۴ سال پیش، آمریکا مقابل پرتغال نشان داد میتوان از گروهی مشابه گروه فعلی ایران صعود کرد.
وبسایت نود: قرار گرفتن در گروه اسپانیا، پرتغال و مراکش قرعهای ناامید کننده برای تیم ملی بود. به نظر میرسد ایران، این بار هم شانس چندانی برای صعود نداشته باشد اما ۴ سال قبل، آمریکا در شرایطی مشابه با ایران نشان داد میتوان با انتخاب یک مسیر درست، به این هدف رسید.
آمریکا ۴ سال قبل با آلمان، پرتغال و غنا همگروه بود. به نظر میرسید بدشانسی، پرونده رویاهای تیم کلینزمن را بسته باشد اما ترتیب خوب مسابقات که این بار نصیب ایران هم شده، آنها را امیدوار نگه داشت و در نهایت، توانستند به عنوان تیم دوم گروه صعود کنند. آمریکا بازی اول، غنا ضعیفترین تیم گروه را شکست داد. بازی دوم، با پرتغال مساوی کرد و بازی سوم مثل دیگر تیمهای گروه از آلمان شکست خورد. راز موفقیت آمریکا، این بود که مقابل آلمان هم با تاکتیکی دفاعی، کم گل خورد و با تفاضل گل بهتر نسبت به پرتغال صعود کرد.
شاید تنها شانس صعود ایران، الگو برداری از مسیر ۴ سال قبل آمریکا باشد. شکست مراکش در بازی اول و برد اسپانیا مقابل پرتغال، ایران را برای صعود امیدوار نگه میدارد. بازی دوم، حتی شکست مقابل اسپانیا با اختلاف گل کم، امیدهای ایران را از بین نمیبرد. هفته آخر هم ایران و پرتغال روبروی هم قرار میگیرند و در صورتی که تیم ملی تفاضل گل بهتری از پرتغال داشته باشد، شانس این را خواهد داشت که با یک مساوی هم به دور بعد برود. مسیری سخت و احتمالی کم، که میتواند تنها راه نجات تیم ملی در گروه مرگ باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
ایرانی میتونه
ثابت شده
آزموده را آزمودن خطاست