۱۱ دليل ناكامی بارسا در خريد ستارهها
داستان نقلوانتقالات تابستانی در باشگاه بارسلونا عجیب تمام شد.
متافوتبال: بازار نقل و انتقالات تابستانی در اسپانیا به پایان رسید و با ناکامی بزرگی برای بارسلونا همراه بود. مدیران این تیم موفق نشدند که دومین ستاره بزرگ را به تیمشان بیاورند و این درحالی بود که روبرت فرناندس، مدیر ورزشی بارسا در هفته گذشته وعده داده بود که در روزهای پایانی یک یا ۲ بازیکن جدید به تیم ملحق میشوند. ولی در نهایت این اتفاق نیفتاد. سران لیورپول سرسختانه مانع از انتقال کوتینیو به بارسا شدند و پاریسنژرمن، دیماریا را به تیم کاتالان نداد و یووه حتی پیشنهاد بارساییها برای دیبالا را بررسی هم نکرد.
جدایی نیمار در بازار تابستان ضربه سختی به بارسا وارد کرد و ناکامی آنها در خرید مهرهای دیگر به جز دمبله حالا سوژه تحلیلگران فوتبال شده است. در این مطلب ۱۱ دلیل ناکامی بارسا در بازار تابستانی را بررسی میکنیم.
۱- ضربه جدایی نیمار
جدایی نیمار از بارسا، نشانه عملکرد ضعیف سران باشگاه بود. تا آخرین روز، کسی متوجه جدایی قطعی نیمار نشده بود. البته بازیکنان بارسا در جریان بودند ولی به مدیران تیم چیزی نگفتند. مدیران وقتی متوجه شدند که برای واکنش نشان دادن، دیگر دیر شده بود و راه برگشتی نبود. آنها حتی نتوانستند برای ۲۲۲میلیون یوروی عایدی از فروش نیمار، برنامهریزی خاصی انجام دهند. همه باشگاهها با اطلاع از پولی که به حساب بارسلونا واریز شده بود، قیمت ستارههای مد نظر تیم کاتالان را بالا بردند. مدیران بارسا در خرید پائولینیو نتوانستند حتی یک یورو هم تخفیف بگیرند و برای خرید دمبله هم رقمی نجومی را پرداخت کردند؛ بازیکنی که فصل گذشته با ۱۵ میلیون یورو به دورتموند پیوسته بود.
۲- داستان طنز وراتی
او هدف اصلی بارساییها در بازار بود؛ بازیکن میانی با DNA بارسا؛ در طول تعطیلات وراتی به مدیران تیمش گفت که قصد جدایی دارد ولی سران پیاسجی حاضر نشدند بر سر میز مذاکره بنشینند. بارتومئو شخصاً سکان مذاکره را به دست گرفت. وقتی مقامات پیاسجی از این شو خسته شدند، وراتی را مجبور کردند تا مدیربرنامههایش را عوض کند. با انتصاب رایولا به عنوان مدیربرنامههای وراتی، مشکل حل شد و دیگر صحبتی از انتقال به بارسا مطرح نشد.
۳- لیورپول بیتفاوت
تلاش برای خرید کوتینیو هم تبدیل به یک شو شد. مدیران بارسا باور داشتند که مقامات لیورپول دیر یا زود سر میز مذاکره مینشینند و پیشنهادشان را وسوسهکننده میدانستند؛ پیشنهادی ۱۵۰ میلیون یورویی که رقمی بالاتر از ارزش واقعی کوتینیو است. ولی ازیکسو دیوانگی بازار تابستانی و از سوی دیگر بیقراری بارساییها، کار را سخت کرد. آنها از کوتینیو خواستند تا یاغیگری کند؛ تظاهر به مصدومیت برای بازی نکردن برای لیورپول و فشار آوردن به مقامات باشگاه انگلیسی نتیجه نداد. سران لیورپول مثل مقامات پیاسجی حتی جواب تلفن بارساییها را هم ندادند و راضی به مذاکره نشدند. بارساییها تا آخرین دقیقه بازار معتقدند بودند که میتوانند کوتینیو را بخرند و منتظر معجزه بودند ولی نشد که نشد.
۴- ماجرای مضحک سری
این داستان خیلیها را یاد اقدامات مضحک نونیس وگاسپارت، مدیران اسبق بارسا انداخت. وقتی که یکی در هتلی دربارسلونا با کوپکه آلمانی توافق کرده بود و دیگری با ویتور بایا در حال مذاکره بود. مسئولان بارسا با سری به توافق رسیدند و برای قطعی کردن خرید، نمایندهای را عازم نیس فرانسه کردند اما یک شب قبل پشیمان شدند و جلسه را به هم زدند. گویا بندی در قرارداد او در مورد فسخ قراردادش بود که در آن زمان تازه متوجهاش شده بودند و وقتی نیس رقم بیشتری درخواست کرد، بارساییها نپذیرفتند.
۵- بیرین؛ بله ولی نه
بارساییها از بیرین خواستند تا یاغیگری کند و با ونگر صحبت کرده و به او بگوید که میخواهد برود؛ ونگر به این ماجرا اهمیتی نداد و به بیرین یادآوری کرد که چند ماه قبل، قراردادش را تمدید کرده. بعد برنامههای مدیران بارسا تغییر کرد وگفتند که دیگر بییرین را نمیخواهند. چراکه فلسفه جدید باشگاه این شد که بازیکنانی که در نوجوانی تیم را ترک کردهاند، به نوکمپ برنگرانند!
۶-ناگهان پپ سگورا
چند روز بعد از شروع بازار، بارتومئو، پپ سگورا را به عنوان مدیر ورزشی تیم به جای روبرت فرناندس برگزید. کادر مدیریتی تیم دستخوش تغییراتی شد و کلی حرفوحدیث پیش آمد.
۷-اشتباه در مورد سبایوس
مدیران بارسا هرگز دنبال سبایوس نبودند. ولی وقتی فهمیدند که تئو درآستانه پیوستن به رئال است، ناگهان واکنش نشان داده و وارد روند انتقال سبایوس به رئال شدند تا کار آنها را خراب کنند اما در نهایت سبایوس، به رئال رفت.
۸- سیرک بر سر دیماریا
وقتی نیمار به پاریس رفت، پرونده تلاش برای خرید دیماریا بازشد. سران پیاسجی برای رعایت فیرپلی مالی یوفا، به فروش بازیکن نیاز داشتند. بارساییها چندین بار برای جذب دیماریا تلاش کردند ولی موفق نبودند؛ وقتی پرونده به نظر بسته شده میرسیدو درپی پاسخ منفی لیورپول برای فروش کوتینیو، بارسا دوباره به سراغ دیماریا رفت و تا آخرین لحظه تلاش کرد که ناکام ماند.
۹- دیبالا و عدم قطعیت
سران بارسا او را جانشین مسی میدانند. با جدایی نیمار، مدیران تیم به دنبال بازیکنانی شبیه او بودند و به همین خاطر سراغ دیبالا، کوتینیو و دیماریا رفتند. بعد از ناکامیهای اخیر، ناامیدانه و عجلهای روز چهارشنبه به سران یووه زنگ زدند تا ببینند که آیا شانسی برای خرید دیبالا دارند؟و منطقاً پاسخ منفی بود. دلیلش هم روشن است؛ دیبالا ستاره آیندهدار یووه است و نمیتوان دو روز قبل از پایان مهلت بازار او را خرید!
۱۰-وضعیت نامشخص آندره گومس
او فصل گذشته نتوانست توقعات را برآورده کند وحتی بارها با سوتهای انتقادی هواداران روبهرو شد. با تمام اینها، مدیران باشگاه، اعلام کردند که او فروشی نیست و شانس دیگری به او دادند و حتی چندین پیشنهاد ۴۰ میلیون یورویی برای او را رد کردند. بعید است که والورده هم از فوتبال او راضی باشد. در روزهای پایانی مدیران تیم با دستپاچگی به ژرژمندس، مدیربرنامههای گومز زنگ زدند تا برایش تیم جدیدی بیابد ولی پیشنهاد جذابی در کار نبود. نتیجه نهایی این شد که گومز دربارسا ماند.
۱۱- نه حتی یک یورو برای توران
مدیران بارسا مدیریتی برای فروش بازیکنانشان ندارند. مثال خوب دراین زمینه آردا توران است که زمستان پیشنهادی ۵۰ میلیون یورویی از چین داشت که بارساییها آن را رد کردند و حالا نه در تیم جایی برای او دارند و نه تیمی به دنبالش است. همین شد که ژرمی متئو هم مجانی به پرتغال نقل مکان کرد.
ارسال نظر