۴۵۰۴۷۳
۶ نظر
۵۰۰۰
۶ نظر
۵۰۰۰
پ

شمارش معکوس برای فروپاشی یک قهرمان

باشگاه استقلال خوزستان به دلیل وضعیت مالی که با آن دست به گریبان است اوضاع خوبی ندارد ولی گویی همه در قبال قهرمان فصل گذشته خود را به خواب زده‌اند.

خبرگزاری فارس: استقلال خوزستان بعد از رسیدن به مقام قهرمانی پانزدهمین دوره لیگ برتر این روزها با مشکلات و حواشی روبرو شده که هر لحظه ممکن است باعث از هم پاشیدن نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا شود.

استقلال خوزستان تحت مالکیت گروه ملی صنعتی اهواز قرار داشت و بعد از واگذاری این شرکت به بانک ملی و مشکلاتی که برای آن به وجود آمد از اواخر فصل قبل با مشکلات عدیده مالی روبرو شده تا جایی که بازیکنان این تیم در پایان فصل گذشته ۲۵ درصد قراردادهای خود را دریافت نکردند.

* قهرمانی و آغاز مشکلات

زنگ خطر زمانی برای استقلال خوزستان به صدا در آمد که عبدالله ویسی بعد از اینکه همراه با این تیم به مقام قهرمانی رسید برای تمدید قرارداد با این باشگاه درخواست کرد تیم را در فصل آینده، آسیایی مدیریت کنند اما بعد از چند جلسه وقتی مشکلات این تیم را دید تصمیم به جدایی گرفت و مسئولان استقلال خوزستان هم به راحتی با این مسئله کنار آمدند.

این مسئله نشان می‌دهد مشکلات استقلال خوزستان مربوط به فصل جاری نیست و از اواخر لیگ پانزدهم این تیم درگیر مسائل مالی شده اما کسب نتایج درخشان و حضور در کورس قهرمانی اجازه خودنمایی به این حواشی نداده است.

* ضعف در انتخاب اسپانسر

حضور در لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی در لیگ برتر فرصتی مناسب برای هر باشگاهی است که در جذب اسپانسر قوی عمل کند و با بستن یک قرارداد بسیار خوب بخش عمده‌ای از مشکلات مالی را به دست فراموشی بسپارد.

استقلال خوزستان در این امر بسیار ضعیف عمل کرد و نتوانست با اسپانسری به توافق برسد تا این تیم که از بانک ملی و گروه ملی بودجه‌ای نگرفته بود از طریق اسپانسر هم نتواند کسب درآمد کند.

* مشکلات مالی بلای جان تیم

استقلال خوزستان فصل را بسیار خوب شروع کرد این تیم در هفته اول مقابل تراکتورسازی در تبریز به تساوی دو بر دو رسید و مقابل استقلال پیروز شد اما بعد از گذشت چند هفته و عدم پرداخت پول به بازیکنان ‌آبی‌پوشان اهوازی در کسب نتیجه هم دچار مشکل شدند و حتی در مقطعی از فصل تصمیم به اعتصاب گرفتند. در این بین جو رفاقتی و صمیمانه‌ای که سید سیروس پورموسوی سرمربی استقلال خوزستان درون تیم به وجود آورده بود باعث شد بازیکنان را ترغیب به ادامه کار کند و به آنها قول دهد مسئولان هر چه زودتر مشکلات را حل کنند.

* گرفتن متمم جدایی

بازیکنان استقلال خوزستان در اواسط نیم فصل بار دیگر زمزمه اعتصاب سر دادند تا این بار جواد نعمتی‌نژاد مدیرعامل استقلال خوزستان که فردی در پس پرده است وارد عمل شده و در جلسه‌ای با بازیکنان حاضر شود. نعمتی‌نژاد کمتر پیش می‌آید به عنوان اولین مسئول اجرایی باشگاه در امور تیم دخالت کند و معمولا کارها توسط علی پورکیانی قائم مقام باشگاه‌ انجام می‌شود اما اینبار او در جلسه‌ای به صورت مستقیم با ۱۲ بازیکن اصلی تیم به صحبت نشست.

در این جلسه بازیکنان مشکلات خود را اعلام کردند و گفتند با ادامه این مشکلات نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند. در نهایت مدیریت به بازیکنان قول داد که تا نیم فصل مشکلات تیم را حل کند و برای اینکه حرفش ضمانتی داشته باشد متممی در اختیار بازیکنان قرار داد که بر اساس آن اگر ۵۰ درصد پول بازیکنان پرداخت نشد آنها بتوانند در نیم فصل از تیم جدا شوند.

بعد از صدور این متمم‌ها بازیکنان تصمیم گرفتند در مورد مشکلات مالی حرفی نزنند و کار خود را تا نیم فصل بدون توجه به مسائل مالی ادامه دهند. هر چند این متمم‌ها صدای اعتراض بازیکنان را برای مدتی خاموش کرد اما به نوعی باشگاه را در موضع ضعف قرار داد. بازیکنان در این شرایط حتی اگر پولی هم دریافت نمی‌کردند این فرصت را داشتند که در نیم فصل با فسخ قرارداد و رفتن به یک تیم دیگر تمامی این ضررها را جبران کنند.

* تن دادن به بازیکنان سالاری

بازیکنان استقلال خوزستان اغلب بازیکنان کم نام نشانی بودند که تا قبل از لیگ پانزدهم شاید تنها هواداران حرفه‌ای فوتبال نامشان را هرزگاهی در بین اخبار فوتبال شنیده بودند. این بازیکنان که اغلب آنها دوران جوانی و رده سنی ۲۶-۲۷ سال را پشت سر گذاشته بودند به واسطه موفقیت استقلال خوزستان توانستند اسم و رسمی برای خود پیدا کنند و حالا در شرایطی قرار گیرند که خیلی از باشگاه‌ها خواهان حضور آنها در تیمشان شوند. در این شرایط این انتظار از بازیکنان استقلال خوزستان می‌رفت که در مقابل مشکلات این تیم کمی صبورتر باشند و طوری عمل نکنند که انگار کارد به استخوانشان رسیده و راه حل دیگری ندارد. وقتی باشگاه استقلال خوزستان این مجوز را به بازیکنان می‌دهد که از این تیم در نیم فصل جدا شوند به نوعی تن به بازیکن سالاری داده و خودش را در موضع ضعف قرارداده است.

* تاراج تیم قهرمان و طمع به ستاره‌هایش

استقلال خوزستان این روزها آخرین تلاش‌های خود را برای ادامه حیات می‌کند و در مقابل هجوم باشگاه‌ها برای تاراج بازیکنانش مقاومت می‌کند.

اینکه استقلال خوزستان شرایط خوبی ندارد و ممکن است بازیکنان این تیم جدا شوند مسئله‌ عجیبی نیست اما در این بین اقدامات باشگاه‌های ایرانی جای تامل دارد که فرصت را مغتنم شمرده و از مشکلات استقلال خوزستان استفاده می‌کنند تا ستاره‌های این تیم را به تاراج ببرند. باشگاه‌های ایرانی در این شرایط به حریف خود رحم نمی‌کنند و با دیده طمع به دنبال جذب مهره‌های مختلف استقلال خوزستان هستند.

به طور مثال رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه استقلال روز گذشته در مصاحبه‌‌ای که انجام داد اعلام کرد با توجه به اینکه این تیم نماینده فوتبال ایران در آسیا است از باشگاه‌ها خواسته‌اند بازیکنانی که مدنظرشان است را به آنها بدهند که یکی از این بازیکنان رحیم زهیوی بازیکن استقلال خوزستان اولین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است.

استقلال که برای تقویت خود در لیگ قهرمانان آسیا خواهان همکاری باشگاه‌ها است و این حق را برای خود می‌بینید که برای جذب بازیکنان تیم‌های مختلف اقدام کند آیا استقلال خوزستان را نماینده فوتبال ایران نمی‌داند؟ آیا استقلال خوزستان به بهانه تقویت دیگر نماینده‌های فوتبال ایران باید متلاشی شود. آیا نتایج استقلال خوزستان آبروی فوتبال ایران نیست و فقط استقلال و پرسپولیس باید آبرو داری کنند؟

استقلال خوزستان امسال نماینده فوتبال ایران در آسیا است و باید کمتر از ۶۰ روز دیگر در لیگ قهرمانان آسیا مقابل حریفان عربستانی و اماراتی به میدان برود. اگر این تیم با همین شرایط به کار خود ادامه دهد بدون شک به زنگ تفریحی برای حریفان خود بدل می‌شود که آبروی فوتبال خوزستان و ایران را به خطر خواهد انداخت.

مسئولان خوزستانی که دائم در جلسات مختلف برای حل مشکلات استقلال خوزستان شرکت می‌کنند و در پایان با گرفتن چند عکس یادگاری قول مساعدت می‌دهند تا امروز چه قدم مثبتی برای این تیم برداشته‌اند.

