۴۱۸۳۸۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

پیوس: مراسم تشییع جای سلفی گرفتن نیست

پیشکسوت پرسپولیس گفت:غم بسیار بزرگی است که پورحیدری از میان ما رفته و حالا حالاها مثل او در فوتبال ایران دیده نخواهد شد.

کاپ: فرشاد پیوس در حاشیه مراسم تشییع منصور پورحیدری اظهار داشت: واقعا از این بابت ناراحت شدم. پورحیدری آدم بسیار خوبی بود. حتی پرسپولیسی ها هم پورحیدری را دوست داشتند و او را مورد تشویق قرار می دادند.

وی درباره گرفتن عکس سلفی در مراسم افزود: این کار را نباید انجام دهند و گرفتن عکس سلفی خیلی خوب نیست و نباید این کارها صورت بگیرد.

پیوس در پایان گفت: باید بگویم واقعا غم بسیار بزرگی است که پورحیدری از میان ما رفته و حالا حالاها مثل او در فوتبال ایران دیده نخواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج