مساله استقلال این نیست و این هست
استقلال از آغاز راهش در این فصل دچار چالشهای فنی بوده و همین چالشها استقلال را به این روزهای تیره و تار رسانده.
ایران ورزشی: استقلال از آغاز راهش در این فصل دچار چالشهای فنی بوده و همین چالشها استقلال را به این روزهای تیره و تار رسانده. حالا که دیگر جام حذفی از چنگ رفته و در لیگ نیز شانس موفقیت رنگ باخته، استقلال برای حل مسائلش بیش از آنکه به چرایی فنی نتایجش در نیم فصل اول توجه کند، به سمت کنکاش در خرده رفتارها و بگومگوهای درون تیمی رفته و میان آن مسالههای دمدستی، پی دلایل ناکامیاش میگردد.
اما گریزی از این حواشی نیست و از زاویه دیگری هم باید دید. منصوریان راهی ندارد جز اینکه برای ادامه کار در استقلال و بازگرداندن آبروی حرفهای تیمش، دوباره به اقتدار برگردد و دوباره همهکاره تیمش باشد. او در بازی با سپاهان تصمیماتی گرفت که مهمترین آنها نیمکتنشینی مهدی رحمتی و خط زدن نام بختیار رحمانی از لیست این بازی بود. این تصمیمات همزمان شد با نمایشی بهتر از استقلال در اصفهان. او کاپیتان تیمش و مهمترین خرید فصل استقلال را نخواست تا نشان دهد که هنوز سرمربی استقلال است. این بهترین تصمیم منصوریان در این بحرانهای اخیر بود. اما بعد از این چه باید کرد؟ بعد از این تصمیم، منصوریان باید چگونه رفتار کند و کدام مسیر را ادامه دهد؟ اینها پرسشهای سادهای است اما پاسخاش میتواند تاثیر عمیقی در نیم فصل دوم داشته باشد.
دیروز شایعاتی شنیده شد درباره اینکه مهدی رحمتی از استقلال میرود یا کنار گذاشته میشود. شایعه دیگری هم از پیش مطرح بود که رحمتی دنبال آوردن مربی تازهای به استقلال است. به این شایعات مهدی رحمتی پاسخ داد و در مصاحبه دیروزش گفت که با نیمکتنشینی تسلیم نمیشود. رحمتی در مصاحبه دیروزش تلاش کرده تا نشان دهد که یک بازیکن حرفهای است و فراتر از حد مسوولیتش در باشگاه مداخله نمیکند. واکنش عملی منصوریان در مقابل این اتفاقات چیست؟ اوست که باید تصمیم سختی را بیتعلل بگیرد. میخواهد با رحمتی ادامه دهد یا نه؟
مدیریت درون تیمی در چنین شرایطی برای مربیان کار سادهای نیست. آنها در این شرایط همیشه تنها هستند و باید بهترین تصمیم را بگیرند. تصمیمات اینچنینی گاهی میتواند مصلحتاندیشانه و محافظهکارانه باشد و گاه میتواند جدی و سختگیرانه باشد. مربیان در چنین روزهایی برای سرنوشت مربیگری خود تصمیم میگیرند و راه و منش مربیگری خود را انتخاب میکنند. اما توجه کنیم که حذف مهدی رحمتی الزاما به معنای اقتدار منصوریان نیست و حفظ او و بازگرداندنش به دروازه نیز الزاما به معنای بیجربزه بودن مربی مقابل یک ستاره نیست. راه های میانهای هم هست که شاید مربی در این روزهای تصمیمگیری به آنها برسد و آنها را منطقی بداند.
فارغ از مساله مهدی رحمتی در استقلال باید بدانیم که اقتدار مربی در مدیریت ستارهها خود را نشان میدهد، نه در حذف ستارهها. برداشت از این نوشته هرگز نباید این باشد که با حذف یا حفظ رحمتی موافقیم. مساله ما بررسی مساله و نگاه به چالشهای منصوریان در استقلال است. اوست که تصمیم میگیرد و اوست که به رغم تمام اشتباهاتش در استقلال و ساختن یک تیم که تازه در بازی پایانی نیم فصل به استقلال شبیه شده، بازهم سرمربی است و صاحب اختیار.
مساله استقلال موضوعات و تصمیماتی اینچنینی، هم نیست و هم هست. استقلال اگر دچار بحرانهای فنی نبود و نتایجی درخور استقلال میگرفت، امروز گرفتار این بگومگوهای دمدستی هم نمیشد.
پ
نظر کاربران
سلام اقاتصمیم منصوریان درست وبه موقع بود ولی بایدقبول کنیم سپاهان هم ان تیم خوب وچغرسالهای پیش نیست همین تیم چندتا باخت داره وهم امتیاز بااستقلاله سپاهان بااین وضعیت بازی جایگاهش توهمون کمرکش جدوله
رحمتی بهترین دروازبان ایران وآسیاست نباد رحمتی را نارحت کرد
در اینکه رحمتی دروازه بان خوبی است شکی نیست ولی رحمتی نباید پاشو فراترر از خودش بذاره رحمتی که اندازه یک دهم مجیدی ن ستاره است و ن محبوبیت اونو داره
منصوریان وهیئت مدیری استقلال بایدشهامت تصمیم گیری درباره اینده استقلال راداشته باشندو باید بپذیرندتیم نیاز به پوست اندازی اساسی دارد وبازیکنان سن بالا مثل رحمتی که خودشونو یک سروگردن بالاترازهمه حتی سرمربی میدانندوبا دخالت وتفرقه تیم رابه چالش میکشندباقدرت کنار بگذارندوبسمت جوانگرائی بروندودراین راستا ممکن است یک سال ضرربکنندولی مطمئن باشیددر اینده تیمی جوان ،دونده،قدرتمندوجنگنده خواهند داشت که همه رابه وحشت خواهند انداخت اقای منصوریان نترس ونازکسی رانکش