۳۸۹۴۱۶
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

با اولین خلعت پرسپولیس بیشتر آشنا شوید

خلعتبری هم غروب کرد تا یکی دیگر از فرزندان نسل دهه ۵۰ پرسپولیس چهره در نقاب خاک فروکشد.

ورزش سه: خلعتبری در سال ۵۲ پرسپولیسی شد و در بسیاری از عرصه‌های این تیم پر افتخار همراهش بود. او در بین بازیکنان پرسپولیس اولینی بود که از خطه مازندران سر بر آورد و بعدها راه حضور دیگر مازنی‌های این تیم مثل حسین رحمتی، محسن عاشوری، بنگر، رضاییان، عالیشاه و.... را گشود.

خلعتبری در سال ۵۶ وقتی ابراهیم آشتیانی و فریدون معینی تیم اکباتان را ساختند برای کمک به دوستان خود همراه جهانگیر فتاحی و مودت به این تیم رفته و فوتبال را تا ابتدای دهه ۶۰ در این تیم ادامه داد. خلعتبری با پرسپولیس در مسابقات فوتبال لیگ اول و سوم تخت جمشید به عنوان قهرمانی و در دیگر ادوار لیگ تخت جمشید به عنوان دومی رسید.

با اولین خلعت پرسپولیس بیشتر آشنا شوید

او در خط میانی قدرتمندی که از سال ۵۲ تا ۵۶ مردانی چون علی پروین، فریدون معینی، اصغر ادیبی، حاج رحیمی پور، قلیچ خانی، مایلی کهن، درخشان، ایرج سلیمانی و... را داشت، فعال بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج