رئال و خریدهای زمستانی؛ خیلی خوب، خیلی بد!
رئال مادرید طی سالهای اخیر عملکرد پر فراز و نشیبی در بازار زمستانی در جذب ستارگان جدید داشته است.
مارسلو
در سال ۲۰۰۶، کاپیتان دوم فعلی رئال مادرید از فلومیننزه و با مبلغ ۶.۵ میلیون یورو به عنوان جانشینی برای روبرتو کارلوس به این تیم ملحق شد و ستاره سابق کهکشانی ها با خوشامدگویی به او، برای رشد در تیم جدیدش مانند یک مربی برای مارسلو عمل کرد.
از آن مقطع، صرف نظر از ایکه چه کسی هدایت رئال مادرید را بر عهده داشته، مارسلو همیشه انتخاب اول به عنوان مدافع چپ ترکیب لوس بلانکوس بوده است.
گونسالو ایگواین
مهاجم آرژانتینی نیز همان سال و در کنار مارسلو وارد کمپ رئال مادرید شد؛ اما در آن مقطع رقابت بسیار بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی تیم بین ایگواین، رائول، فن نیستلروی، کاسانو و باپتیستا در ترکیب رئال مادرید وجود دشت.
انتقال ایگواین به نوعی آینده نگری مدیران آن مقطع قوهای سپید بود و این بازیکن نهایتا بعد از ۶ فصل خوب و به ثمر رساندن ۱۲۱ گل راهی ناپولی شد. ۳ لالیگا، ۲ سوپرکاپ اسپانیا و یک کوپا دل ری حاصل دوران حضور گلزن آرژانتینی در برنابئو بود.
لاسانا دیارا
در دسامبر ۲۰۰۸، رئال مادرید رسما خبر از جذب لاسانا دیارا داد و این هافبک فرانسوی قبل از انتقال ستارگانی چون ژابی آلونسو، مسوت اوزیل و سامی خدیرا، با بازیکنانی چون فرناندو گاگو و محمدو دیارا در ترکیب اصلی مبارزه می کرد.
با ورود ستارگان جدید، دیارا کمتر از گذشته در ترکیب اصلی رئال مادرید قرار گرفت و در نهایت دیارا قبل از انتقال به آنژی ماخاچ قلعه، ۱۱۶ بار لباس سفید رئال را بر تن کرد.
یان کلاوس هانتلار
در ژانویه سال ۲۰۰۹ و برای پر کردن جان فن نیستلروی مصدوم، کهکشانی ها برای جذب هانتلار وارد عمل شدند و این مهاجم جوان در ۲۰ بازی موفق به زدن ۸ گل برای تیم جدیدش شد.
اما با فرا رسیدن تابستان سال ۲۰۰۹ و تغیرات مهم در ترکیب قوهای سپید، هانتلار راهی میلان شد و بعد از یک دوره ناموفق در ایتالیا، خاطرت بسیار خوبی را برای هواداران شالکه در آلمان رقم زد.
امانوئل آدبایور
مهاجم توگویی تنها در نیم فصل در رئال مادرید بازی کرد؛ اما با طرفداران این تیم ارتباط خوبی برقرار کرد. آدبایور همیشه برادرش را برای عدم تمدید قرارداد با رئال مادرید سرزنش می کند.
آدبیور ادعا کرد که برادرش از طرف خانواده او نامه ای به باشگاه فرستاد که قرارداد امانوئل را تمدید نکنند. مهاجم توگویی اذعان داشت گرچه این اتفاق تنها دلیل عدم تمدید با کهشانی ها نبوده، اما بی شک تاثیرگذار بوده است. او ۲۲ بار برای لوس بلانکوس بازی کرد و هشت گل به ثمر رساند.
دیگو لوپز
در اواخر سال ۲۰۱۴، روابط تیره مورینیو و کاسیاس علنی شد و سرمربی پرتغالی از باشگاه خواست تا برای ایجاد رقابت درون دروازه و یافتن جانشینی برای کاسیاس، مقدمات جذب دیگو لوپز را مهیا کند.
اما در نهایت در سال ۲۰۱۶ دیگو لوپز راهی میلان شد و بعد از گذراندن دوره ای نه چندان موفق به اسپانیول پیوست.
کریستن کارمبئو
در سال ۱۹۹۷ رئال مادرید، علیرغم علاقه شدید بارسلونا به جذب کارمبئو موفق به خرید این هافبک فرانسوی شد؛ اما این انتقال تا زمستان به تاخیر افتاد و در نهایت یکی از بازیکنان فرانسه در جام جهانی ۱۹۹۸ موفق به فتح ۲ لیگ قهرمانان نیز گردید.
کریستن کارمبئو ۳ سال در برنابئو برای کهکشانی ها بازی کرد و در نهایت راهی لیگ برتر و باشگاه میدلزبورو شد.
دیگر خریدهای زمستانی رئال مادرید
علاوه بر این ۷ بازیکن، کهکشانی ها پروژههای معمولا ناموفق دیگری را نیز در زمستان تجربه کرده اند. در سال ۱۹۹۷ برای اولین بار رئال مادرید تحت رهبری لورنزو سانز موفق به جذب ساویو، زی روبرتو و کریستین پانوچی شدند. قوهای سپید دیگر تا سال ۲۰۰۴ در این بازار فعالیتی نداشتند تا اینکه در آن مقطع توماس گراوسن دانمارکی را جذب کردند که بیشتر از آنکه عملکردش در اذهان مانده باشد، شخصیت او در یاد هواداران باقی مانده است.
در سال ۲۰۰۶ و در کنار گاگو، مارسلو و ایگواین، رئال مادرید بازیکنانی چون کاسانو و سیسینیو را نیز به خدمت گرفت که این ۲ قادر به برآورده کردن انتظارات نبودند.
در سالهای بعد، جولیان فابرت تنها ۵۴ دقیقه برای این تیم به میدان رفت و لوکاس سیلوا، آخرین خرید زمستانی رئال مادرید در حال حاضر در کروزیرو در تلاش برای بیشتر بازی کردن است.
ارسال نظر