۶۳۷۷۹۰
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

نقطه اشتراک عربستان و انگلیس در جام جهانی

در آستانه قرعه کشی جام جهانی، آمار و ارقام جالبی درباره تیم های مختلف منتشر شده است.

ورزش سه: تنها سه روز دیگر به برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه باقی مانده است. در این روزهای حساس حتی حواشی و آمار تیم های مختلف نیز وارد فاز جدیدی شده است و اعداد و ارقام جالب توجهی از منابع مختلف در حال انتشار است.

یکی از مسائل آماری جالب، مربوط به تعداد لژیونرهای تیم های راه یافته به جام جهانی است. در بین ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی سال آتی میلادی، طبق آماری که منتشر شده، تیم های ملی کرواسی، سوئد و ایسلند، هیچ بازیکنی در فوتبال کشورشان ندارند و تمامی نفرات دعوت شده از سوی سرمربیان این تیم ها لژیونر هستند. پس از این سه تیم اروپایی، سنگال با ۹۷ درصد و صربستان و بلژیک با ۹۲.۳ درصد لژیونر، در رده های بعدی قرار گرفته اند.

تیم ملی کشورمان در این رده بندی، در یکی از جایگاه های انتهایی قرار دارد. در بین ملی پوشان تیم ایران، ۴۲.۴ درصد از بازیکنان لژیونر هستند که تنها ۷کشور با تعداد لژیونر کمتر از تیم ما در جام جهانی حضور خواهند داشت.

اما نکته جالبی که در انتهای این فهرست به چشم می خورد، حضور دو کشور عربستان و انگلیس است. این ۲ تیم، در لیست نفرات خود هیچ بازیکن لژیونری ندارند و از این حیث با اشتراکی جالب، دقیقا نقطه ی مقابل تیم های سوئد و کرواسی و ایسلند به شمار می آیند.

در بین تیم های صاحب نام، آلمان با ۳۲.۴ و اسپانیا با ۳۵.۳ درصد لژیونر به همراه انگلیس، پایین تر از ایران قرار دارند. همچنین در هر کدام از تیم های ملی فرانسه ۶۶.۷ ، برزیل ۸۰ و آرژانتین ۸۴.۱ درصد از بازیکنان در لیگ های خارجی شاغل هستند.

در قاره آسیا به جز عربستان که هیچ لژیونری ندارد، بقیه کشورها از ایران بالاتر هستند. ژاپنی ها ۴۷.۴ درصد از بازیکنانشان در لیگ های خارجی توپ می زنند. همچنین تیم ملی کره از ۵۸.۷ درصد بازیکن لژیونر در ترکیب خود بهره می برد. در میان تیم های آسیایی، حضور ۸۱.۱ درصد لژیونر در تیم ملی استرالیا بسیار جالب به نظر می آید؛ عددی که بالاتر از لژیونرهای کشوری همچون برزیل است.

با وجود این آمار خوب استرالیا و تا حدودی کره جنوبی، در بین قاره های مختلف باز هم قاره آسیا دارای کمترین میانگین لژیونر است. این قاره تنها قاره ای است که بیش از نیمی از بازیکنان تیم های آن، در کشورهای خودشان توپ می زنند. آمار صفر درصد لژیونر تیم ملی عربستان در میانگین ۵ کشور آسیایی تاثیر زیادی گذاشته و درصد لژیونرهای ایران هم پایین تر از میانگین ۴۷.۶ درصدی آسیا است.

در بین سایر قاره ها، آمریکای جنوبی با ۷۸.۷ درصد بازیکن لژیونر، از این حیث در رتبه ی اول قرار دارد و آفریقا و اروپا هم دوم و سوم هستند.

همچنین در مجموع، ۶۴.۶ درصد از بازیکنان ۳۲ تیم راه یافته به جام جهانی در لیگ های خارجی توپ می زنند.
نقطه اشتراک عربستان و انگلیس در جام جهانی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج