سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن، در تمرین امروز این تیم رخت بازیکنان را بر تن کرد و زیر نظر قلعه نوئی تمرین کرد.
ورزش سه: سعید آذری مدیرعامل باشگاه ذوب آهن، در تمرین امروز این تیم رخت بازیکنان را بر تن کرد و زیر نظر قلعه نوئی تمرین کرد.
او که سال هاست در این پست حضور دارد و ذوب آهن را به ثبات رسانده است، این بار برخلاف حضور در دفتر مدیریت، در تمرین و به عنوان بازیکن حضور یافت و به همراه امیر قلعه نوئی دقایقی را گذراند.
آذریِ ۴۹ ساله که در وزنه برداری هم بوده است، به نظر چند کیلو اضافه وزن دارد و اساسا نیازمند این تمرینات نیز هست!
ذوبی ها هم اکنون در یکی از کمپ های قطر حضور دارند و آقای مدیرعامل نیز هوس فوتبال بازی کردن در چمن های این کشور حوزه خلیج فارس را کرده بود و باوجود اضافه وزن، نشان داد حداقل مهارت بالایی در حرکات فردی فوتبال دارد.
البته این تمرین بیشتر جنبه تفریحی داشت و به نظر می رسید، آذری و قلعه نوئی قصد دارند صحبت هایشان را در این فضا انجام دهند.
لازم به ذکر است ذوب آهن روز دوشنبه به مصاف الدحیل قطر خواهد رفت.
نظر کاربران
احسنت..ایول داره
به امید پیروزی هر چهار تیم ایرانی
پرسپولیس عشقه