سرپرست فصل گذشته استقلال ادعا می کند که شهاب جهانیان جلسه ای با او برای مذاکره با فرهاد مجیدی انجام نداده است.
ورزش سه: فرزاد مجیدی در این باره گفت: این صحبت را من تکذیب می کنم ومن برای مطالبابت فصل گذشته ام با جهانیان جلسه برگزار کردم. اصلا نه حرف فرهاد شد و نه حرفی از منصوریان.
وی ادامه داد: اشتباه کردم که این جلسه را برگزار کردم و واقعا فکر نمی کردم که این همه حرف و حدیث برای استقلال درست شود. دیگر هم جلسه ای نمی گذارم و هروقت که پول داشتند پول من را بدهند. آقای جهانیان برای استقلال زحمت می کشد و من هم از ایشان حمایت می کنم.
سرپرست فصل گذشته استقلال در پایان گفت: آقای منصوریان مربی بزرگی است و ما باید از ایشان حمایت کنیم. امیدوار هستم ایشان در بازی با ماشین سازی خوب نتیجه بگیرد تا استقلال با روحیه خوب به استقبال دربی برود.
نظر کاربران
شما نیاید ولی این مصوریانو سریع تر عوض کنید تا کار از کار نگذشته.