* فدراسیون و سازمان لیگ

فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ هم نسبت به شرایط استقلال خوزستان بی تفاوت هستند. هنوز پاداش قهرمانی این تیم که می تواند در این مقطع مسکنی برای حل مشکلات استقلال خوزستان باشد پرداخت نشده است. مسئولان و سرمربی این تیم بارها از این موضوع گلایه کردند اما نتیجه‌ای در بر نداشته است.به هر حال این روزها که شرایط یکی از نماینده‌های فوتبال ایران بحرانی شده است فدراسیون و سازمان لیگ باید تسهیلاتی برای این تیم‌ها در نظر بگیرند تا مشکلاتشان به حداقل برسد.

مسئولان گروه ملی و بانک ملی چه می‌کنند

گروه ملی و بانک ملی در حال حاضر مسئول مستقیم این باشگاه هستند. بانک ملی با تمامی مشکلاتی که دارد در این مقطع می‌تواند حداقل با گرفتن مسئولیت اسپانسری کمی از مشکلات این باشگاه بکاهد.موفقیت استقلال خوزستان در آسیا علاوه بر اینکه باعث شادی کل ایرانی ها می‌شود می‌تواند از لحاظ تبلیغاتی هم برای این شرکت موثر باشد. به هر حال در شرایطی که همه درها به سوی باشگاه استقلال خوزستان بسته شده گروه ملی و بانک ملی هم وضعیت این تیم که نماینده فوتبال ایران است برایشان چندان مهم نیست و کاملا بی تفاوت نشان می‌دهند.

* چند روز تا فروپاشی

طبق اعلام پورموسوی او از بازیکنان قول گرفته تا روز دوشنبه با باشگاهی قراداد نبندند و برای حضور در استقلال خوزستان صبر کنند. باشگاه‌های مختلف برای جذب بازیکنان استقلال خوزستان وارد عمل شدند و این تیم در حل مشکلات خود کاملا نا توان شده و دست تسلیم بالا برده‌است. مسئولان استقلال خوزستان تنها تا روز دوشنبه فرصت دارند که مشکلاتشان را حل کنند و گرنه چوب حراج بر بازیکنان این تیم خورده و باشگاه‌های دیگر برای تقویت ضعف‌های خود با بازیکنان این تیم قرارداد می‌بندند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • امید

    انصافا نزارین تیم خوب و شایسته خوزستان اینجوری نابود بشه ممنون

  • بدون نام

    بجای اون تراکتور برود. هم ابروی ایران حفظ میشه. و هم قوی هست

  • long polis

    واقعا درست بود تحلیلتون، باید این تیم هم تقویت بشه نه تضعیف چراکه نماینده ایران تو آسیاهم هست

  • بدون نام

    خداییش اونکه گفت بجای اون تراکتور برود منظورش چی بود؟

    می خایید مشکلش حل بشه
    بازیکنای سربازی که مجانی به تراکتور هدیه می کنید بدید به این تیم

  • بدون نام

    مشکل اصلی فوتبال ما مدیریت مقطعی و گره خوردن سرنوشت تیمها به بنگاههای اقتصادی و کارخانه هاست
    مثلا یه روزی مدیران فولاد تصمیم گرفتن کمتر در فوتبال هزینه کنن خیلی راحت فولادخوزستان سقوط کرد
    همین بلا هم سر نفت تهران اومد

    همین قصه هم برای ملوان تکرار شد

    باید ساختار فوتبال ایران اصلاح شود و باشگاه به صورت مجزا شکل بگیرد و صنایع تنها اسپانسر باشند نه نهادمالک و تصمیم گیرنده

    علاوه بران باید با توجه به ظرفیت های فوتبال شرایطی به وجود بیاید که تیم ها درامد زا باشند که هم بتوانند هزینه های خودرا تامین کنند و هم بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری تشویق کنند
    مثلا در فوتبال حرفه ای وقتی یک باشگاه با جذب یک بازیکن گمنام و سرمایه گذاری بر روی او این بازیکن را تبدیل به یک ستاره می کند حداقل می تواند از فروش این بازیکن سود قابل توجهی به دست بیاورد
    حال استقلال خوزستان از فروش بازیکنانی مانند طیبی بیت سعید زهیوی و کولیبالی و خسوسی که قبلا رفته اند چه سودی به دست می اورد؟

  • بدون نام

    متاسفانه استان خوزستان در تمام سطوح مدیریتی ضعیف هست.وباشگاه داری به این سبک نمونه ای از مدیریت کلان در این استان زرخیز وغنی میباشد.هرچند که میدانم مطالب مرا این سایت سانسور میکند،ولی باید قبول کرد که دارند به این استان درهمه سطوح ظلم میکنن.استانی ولایت مدار وشهیدپرور.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج