همه قربانیان کم اهمیت شمردن جایگاه مسی
برکناری مدیر روابط عمومی باشگاه بارسلونا به دلیل اظهاراتش درباره لیونل مسی، یک بار دیگر اهمیت این بازیکن آرژانتینی برای آبیواناریها را به اثبات رساند.
خبرگزاری تسنیم: اخراج پره گراتاکوس به دلیل جملهای که درباره لیونل مسی گفت، یک موضوع را بار دیگر به اثبات رساند: با مسی نه تنها نباید بازی کرد بلکه نمیتوان شوخی هم داشت. کافی است که نگاهی به تاریخچه باشگاه بارسلونا داشته باشید تا متوجه این واقعیت شوید که در باشگاه بارسلونا اگر بخواهید درباره لیونل مسی اظهار نظری شخصی خلاف آنچه که عامه مردم و اهالی دنیای فوتبال میگویند داشته باشید، محکوم به مجازات شدن هستید، خواه در قالب اخراج از باشگاه و خواه به شکل تحت فشار گرفتن برای ترک باشگاه. این همان سرنوشتی است که قبل از گاراتاکوس، دو تن دیگر از مدیران باشگاه بارسلونا نیز داشتند.
اولین مدیر باشگاه بارسلونا که تاوان اظهارنظری نه چندان مثبت درباره لئو مسی را داد خاویر فائوس بود که در آخرین روزهای سال ۲۰۱۳ برکنار شد. مدیر مالی باشگاه بارسلونا، آن سال گفت که نمیتواند دلیل اصرار باشگاه برای تمدید دوباره قرارداد لیونل مسی را در حالی که این قرارداد سال قبل تمدید شده است، درک کند. او آن سال به رادیو کاتالونیا گفت: «نمیدانم که چرا ما دوباره باید قرارداد مسی را تمدید کنیم. لازم نیست که ما هر ۶ ماه قرارداد مسی را تمدید کنیم. قرارداد آقای مسی به تازگی تمدید شده است.» مسی خیلی زود به حرفهای فائوس واکنش نشان داد و گفت: «آقای فائوس کسی است که هیچ چیزی از فوتبال نمیداند و طوری میخواهد بارسلونا را مدیریت کند که انگار اینجا یک شرکت است، در حالی که اینطور نیست. بارسلونا یکی از بزرگترین تیمهای دنیا است و باید بهترین مدیران را هم داشته باشد. در ضمن تا جایی که من میدانم، نه خودم نه هیچ یک از اطرافیانم درخواست افزایش حقوق را در قرارداد جدیدم ندادهایم و فائوس هم این موضوع را به خوبی میداند.»
واکنش مسی به اظهارات فائوس کار خودش را کرد و او سال ۲۰۱۵ با وجود کسب آرای کافی برای حضور در هیئت مدیره، دیگر نخواست که جزو مدیران باشگاه بماند.
دومین قربانی اظهارنظرهای منفی درباره لئو مسی آندونی سوبیسارتا، دروازه بان پیشین آبیواناریها بود که سال ۲۰۱۵ از سمتش به عنوان مدیرورزشی باشگاه اخراج شد. سوبیسارتا یک روز پس از شکست بارسلونا در خانه رئال سوسیهداد که در آن مسی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت، برخلاف خیلیها که نیمکتنشین شدن این بازیکن آرژانیتنی را زیر سؤال بردند، گفت: من مربیانی که تصمیمات شجاعانهای میگیرند و بدون توجه به نتیجه بازی پای تصمیماتی که گرفتهاند، میایستند را دوست دارم.» اظهارات سوبیسارتا اما به مذاق خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه خوش نیامد و خیلی طول نکشید که ستاره پیشین آبیواناریها برکنار شد.
قربانی سوم نقد مسی پره گراتاوکوس بود. مدیر روابط عمومی باشگاه بارسلونا که سابقه بازی در بارسا را هم دارد، هفته پیش گفت که مسی بدون اینیستا، نیمار، پیکه و ... نمیتواند در اوج بازی کند و چند ساعت بعد تاوان حرفش را داد.
اظهارات نه چندان خوشایند درباره مسی تا کنون سه قربانی داشته است اما تصور نمیشود که ماجرا به برکناری این سه نفر ختم شود به خصوص که اسکار گرائو، مدیر اجرایی باشگاه بارسلونا هم اخیراً گفته است که موضوع تمدید قرارداد لیونل مسی نباید عملکرد تیم را تحت الشعاع قرار دهد و لازم است که با عقل سلیم و به شیوهای جنونآمیز این موضوع حل و فصل شود. اظهارات گرائو که با پاسخی قاطع از لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئهای آبیواناریها همراه بوده ممکن است برای او دردسرساز شود.
ارسال نظر