یک میلیارد در جیب استقلال و پرسپولیس
باشگاه استقلال روز گذشته در ورزشگاه آزادی تهران در شرایطی میزبان الاهلی امارات بود که طبق قانون کنفدراسیون فوتبال آسیا، بلیتفروشی این مسابقه برخلاف بازیهای لیگ برتر که در اختیار شرکت طرف قرارداد سازمان لیگ است، برعهده خود استقلالیها بود.
درآمد یکمیلیاردی
طبق قوانین ١٠درصد مبلغ بلیتفروشی به AFC و ٥درصد هم به فدراسیون فوتبال تعلق میگیرد و مابقی درآمد حاصله متعلق به باشگاه استقلال خواهد بود. البته استقلالیها هزینههایی هم برای اجازه زمین و برقراری امنیت مسابقه از این درآمد انجام میدهند. جالب اینجاست استقلال هم تصمیم گرفت در این بازی خانگی مثل پرسپولیسیها در بازی با الریان قطر، قیمت بلیت را افزایش دهد و بلیت جایگاه را ٣٥هزار تومان، روبهروی جایگاه را ٢٥هزار تومان و جایگاههای پشت دروازه را ١٥هزار تومان به فروش برساند. ماجرایی که با انتقاد و ناراحتی هواداران همراه شد و اکثریت آنها تمایل داشتند به طبقه دوم بروند که از قبل اعلام شده بود بلیت آن یکهزار تومان خواهد بود. در چنین بازیهایی با در نظر گرفتن میانگین ١٥هزار تومان قیمت بلیت، اگر ٧٠هزار تماشاگر به استادیوم بروند، چیزی حدود یکمیلیارد و٥٠میلیون تومان درآمدزایی خواهد شد.
تمرین میزبانی
بازیهای آسیایی امسال یک تمرین برای این است که از سال بعد سرخابیها و دیگر تیمهای پرهوادار، خودشان کل مسئولیت میزبانیشان بهویژه بلیتفروشی را برعهده بگیرند. بدانند چقدر میخواهند روی بلیت قیمت بگذارند و با چه ترتیبی میخواهند بلیتها را بفروشند. از حدود ٤سال قبل گروهی با وارد کردن دستگاههای فروش بلیت اینترنتی با هزینهای سنگین، تیمهای لیگ برتری را بدهکار کردند تا شاید بتوانند روندی نوین ایجاد کنند. در همان ابتدا این تیمها ٢میلیارد تومان بدهکار شدند و به ازای هر بلیتفروشی اینترنتی تا ٣٠درصد رقم به حساب این شرکت پرداخت میشد. روندی که یکبار در رسانهها موج منفی شدیدی علیه آن راه افتاد و مسئولان را به سر دادن این شعار که از سال بعد بلیتفروشی را به باشگاهها واگذار میکنند، مجبور کرد.
نظر کاربران
پرسپولیس و استقلال توی لیگ هم بازی های پرتماشاگر کم نداشتند چه دلیلی هست که اجازه نمی دن درامد حاصله مال خود این تیم ها باشه؟ حق پخش که ندارن حق تماشاگر هم نباید داشته باشن؟