۶۳۱۱۵۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

حضور برانکو روی نیمکت کرواسی منتفی شد

زلاتکو دالیچ سرمربی تیم ملی کرواسی قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال این کشور تمدید کرد.

خبرآنلاین: تیم ملی فوتبال کرواسی پس از اینکه صعودش به جام جهانی به اما و اگر افتاده بود با تغییر سرمربی خود توانست در مرحله پلی آف جام جهانی مقابل یونان و در مجموع ۴-۱ به برتری دست پیدا کند و مسافر روسیه شود.
زلاتکو دالیچ که به تازگی سرمربی کرواسی شده توانست به بهترین شکل ممکن عمل کند و این تیم راهی جام جهانی کند.این درحالی است که قبل از اینکه او سرمربی کرواسی شود به عنوان یکی از گزینه های سرمربی استقلال تهران معرفی شده بود.
پس از اینکه کرواسی تحت هدایت دالیچ به جام جهانی رسید گزینه هایی احتمالی برای جایگزینی او در جام جهانی مطرح شدند؛ گزینه هایی مانند آنچلوتی سرمربی سابق بایرن مونیخ و همچنین برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات حال حاضر پرسپولیس. حتی این اواخر برانکو چند بار هم مجبور شد درباره احتمال حضورش در کرواسی صحبت کند. اما هیچکدام از این اتفاقات رخ نداد و در نهایت فدراسیون کرواسی با دالیچ به دلیل موفقیتی که به دست آورده بود تمدید کرد تا این مربی در جام جهانی روسیه روی نیمکت کرواسی بنشیند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج