۵۳۳۵۲۵
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

بحران در باشگاه پرطرفدار تبریز بالا گرفت

درگیری شدید میدیریتی در باشگاه تراکتورسازی تبریز،‌ آینده این تیم را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

خبرگزاری میزان: اواخر فصل گذشته بود که خبرهایی درباره احتمال واگذاری باشگاه تراکتورسازی به بخش خصوصی در رسانه‌ها منتشر شد اما در نهایت مسئولان باشگاه تصمیم گرفتند به تیم‌داری خود مثل سال‌های اخیر ادامه بدهند.

در آن مقطع اعضای هیئت مدیره جلسه‌ای برگزار کردند و قرار شد سعید عباسی به عنوان مدیرعامل به کار خود ادامه بدهد اما اتفاقاتی در پشت پرده رخ داد که باعث شد به فاصله دو روز او از سمت خود کناره‌گیری کند! به این ترتیب مصطفی آجورلو که در انتخابات فدراسیون فوتبال برای رسیدن به صندلی ریاست نتوانسته بود از مجمع رأی اعتماد بگیرد و شکستی تلخ خورده بود، به یک‌باره به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه تراکتورسازی انتخاب و معرفی شد.

به دنبال این تغییر غیر منتظره حتی دارا غزنوی که سالیان سال در هیئت مدیره این باشگاه محبوب حضور داشت هم بعد از چند سال از سمت خود کنار رفت تا تراکتورسازی در آستانه لیگ برتر شانزدهم تغییرات مدیریتی زیادی داشه باشد.

با نشستن آجورلو روی صندلی مدیرعاملی همه فکر می‌کردند که این باشگاه با آرامش راه خود را برای رسیدن به عنوان قهرمانی لیگ شروع خواهد کرد اما تنها دو هفته زمان کافی بود که اختلاف نظر بین هیئت مدیره و مدیرعامل برای همه عیان شود.

داستان آغاز درگیری‌ها از این قرار بود که مدیرعامل جدید در همان مدت کوتاه حضور خود توانسته بود با نظر مستقیم امیر قلعه‌نویی، بازیکنان محبوبی چون لوسیانو ادینیو، محمد ابراهیمی و کرار جاسم را به تیم برگرداند. او حتی محسن بنگر و محمد نوری را به خدمت گرفت و یک تیم قدرتمند برای حضور در لیگ برتر بست که از همان ابتدای لیگ نشان داد هدفی جز قهرمانی ندارد.

مصطفی آجورلو شاید در ظاهر تیم خوبی برای قلعه‌نویی و هواداران بسته بود اما نکته قابل تأمل قضیه اینجا بود که تمام این اقدامات و تصمیمات بدون هماهنگی و مجوز هیئت مدیره باشگاه صورت گرفت. در واقع از همان روز اول که آجورلو اداره باشگاه را به دست گرفت، هیئت مدیره را از تمام تصمیم‌ها و سیاست گذاری‌های باشگاه کنار گذاشت و تا به امروز که فصل با تلخی بسیار برای سرخپوشان تبریزی به پایان رسیده و آنها آماده بستن تیم فصل بعد هستند، حتی یک جلسه هیئت مدیره هم برگزار نشده است. این در حالی است که طبق قوانین و آیین‌نامه‌ها، مدیرعامل از طرف هیئت مدیره در یک باشگاه منصوب می‌شود تا مجری سیاست‌ها و مصوبات هیئت مدیره باشد.

مدیرعامل تراکتورسازی هیچ‌وقت درباره اینکه چرا جلسه هیئت مدیره باشگاه را در یک سال گذشته برگزار نکرده توضیح شفافی ارائه نداده است اما نکته اساسی اینجاست که اعضای هیئت مدیره به نادیده گرفتن شدن توسط مدیرعامل چندین بار اعتراض کردند و وقتی به نتیجه نرسیدند از سمت خود استعفا دادند که این استعفا مورد موافقت قرار نگرفت.

به هر حال تمام قراردادهای مالی بازیکنان و مربیان و عوامل باشگاه، همه قراردادهای تجاری منعقد شده برای درآمدزایی باشگاه، گزارش حسابرسی و بازرسی مالی سالانه و ... دیگر باید به تصویب هیئت مدیره می‌رسید که هیچ‌کدام از این اتفاقات توسط مدیریت تک‌نفره باشگاه اجرایی نشده است.

