دروازهبان سپاهان گفت: با پیروزی مقابل ذوبآهن توانستیم هواداران را شاد کنیم و به کسب سهمیه آسیایی امیدوار شدیم.
خبرگزاری فارس: دروازهبان سپاهان گفت: با پیروزی مقابل ذوبآهن توانستیم هواداران را شاد کنیم و به کسب سهمیه آسیایی امیدوار شدیم.
مهدی امینی پس از برتری 2 بر یک سپاهان مقابل ذوبآهن اظهار داشت: بعد از ناکامیهایی که داشتیم خوشبختانه توانستیم این بازی را ببریم و دل هواداران را شاد کنیم و به آنها امید بدهیم که سهمیه آسیایی بگیریم.
وی ادامه داد: با این برد امیدوار شدیم چون با تیم چهارم جدول یعنی ذوبآهن تنها ۲ امتیاز فاصله داریم.
دروازهبان سپاهان در مورد اینکه نخستین حضورش در دربی اصفهان بود، گفت: همین که در اولین دربی ما توانستیم به پیروزی برسیم، جای خوشحالی دارد. حیف شد که نتوانستم کلین شیت کنم و اگر این اتفاق میافتاد خیلی خوشحالتر میشدم. در 9 بازی که انجام دادم در 8 بازی از روی نقطه پنالتی گل خوردهام و امروز هم همین اتفاق افتاد.
امینی در مورد اینکه مقابل ماشینسازی احساساتی شده بود،گفت: من از ۱۱ سالگی در این تیم بودم و وقتی مقابل تیم انتهای جدولی ۳ گل میخوریم اعصابمان به هم میخورد و نتوانستم خودم را کنترل کنم وگریهام گرفت.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر