سرمربی ایتالیایی چلسی اعتقاد دارد تیمش شایسته نتیجه بهتری مقابل کریستال پالاس بوده است.
وبسایت نود: سرمربی ایتالیایی چلسی اعتقاد دارد تیمش شایسته نتیجه بهتری مقابل کریستال پالاس بوده است.
آنتونیو کونته پس از شکست ۱-۲ چلسی مقابل کریستال پالاس که باعث شد فاصله در صدر جدول به ۷ امتیاز کاهش یابد ضمن تاکید بر اینکه شاگردانش از اشتباهات شان درس می گیرند عنوان کرد چلسی شایسته نتیجه بهتری در این بازی بوده است.
کونته پس از بازی به شبکه BBC Sport گفت:
این فوتبال است و باید شکست را قبول کنیم. این نتیجه برای شما رسانه ها خوب است چون رقابت را جذاب تر می کند اما بارها گفته بودم که لیگ تمام نشده است. در این بازی حداقل شایسته کسب تساوی بودیم. موقعیت های زیادی خلق کردیم و کنترل بازی را در دست داشتیم. شکست مایه تاسف است اما امروز روز ما نبود.
در دقیقه ۵ گل زدیم اما در فاصله ای بسیار کم دو گل دریافت کردیم. زمانی که اینگونه دروازه تان باز می شود باید شرایط را درک کنید و متوجه اشتباهات خود شوید. در بازی های لیگ انگلیس وقوع هر اتفاقی ممکن است. این لیگ بسیار قوی است. کریستال پالاس نشان داد که تیم خوبی است. حالا باید به بازی بعدی فکر کنیم. از کسب پیروزی در این بازی خوشحال می شدیم اما حالا مهم است که روی بازی با منچسترسیتی تمرکز کنیم. همه بازی های پیشرو دشوار هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر