۶۵۲۴۰۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

گتوزو: داربی جام حذفی مثل فینال جام جهانی است

سرمربی میلان اعتراف کرد که تیمش از نظر روحی در شرایط خوبی به سر نمی برد و به پیروزی در داربی نیاز دارد.

ایسنا: ‌به نقل از مدیاست، میلان بحران زده در یک چهارم نهایی جام حذفی ایتالیا باید به مصاف اینتر برود.

جنارو گتوزو درباره این دیدار حساس، گفت‌: داربی متفاوت با هر دیدار دیگری است. در چنین بازی فوتبال زیبا مهم نیست ،‌ بلکه تنها باید تیم برنده شود. اگر می‌خواهیم به پیروزی برسیم باید همه بازیکنان نهایت تلاش خود را به کار گیرند. از نظر من برگزاری داربی در جام حذفی مثل فینال جام جهانی است.

او ادامه‌ داد: پیروزی در دیدار برابر اینتر می‌تواند شرایط روحی ما را به کلی تغییر دهد و در ادامه‌ لیگ نتایج بهتری به دست آوریم. اینتر تیم بسیار خوبی است. آنها بازیکنان بزرگی در اختیار دارند. ایکاردی در چند بازی اخیر گلزنی نکرده است و سخت به دنبال باز کردن دروازه‌ ما است.

گتوزو در پایان سخنان خود درباره شرایط تیمش،گفت‌: کسب نتایج ضعیف باعث شده تا از نظر روحی در شرایط خوبی قرار نداشته باشیم. طبیعی است که تیم زیر فشار باشد. اگر می‌خواهیم از نظر روحی شرایط خود را بهتر کنیم باید در این دیدار حساس بدون اشتباه ظاهر شویم و به پیروزی برسیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج