۶۵۶۹۱۵
۱ نظر
۵۰۰۰
۱ نظر
۵۰۰۰
پ

والورده: سلتاویگو را جدی می گیریم

سرمربی بارسلونا تاکید کرد: در بازی برگشت برابر سلتاویگو این تیم را دست کم نخواهد گرفت.

خبرگزاری ایسنا: سرمربی بارسلونا تاکید کرد: در بازی برگشت برابر سلتاویگو این تیم را دست کم نخواهد گرفت.

بارسلونا دیشب (پنجشنبه) در جام حذفی ‌اسپانیا موسوم به کوپا دل ری به مصاف سلتاویگو رفت که این بازی در دیدار رفت با تساوی دو بر دو به پایان رسید و برنده ای نداشت.

ارنستو والورده بعد از پایان بازی گفت‌: ما از کیفیت سلتاویگو آگاه بودیم. آنها در لالیگا برابر ما کیفیت‌شان را به نمایش گذاشتند و دیدید که بازی خوبی هم در این جام ارائه دادند. هر چیزی در بازی برگشت امکان پذیر است و ما برای یک ۹۰ ‌دقیقه حساس دیگر آماده خواهیم شد.

بارسلونا در بازی شب گذشته نفراتی همچون لیونل مسی، آندرس اینیستا، لوییس سوارس و جودی آلبا را بازی نداد.

سرمربی بارسلونا در پایان صحبت‌های خود همچنین، ‌اضافه کرد: می خواستم به یکسری از بازیکنان استراحت بدهم، ولی ترکیب خوبی را به زمین فرستادیم. من از نمایش بازیکنانم راضی هستم. آنها توانستند کمک خیلی خوبی به ما کنند. بازیکنانی همچون آرناییس که در تیم دوم بارسلونا عضویت دارد در این بازی از فرصت خوبش استفاده کرد. باید تلاش کنیم خودمان را برای بازی برگشت آماده کنیم. قطعا حریف را در بازی برگشت جدی خواهیم گرفت و به هیچ وجه آنها را دست کم نخواهیم گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد بدری سردهائی

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج