوه: تیم محبوب ساوهای در حالی در زمان ریاست صادق درودگر (اولین مدیر کمیته فوتسال) منحل شد که دو قهرمانی در لیگ برتر و یک قهرمانی در آسیا کسب کرده بود و بازیکنان مطرحی همچون مصطفی نظری و محمد کشاورز سابقه بازی در آن را داشتند. محمد مرتضوی مدیرعامل شنسا پیش از انحلال تیمش انتقادهای بسیاری به صادق درودگر داشت و به دلیل برگزاری بازیهای تیمش با راه ساری در سالن غیراستاندارد سیدرسول حسینی بارها علیه درودگر مصاحبه کرد. در نهایت نیز بعد از درگیری و چاقوکشی در بازی شنسا و راه ساری در این سالن، مرتضوی سه هفته زودتر از اتمام لیگ، تیمش را منحل اعلام کرد و از مسابقات کنار کشید.
فولاد ماهان و فیروز صفه اصفهان: دو تیم اصفهانی که توسط برادران ریختهگران وارد فوتسال شده بودند، در سالهای آخر حضورشان با عباس ترابیان (دومین رئیس کمیته فوتسال) وارد چالش جدی شدند تا این که ماجرای تبانی گیتیپسند و شهید منصوری قرچک پیش آمد و با گسترش دامنه آن، این باشگاه را مقابل کمیته فوتسال قرار داد. از طرفی نیز مشکلات مالی برادران ریختهگران مزید بر علت شد و فولاد ماهان اصفهان به عنوان حرفهایترین باشگاه فوتسال در زمان وقت بعد از دو قهرمانی ایران و یک قهرمانی آسیا کنار کشید.
شهید منصوری قرچک: بیشترین تنش از سوی یک مدیرعامل با کمیته فوتسال از سوی کریم منصوری به وجود آمده و او در ماجرای تبانی سال ۱۳۹۱ شدیدا به سیاستهای ترابیان و حمایتش از اصفهانیها معترض بود. اختلاف منصوری و ترابیان که در مناظره برنامه ۹۰ علنی شد، به قیمت انحلال این تیم باسابقه تمام شد. عدم حمایت هیات فوتبال تهران از این تیم قرچکی نیز یکی دیگر از دلایل کنارهگیری منصوری از فوتسال بود. شهید منصوری نیز سابقه دو قهرمانی در لیگ برتر ایران را داشت.
دبیری تبریز: این تیم پرطرفدار تبریزی که در زمان ریاست علی کفاشیان (چهارمین رئیس کمیته فوتسال) منحل شد، تنها دلیل اصلی کنارهگیری را حضور کاظم سلیمانی (دبیر کمیته فوتسال) دانست و اعلام کرد هر زمان او از کمیته فوتسال برکنار شود، به فوتسال بازخواهد گشت. دبیری تبریز که در فصل ۱۳۹۵ با یک امتیاز کمتر، قهرمانی را از دست داد، معتقد بود حکم بازی با شهروند ساری با دخالت سلیمانی علیه آنها صادر شد تا به این ترتیب قهرمانی به دبیری نرسد. این تیم نیز سابقه یک قهرمانی در لیگ با سرمربیگری وحید شمسایی را داشته است.
یاسین پیشرو قم: این تیم در اعتراض به سیاستهای کریم بهرامی رئیس هیات فوتبال قم از مسابقات کنار کشید. بهرامی که چندی پیش در گفتوگوی تلفنی جنجالی با برنامه نود حضور پیدا کرد، در روزهای اخیر تحت فشار قرار گرفته تا از سمتش کنار برود. از همین رو علی رحمانی مدیرعامل یاسین پیشرو اعلام کرده اگر بهرامی برکنار شود، وارد فوتسال خواهد شد.
کمیته فوتسال به تازگی روش جدیدی برای فراری دادن تیمها در حال پیاده کردن است. یکی از اظهارنظرهای عجیب در این زمینه از سوی دبیر سازمان لیگ مطرح شده و کاظم سلیمانی گفته تیم آتلیه طهران قم درصورتی که مبلغ بدهی خود به کمیته فوتسال را پرداخت نکند، از لیگ کنار گذاشته میشود. این در حالی است که آتلیه هفته پیش انحلال خود را اعلام کرده است!
ارسال نظر