ماجرای بی‌توجهی مدیران باشگاه به نامه‌های فیفا برای پرداخت طلب بازیکنان خارجی هم که باعث شد آنها از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شوند، جنجال‌های مدیریتی را به اوج خود رساند و از آن روز به بعد مصاحبه‌های اعضای هیئت مدیره علیه آجورلو هم شروع شده است. این اتفاق عملا باعث شد تیم امیر قلعه‌نویی از کورس قهرمانی مقابل پرسپولیس و استقلال عقب بماند. با اینکه به فینال جام حذفی هم رسیده بودند اما دراین بازی هم جام را به نفت تهران بحران‌زده اهدا کردند.

این روز‌ها مدیرعامل تراکتورسازی تلاش می‌کند تا با همان شیوه گذشته سرمربی جدید تیم را انتخاب کند. از آنجایی که این تیم اجازه جذب بازیکن جدید ندارد آنها فعلا فقط می‌توانند قرارداد ستاره‌های فعلی خود را تمدید کنند. البته در انتخاب سرمربی تیم این روز‌ها جنجال‌های زیادی به وجود آمده است. دو روز قبل خبر سرمربیگری جواد نکونام در این تیم تبریزی منتشر شد ولی روز گذشته (سه‌شنبه) خبر آمد که عبدالله ویسی و حسین فرکی هم جزو گزینه‌های باشگاه قرار گرفته‌اند.

با این وجود نکته قابل تامل اینجاست که حالا هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی در تلاش است تا اختیارات از دست رفته خود را با مقابله با مصطفی آجورلو پس بگیرد.

سعید عباسی، عضو هیئت مدیره باشگاه در ماه‌های اخیر مصاحبه‌های تندی علیه مدیریت آجورلو و تخلفات صورت گرفته انجام داده است. اعضای هیئت مدیره به صراحت اعلام کرده‌اند اگر با استعفای آنها موافقت نشده پس باید تکلیف‌شان روشن شود چرا که این هیئت مدیره است که به مدیریت باشگاه قدرت اجرایی و تصمیم‌گیری می‌دهد. هیئت مدیره حتی اعلام کرده اگر قرار باشد به کار خود ادامه بدهند با ادامه فعالیت مصطفی آجورلو در این باشگاه مخالف هستند چون مسائل مالی باشگاه هم به هیچ عنوان شفاف نیست. آنها خواهان ورود مسئولان در جهت رسیدگی به بحران به وجود آمده هستند.

شنیده‌ها از تبریز حکایت از این مسئله دارد که تلاش‌هایی برای واگذاری تراکتورسازی به یک ارگان انجام شده است. به هر حال متولی باشگاه در دو سال گذشته همان‌طور که اعلام کرده بود یک ریال هم به باشگاه کمک مالی نداشته و دیگر قصد ندارد دخالتی در تیم‌داری در لیگ برتر داشته باشد. به همین دلیل باید به زودی تکلیف مدیریت باشگاه روشن شود.

اعضای هیئت مدیره باشگاه تراکتورسازی اما در تازه‌ترین تصمیم خود بنا دارند با تمام تصمیم‌هایی که از طرف آجورلو برای ثبت قرارداد مربی یا قراردادهای مالی گرفته می‌شود مخالفت کنند.

با این توضیحات به خوبی مشخص می‌شود که بحران مدیریتی در تراکتورسازی، تیم ریشه‌دار و محبوب تبریز به اوج خود رسیده است. قانون تجارت می‌گوید تا چیزی به تصویب هیئت مدیره نرسد، قانونی نیست و اعضای معترض هیئت مدیره در شرایط کنونی روی همین بند قانونی دست گذاشته‌اند و از بروز تخلفات مختلف در اداره باشگاه حرف می‌زنند.

به نظر می‌رسد با فضای به وجود آمده، در‌ آینده‌ای نزدیک باید شاهد ورود ستاد کل نیروهای مسلح و حتی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به درگیری‌های شدیدی باشیم که معلوم نیست به کجا ختم خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج